karoluPL - Śro 02 Maj, 2012 a ja bym wziął taki zestaw, jaki na kielce jest wypróbowany przez masę ludzi np w cliówkach- zimermann + cl rc5
a z tym przesadnym zjadaniem tarcz przez carbony to jakiś mit który krąży od x-czasu.. faldzip - Śro 02 Maj, 2012 Ja mam Mikody z DS Performance, upalam, sratuje w KJS itp i nic sie z tym nie dzieje, choc przyznaje, ze nie sa to hamulce najwyzszych lotow (upalajac na slikach w NMnP dosc szybko mozna bylo poczuc spadek skutecznosci, ale nie jakis drastyczny ).Niemy - Śro 02 Maj, 2012 taki zestaw będzie git?
http://moto.allegro.pl/ta...2302387594.html
tylko dlaczego w opisie aukcji jest napisane "System hamulcowy: Bosch " nie powinno być Lucas?
myślałem, że Lucas -20,5mm a Bosch -22mm grubości tarczykamil - Śro 02 Maj, 2012 Lucas 20,5 to wcześniejszy system. Potem były dwie wersje Bosch 22mm.koma600 - Śro 02 Maj, 2012 ja powerdisc nie polecam pogięły się założyłem trw i klocek trw i lata to nic się nie dzieje choć klocek weź jakiś lepszykamil - Śro 02 Maj, 2012 dlatego zawsze powtarzam, ze zwykłe ATE są wytrzymalsze i prawie identycznie hamują niż te powerdisc.kamil - Śro 02 Maj, 2012 nie bój bidy to tylko konwekcyjny opad roj - Śro 02 Maj, 2012
kamil napisał/a:
dlatego zawsze powtarzam, ze zwykłe ATE są wytrzymalsze i prawie identycznie hamują niż te powerdisc.
dlatego własnie takie kupiłem i jak się spier... to wiadomo kto winien M - Śro 02 Maj, 2012 Jaki kloc polecacie zamiast redstuffa? oczywiscie w rozsadnych pieniadzach te moje to chyba w ogole nie hamuja - albo pompa za mala Yarko - Śro 02 Maj, 2012 u mnie w clio DS Performance po 2 Ułężach zaczęły się kruszyć i odpadać kawałkami, dlatego polecam DS2500, są znacznie lepsze po każdym względemkosmita - Śro 02 Maj, 2012 Tylko karbą lorę ! roj - Śro 02 Maj, 2012
kosmita napisał/a:
Tylko karbą lorę !
Do cywilnej jazdy to ewentualnie rc5 może bo moje piszczą przy lekkim hamowaniu tak, że wstyd jeździć
Jest naprawdę bardzo głośno.Kenet - Śro 02 Maj, 2012 Ja od maja tamtego roku jeżdżę na jendym komplecie TRW i nic złego się z nimi nie stało, czy zimno czy ciepło, a nawet jak się palo to hamujo. Teraz na Pozen zakładam też takie same nowe TRW za 120 zł wprost z IC. Polecam.kamil - Śro 02 Maj, 2012 mi Marek tez chyba zestaw TRW pozakładał, na razie jest oki. Rok temu Ułęz był grany na mniejszym hamulcu, mam nadzieje, ze większy podoła Poznaniowi, jak nie to przynajmniej wiem, ze trzeba zaopatrzyć się w lepszy klocekNiemy - Czw 03 Maj, 2012 Tarcze zamówione, będzie powerdisc + klocek ate, zobaczymy jak będzie, ale myślę, że i tak będzie dużo lepiej