M - Śro 01 Gru, 2010 Martin myślę że byś wcale nie protestował gdybyś dostał taką emeryturkę i nie sądzę żebyś tutaj o tym napisał że to niesprawiedliwość.M - Śro 01 Gru, 2010
A gdzie jest Jarek i Krzyż?
Ja uważam że miasto dało dupy i tyle.
W związku z tym zgadzam się z PiS że coś należy w takim przypadku zrobić - ale czy przepraszać? TO chyba nikomu nic nie da.
Pisanie że to idiotyczne to kopiowanie 1:1 słów rzecznika miasta, który też nie wykazał się inteligencją tylko nazwał pomnysły idiotycznymi - świetny pomysł.
Co do wykorzystania buspasów w taką aurę - bardzo dobry pomysł, autobusy i tak stały godzinami wszędzie.
Bezplatne parkowanie - LOL, wczoraj stałem cały dzień przy placu Pilsudskiego bez wykupionego biletu - i co ? nic. Straż miejska jest zbyt leniwa żeby sprawdzać auta w taką aurę - na pewno nie będą odśnieżać każdego auta żeby sprawdzić czy ma bilet.
Podsumowując - miasto dało dupy co trzeba wytknąć, ale jak robią to "pisowcy" to jest "Jarek i Krzyż"anjas - Śro 01 Gru, 2010
M napisał/a:
no właśnie
Jarek jakoś ostatnio zbastowałwas79 - Śro 01 Gru, 2010 gra w gt5M - Śro 01 Gru, 2010 BO kot pobił jego rekord sls'em na ringu?was79 - Śro 01 Gru, 2010
martin.h - Śro 01 Gru, 2010
M napisał/a:
Martin myślę że byś wcale nie protestował gdybyś dostał taką emeryturkę i nie sądzę żebyś tutaj o tym napisał że to niesprawiedliwość.
Taka rada, myśl za siebie M - Śro 01 Gru, 2010
martin.h napisał/a:
M napisał/a:
Martin myślę że byś wcale nie protestował gdybyś dostał taką emeryturkę i nie sądzę żebyś tutaj o tym napisał że to niesprawiedliwość.
Taka rada, myśl za siebie
Pisze tak na podstawie twoich innych wypowiedzi o socjalu, np chciales jechac na darmowe wczasy kosztem innych.kosmita - Śro 01 Gru, 2010
Cytat:
Pół kraju dałoM - Śro 01 Gru, 2010 Ja się nie denerwuję bo wiem że to wina kryzysuM - Śro 01 Gru, 2010 Ja bym jeszcze kiszczaka zaprosił
http://wiadomosci.onet.pl...,wiadomosc.html
Co za zj.ebany krajCHRZANEK - Śro 01 Gru, 2010
PiTT napisał/a:
ja tam raczej bym nie jarał się wcześniejszą emeryturą mojego ojca jakbym miał świadomość że wychodząc do roboty może już nie wrócić bo to ma wpisane w zawód
Śmiertelność wśród kierujących pojazdami jest wyższa niż wśród agentów - zatem Ojcu Martina należy się jakiś dodatek.PiTT - Śro 01 Gru, 2010 Maćku, proszę Cię
z tym przepraszaniem za paraliż miast to przecież kpina
byłeś na mieście, więc wiesz co się działo, full aut gdzie zawsze są korki a tu jeszcze mega zamieć śnieżna była
co by dały odśnieżarki które i tak nie mogą odśnieżać w czasie opadów?
nawet by nie wjechały bo wszystko stało
najlepiej jakby kierowcy przeprosili że zablokowali miasto
co innego dzień po, gdzie nie padało a ulice i chodniki były nadal zawalone śniegiem, tutaj bym się zgodził że ktoś powinien za to odpowiedzieć i przeprosić, ale absolutnie nie w poniedziałekBad-i - Śro 01 Gru, 2010
He he HGW podobno juz buduje parasol wielkosci Warszawy zeby przykryc nim miasto w czasie wiosennych opadow deszczu anjas - Śro 01 Gru, 2010 Skoro PO ma odpowiednią technologię, żeby przez kilka minut wygenerować wielką mgłę to powinno też potrafić zatrzymać śnieżycę!