Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Anonymous - Nie 31 Mar, 2013 Jestem zainteresowany ale to kwestia ze dwóch miesięcy,więc narazie nie zawracaj mu dupy.No i jeszcze musze to wszystko skonsultowac z główna uzytkowniczką auta czyli TereskąPiTT - Nie 31 Mar, 2013 patrząc po ogłoszeniach na forum subaru to ich właściciele mają nielada problem aby sprzedaż auta w godnych pieniądzach
ten outback co kupił Kamil był na serio okazją, widziałem teraz ogłoszenie podobnego, ale rok młodszego i ktoś chciał jakieś chore pieniądze
z drugiej strony na forum subaru jest pełno ogłoszeń gdzie właściciele w ciągu paru m-cy schodzą z ceny o 30-40%
wiec jak kupować subaru to tylko okazje Chloru - Nie 31 Mar, 2013 http://forum-subaru.pl/bb...&st=0&sk=t&sd=a - tutaj ładny H6 OTB ale poza zasięgiem z tego co widzę. Ten akurat pali w Warszawie od 18 do 21 litrów. Bart - Pon 01 Kwi, 2013
iQ napisał/a:
rabarbar, mam znajomego ktory ma 330ix w automacie. Wczesniej jezdzil e36 m3, e46 330 i teraz tym xi. Mowi ze auto jest z tym napedem bezplciowe a pali 16L
Myślę, czy sobie takiego nie zakupić, rzucić na glebę i założyć BBS szprychowe o takie:
Obrazek
Miałem ibize w tym roczniku (ta sama płyta), ogólnie dość surowe auto, ja akurat miałem glebę na bilsteinie no i było bardzo twardo dość głośno, mało komfortowo, biegi wchodziły jak chciały, klima też, drzwi zamykało sie z rozpędu, jak miałem 20 pare lat, 140KM pod maską i niewielkie oczekiwania to było w miarę fajne. Takie tanie auto z lat 90tych, następna ibiza po niej to skok o dwa oczka w górę jeżeli chodzi o cywilizowane warunki wnętrza i obsługi.
Oprócz wyglądu i typowego twardego vw z tamtych lat nie spodziewał bym się jakiś szczególnych walorów, czy ukrytych miłych niespodzianek w postaci prowadzenia na drodze czy osiągów.
A i chyba nie rdzewiało wogóle.Ryba - Śro 03 Kwi, 2013
rabarbar napisał/a:
Zef-ja celuje w e46 330ix ,tam był chyba inny układ niz w nowych xdrive
Rabi, ja szukam takiego od kilku miesięcy.
Konkretnie 330xi 2003+ w manualu 6 speed.
Oglądałem już 2-3 sztuki w polsce, jeden zajechany mechanicznie, drugi spawana podłużnica przód pasażer.
No i jeszcze była igła z krk 2003, ale za 39k pln =]
E: tak, tam jest inny napęd niż xdrive - stały 40/60 przód/tył. Sam napęd podobno bardzo dobry, bezawaryjny. Problem z częściami do przedniego zawieszenia (między innymi, półosie dostają w dupe a są inne niż w rwd, oraz wahacze inne i też dość drogie).Bart - Śro 03 Kwi, 2013 dobre E46 w Polsce to biały kruk, z dieslem pod maską - nie występują Ryba - Śro 03 Kwi, 2013
Bart napisał/a:
dobre E46 w Polsce to biały kruk, z dieslem pod maską - nie występują
uetam Bartek, da się coś znaleść tylko tak jak mówie, mają swoją cene.
W przypadku zdrowego 330xi 6 manual, cenę poniżej 35k uważam za atrakcyjną.PiTT - Śro 03 Kwi, 2013 wrzucam bo może ktoś szuka fury do 25k
ogłoszenie wygląda zachęcająco, sprzedawcy ani auta nie znam, ale z opisu wychodzi igiełka http://www.autoprofesja.c...007-69000km!!!!Anonymous - Śro 03 Kwi, 2013 PiTT , no bardziej z dupy postu to chyba nie widziałem to teraz będziemy pierwsze lepsze ogłoszenia wstawiać , bo może ktoś szuka fury , a ta wydaje się być ok ? PiTT - Śro 03 Kwi, 2013
Czesio napisał/a:
PiTT , no bardziej z dupy postu to chyba nie widziałem to teraz będziemy pierwsze lepsze ogłoszenia wstawiać , bo może ktoś szuka fury , a ta wydaje się być ok ?
to chcesz mi powiedzieć że nie jesteś zainteresowany?
wg mnie ogłoszenie jak najbardziej fajne bo
1. świeży rocznik, niski przebieg, salonówka
2. jest podany vin, więc nawet nasz forumowy kolega może sprawdzićAnonymous - Śro 03 Kwi, 2013 Ryba, Ze 2 lata temu chciałem kupowac 330 i oglądałem 3 szt,padliny straszliwe, dlatego teraz jakby co to poprosze mego serdecznego przyjaciela Barta o pomoc i wybierzemy sie do niemców Mick - Śro 03 Kwi, 2013 a mi nikt nie pomoże? sami znawcy bmw E46 sie trafili... hot hacze cholerne...Rasputin - Śro 03 Kwi, 2013 Ziom, chcesz kupić obrzydliwego trupa i szukasz aprobaty ? Ja bym za żadne skarby nie chciał takiego Polo. Jest brzydkie na zewnątrz i jeszcze brzydsze w środku. Ale to tylko moja opinia