To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Anonymous - Nie 31 Mar, 2013

Jestem zainteresowany ale to kwestia ze dwóch miesięcy,więc narazie nie zawracaj mu dupy.No i jeszcze musze to wszystko skonsultowac z główna uzytkowniczką auta czyli Tereską
PiTT - Nie 31 Mar, 2013

patrząc po ogłoszeniach na forum subaru to ich właściciele mają nielada problem aby sprzedaż auta w godnych pieniądzach :/
ten outback co kupił Kamil był na serio okazją, widziałem teraz ogłoszenie podobnego, ale rok młodszego i ktoś chciał jakieś chore pieniądze
z drugiej strony na forum subaru jest pełno ogłoszeń gdzie właściciele w ciągu paru m-cy schodzą z ceny o 30-40% o_O
wiec jak kupować subaru to tylko okazje :D

Chloru - Nie 31 Mar, 2013

http://forum-subaru.pl/bb...&st=0&sk=t&sd=a - tutaj ładny H6 OTB ale poza zasięgiem z tego co widzę. Ten akurat pali w Warszawie od 18 do 21 litrów. :>
Bart - Pon 01 Kwi, 2013

iQ napisał/a:
rabarbar, mam znajomego ktory ma 330ix w automacie. Wczesniej jezdzil e36 m3, e46 330 i teraz tym xi. Mowi ze auto jest z tym napedem bezplciowe a pali 16L o_O

330xi E46 = 10.75l
330i E46 = 10.22l

(źródło wiadome)

Mick - Wto 02 Kwi, 2013

A co szanowni powiedzą na taki samochód? http://otomoto.pl/volkswagen-polo-C28209240.html

Myślę, czy sobie takiego nie zakupić, rzucić na glebę i założyć BBS szprychowe o takie:

Kamill - Wto 02 Kwi, 2013

Mick napisał/a:
A co szanowni powiedzą na taki samochód? http://otomoto.pl/volkswagen-polo-C28209240.html

Myślę, czy sobie takiego nie zakupić, rzucić na glebę i założyć BBS szprychowe o takie:
Obrazek

Miałem ibize w tym roczniku (ta sama płyta), ogólnie dość surowe auto, ja akurat miałem glebę na bilsteinie no i było bardzo twardo dość głośno, mało komfortowo, biegi wchodziły jak chciały, klima też, drzwi zamykało sie z rozpędu, jak miałem 20 pare lat, 140KM pod maską i niewielkie oczekiwania to było w miarę fajne. Takie tanie auto z lat 90tych, następna ibiza po niej to skok o dwa oczka w górę jeżeli chodzi o cywilizowane warunki wnętrza i obsługi.
Oprócz wyglądu i typowego twardego vw z tamtych lat nie spodziewał bym się jakiś szczególnych walorów, czy ukrytych miłych niespodzianek w postaci prowadzenia na drodze czy osiągów.
A i chyba nie rdzewiało wogóle.

Ryba - Śro 03 Kwi, 2013

rabarbar napisał/a:
Zef-ja celuje w e46 330ix ,tam był chyba inny układ niz w nowych xdrive

Rabi, ja szukam takiego od kilku miesięcy.
Konkretnie 330xi 2003+ w manualu 6 speed.

Oglądałem już 2-3 sztuki w polsce, jeden zajechany mechanicznie, drugi spawana podłużnica przód pasażer.
No i jeszcze była igła z krk 2003, ale za 39k pln =]

E: tak, tam jest inny napęd niż xdrive - stały 40/60 przód/tył. Sam napęd podobno bardzo dobry, bezawaryjny. Problem z częściami do przedniego zawieszenia (między innymi, półosie dostają w dupe a są inne niż w rwd, oraz wahacze inne i też dość drogie).

Bart - Śro 03 Kwi, 2013

dobre E46 w Polsce to biały kruk, z dieslem pod maską - nie występują :]
Ryba - Śro 03 Kwi, 2013

Bart napisał/a:
dobre E46 w Polsce to biały kruk, z dieslem pod maską - nie występują :]

uetam Bartek, da się coś znaleść tylko tak jak mówie, mają swoją cene.
W przypadku zdrowego 330xi 6 manual, cenę poniżej 35k uważam za atrakcyjną.

PiTT - Śro 03 Kwi, 2013

wrzucam bo może ktoś szuka fury do 25k
ogłoszenie wygląda zachęcająco, sprzedawcy ani auta nie znam, ale z opisu wychodzi igiełka :)
http://www.autoprofesja.c...007-69000km!!!!

Anonymous - Śro 03 Kwi, 2013

PiTT , no bardziej z dupy postu to chyba nie widziałem ;D to teraz będziemy pierwsze lepsze ogłoszenia wstawiać , bo może ktoś szuka fury , a ta wydaje się być ok ? :D
PiTT - Śro 03 Kwi, 2013

Czesio napisał/a:
PiTT , no bardziej z dupy postu to chyba nie widziałem ;D to teraz będziemy pierwsze lepsze ogłoszenia wstawiać , bo może ktoś szuka fury , a ta wydaje się być ok ? :D

to chcesz mi powiedzieć że nie jesteś zainteresowany?
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

wg mnie ogłoszenie jak najbardziej fajne bo
1. świeży rocznik, niski przebieg, salonówka
2. jest podany vin, więc nawet nasz forumowy kolega może sprawdzić

Anonymous - Śro 03 Kwi, 2013

Ryba, Ze 2 lata temu chciałem kupowac 330 i oglądałem 3 szt,padliny straszliwe, dlatego teraz jakby co to poprosze mego serdecznego przyjaciela Barta o pomoc i wybierzemy sie do niemców ;D
Mick - Śro 03 Kwi, 2013

a mi nikt nie pomoże? sami znawcy bmw E46 sie trafili... hot hacze cholerne...
Rasputin - Śro 03 Kwi, 2013

Ziom, chcesz kupić obrzydliwego trupa i szukasz aprobaty :] ? Ja bym za żadne skarby nie chciał takiego Polo. Jest brzydkie na zewnątrz i jeszcze brzydsze w środku. Ale to tylko moja opinia :jupi: