Loko - Śro 13 Gru, 2006 A jeszcze lepsze są jaja jak gosć pisze pierwszy włąściciel, bo wcześniej auto było na firme, po prostu kombinują ludzi ejak mogą.FreeMan - Śro 13 Gru, 2006 lenny , czyzby Żona przekonywała Cie do rodzinnego autka??
nie widze w ogloszeniach ktore przegladasz "ladnego clio" ??Dariano - Śro 13 Gru, 2006 CTS'a ktos wstawial juz tu
Leoniki maja tak pieka linie i wyglad ze mi staje jak go widze.
Ten na ch blachach to kolesia z garwolina widziale go ostatnio jest piekny "nie koles tylko leon "
CTR mhhhhhhhh :562: :562:Grzesiek VTS - Śro 13 Gru, 2006 czyli nic nie wiadomo o Saxofonie ??Jaco707 - Śro 13 Gru, 2006 Taki sport się pojawił na sprzedaż:
moim zdaniem ruszona kolumna macpersona ta uderzona...FreeMan - Śro 13 Gru, 2006 to jest kolejny sport ktorego widze bez esp??? jestem w szoku... musze sie chyba douczyc o tych samochodach.
Generalnie jest sliczny :064: .... lenny startuj... cena jest spoko.k-mart - Śro 13 Gru, 2006
lukp napisał/a:
K-mart jak moc miało Ragnotti??
taka sama jak sport, czyli 172KM
Gotti napisał/a:
Salonowy, bezwypadkowy :562:
a jeśli to ten co myśle, to K-mart - kupiony u berwerta za śmieszne pieniądze i nie mocno rozbity.
________
sporty juz generalnie cen nie trzymaja. Ale wogole h u j o w a sprawa, musze sie pod wzgledem ragnotti tak ustawic z handlarzami jak mam z williamsem: pierwszy telefon jaki maja wykonac to do mnie Ty od siebie w CH masz dwa kroki do berwerta, ja 100KM, wiec jesli jade to od razu wale runde po calej CH Rudello - Czw 14 Gru, 2006 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C1732226
Piękne i żwawe auta.. saxorulez - Czw 14 Gru, 2006 te fiaty z tego co pamiętam to z guzika się odpalało..
lans.Jakarti - Czw 14 Gru, 2006 ooo a jakby tak zrobic swapa z coupe do hgt? fiat to fiat - bedzie pasowac
220 koni.. urwalo by mi przednia os Anonymous - Czw 14 Gru, 2006
saxorulez napisał/a:
te fiaty z tego co pamiętam to z guzika się odpalało..
lans.
nasze civici tez sie odpala z guzika no nie TheMc? Gotti - Czw 14 Gru, 2006
Jakarti napisał/a:
ooo a jakby tak zrobic swapa z coupe do hgt? fiat to fiat - bedzie pasowac
220 koni.. urwalo by mi przednia os
Nawet się zmieści, śmiało
Swego czasu miał w planie dwutłoczkowe brembo do punta właśnie z takiego coupe. A ogólnie auto imho brzydkie, ale mocne i nawet fajnie jedzie.saxorulez - Czw 14 Gru, 2006 a jak Mini jeżdzi?Gotti - Czw 14 Gru, 2006
saxorulez napisał/a:
a jak Mini jeżdzi?
Jeszcze po placu przed warsztatem z niepomalowanym tyłem