To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

Koto - Pią 21 Paź, 2011

Rajd Wisły w Jastrzębiu, Barbórka Cieszyńska w Wiśle :rotfl:
Jak napada śnieg to będzie srogo, chyba zameczek pojedzie i coś na Kubalonce.

martin.h - Pią 21 Paź, 2011

Koto napisał/a:
Jak napada śnieg to będzie srogo, chyba zameczek pojedzie i coś na Kubalonce.

O karwa :jupi:

Mick - Nie 23 Paź, 2011

jest już info na stronie: http://rajdowypuchar.pl/news.php?readmore=777
Jaco - Nie 23 Paź, 2011

Górki Górki :D
GeKo - Nie 23 Paź, 2011

Idzie Kubalonka, jak pójdzie w dół to obstawiam Barana na tym OS w TOP3. Zna go lepiej niż jakikolwiek inny OS w Polsce.

Generalnie dla mnie to też kultowe miejsce. Pierwszy rajd widzialem wlasnie na kubalonce. Pierwszy raz też jako 7 letni berbeć mialem okazję podróżować na prawym fotelu Agr Poloneza Piotra Świebody, właśnie po Kubalonce. Chyba wtedy zostałem skażony rajdami :]

Vlodarsky - Pon 24 Paź, 2011

GeKo napisał/a:
Generalnie dla mnie to też kultowe miejsce. Pierwszy rajd widzialem wlasnie na kubalonce. Pierwszy raz też jako 7 letni berbeć mialem okazję podróżować na prawym fotelu Agr Poloneza Piotra Świebody, właśnie po Kubalonce. Chyba wtedy zostałem skażony rajdami

GeKo... na prawym Jumperem jechałeś po kubalonce ? Bartek 106 nie mógł nas dogonić A gr. 106 na tym odcinku :faja:

Koto - Pon 24 Paź, 2011

Wszystko fajnie z tą Kubalonką ale jak chodzi o oglądanie to będzie lipa bo bocznych dróg żeby dojechac do odcinka tam nie ma, może jedna ale nie wiadomo czy wjazd na nią nie będzie zamknięty :/
qbica - Pon 24 Paź, 2011

ale Górki i Dobka już dobre do oglądania a też ciekawe :jupi: mam 1,5km do strefy serwisowej ;D
martin.h - Pon 24 Paź, 2011

qbica napisał/a:
ale Górki i Dobka już dobre do oglądania a też ciekawe :jupi: mam 1,5km do strefy serwisowej ;D

Mam nadzieję, że ciekawe miejscówki będą dobrane perfekcyjnie ;D

Janusz - Pon 24 Paź, 2011

martin.h napisał/a:
Mam nadzieję, że ciekawe miejscówki będą dobrane perfekcyjnie ;D

to zadanie dla Koto :D wiec niech wsiada na sarne i jeździ po okolicy :D

Jacek - Pon 24 Paź, 2011

:lol2:
GeKo - Pon 24 Paź, 2011

Vlodarsky napisał/a:
GeKo... na prawym Jumperem jechałeś po kubalonce ? Bartek 106 nie mógł nas dogonić A gr. 106 na tym odcinku

HI LUXem z tyłu z latarą Badiego.
Szczerze to wątpie żeby poszło w konfiguracji główną drogą jak za starych lat od szczytu do Wisły.

Koto - Pon 24 Paź, 2011

Jest harmonogram i z moich kombinacji wynika, że pójdzie od Wisły na Kubalonkę i zjazd koło zameczku.
Jaco - Pon 24 Paź, 2011

Koto napisał/a:
Jest harmonogram i z moich kombinacji wynika, że pójdzie od Wisły na Kubalonkę i zjazd koło zameczku.

Podobno tak ma byc.

CHRZANEK - Pon 24 Paź, 2011

GeKo napisał/a:
Pierwszy raz też jako 7 letni berbeć mialem okazję podróżować na prawym fotelu Agr Poloneza Piotra Świebody

Qarwa - zazdroszczę