PiTT - Pon 11 Cze, 2012 to zapomnij o SG2, jak się prawie nic nie gada to wytrzymuje do 24 godz. ale raczej po całej nocy ładowania powinieneś być przygotowany na potrzebę doładowania po 18-19 Bartli - Pon 11 Cze, 2012 Nikt z was nie ma jakiegoś smartfona na sprzedaż? Muszę mieć z czego ściągać na egzaminach w weekend kosmita - Pon 11 Cze, 2012 Mam Motorole Milestone, jak jesteś zainteresowany, to PW Kuner - Pon 11 Cze, 2012
PiTT napisał/a:
to zapomnij o SG2, jak się prawie nic nie gada to wytrzymuje do 24 godz. ale raczej po całej nocy ładowania powinieneś być przygotowany na potrzebę doładowania po 18-19
Karwa... to pozostaje nadal przy mojej nokii e6 ktora wytrzymuje ok 36, a w weekendy nawet do 48h kosmita - Pon 11 Cze, 2012 Kuner, kup sobie e71 albo e51/52, to Ci będzie bateria długo trzymaćbizon - Pon 11 Cze, 2012 yhm, na seryjnej baterii sgs2 wytrzymal mi max 5 dni, na 2000 nawet nie sprawdzalem.
przy bardzo intensywnym uzytkowaniu spokojnie daje rade 2 dni. no chyba, ze sie faktycznie przez 18h klika bez przerwy to moze nie Pirania - Śro 13 Cze, 2012
bizon napisał/a:
yhm, na seryjnej baterii sgs2 wytrzymal mi max 5 dni, na 2000 nawet nie sprawdzalem.
przy bardzo intensywnym uzytkowaniu spokojnie daje rade 2 dni. no chyba, ze sie faktycznie przez 18h klika bez przerwy to moze nie
to chyba tylko odbierasz rozmowy i to też nie za często co ?bizon - Śro 13 Cze, 2012
Pirania napisał/a:
bizon napisał/a:
yhm, na seryjnej baterii sgs2 wytrzymal mi max 5 dni, na 2000 nawet nie sprawdzalem.
przy bardzo intensywnym uzytkowaniu spokojnie daje rade 2 dni. no chyba, ze sie faktycznie przez 18h klika bez przerwy to moze nie
to chyba tylko odbierasz rozmowy i to też nie za często co ?
schemat uzytkowania przy 5 dniach - dziennie: kilka-kilkanascie minut rozmow, kilkanascie smsow, co pare godzin wlaczenie neta na 10-15 minut , sprawdzenie poczty i poklikanie.
schemat uzytkowania intensywnego - dziennie godzina rozmow, kilkanascie smsow, net w zaleznosci od potrzeb, nawigacja, sportstracker, winamp, autoguard.Bonczek - Śro 13 Cze, 2012 To tak jak z iPhonem - jestem w stanie wykończyć baterię w 4-5h a czasami dopiero po 3 dniu go ładowałem Niemy - Śro 13 Cze, 2012 czy ktoś z Was ma/miał SG Note? czy rzeczywiście jest za duży?106 - Śro 13 Cze, 2012 jestem tuuuuuu
z notem jak z cycami nigdy nie za duze
mam i jest ok. wyswietlacz jest mega.M - Śro 13 Cze, 2012 note to taki tableto telefon,
samsung wstrzelil sie w super niszę - zrobili go dla jaj a sprzedali chyba ze dwa miliony sztuk106 - Śro 13 Cze, 2012 jako telefon jest malo poreczny, ale da sie
jako kieszonkowa ramka do zdjec sprawdza sie idealnie.Niemy - Śro 13 Cze, 2012 danke, chętnie go wypróbuję Pirania - Pią 15 Cze, 2012 kumpel kupił sobie "nerkę" do noszenia go bo w kieszeni mieści się jak tabliczka czekolady czyli wcale