To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - ktory telefon

PiTT - Pon 11 Cze, 2012

to zapomnij o SG2, jak się prawie nic nie gada to wytrzymuje do 24 godz. ale raczej po całej nocy ładowania powinieneś być przygotowany na potrzebę doładowania po 18-19 ;)
Bartli - Pon 11 Cze, 2012

Nikt z was nie ma jakiegoś smartfona na sprzedaż? Muszę mieć z czego ściągać na egzaminach w weekend :wall:
kosmita - Pon 11 Cze, 2012

Mam Motorole Milestone, jak jesteś zainteresowany, to PW :)
Kuner - Pon 11 Cze, 2012

PiTT napisał/a:
to zapomnij o SG2, jak się prawie nic nie gada to wytrzymuje do 24 godz. ale raczej po całej nocy ładowania powinieneś być przygotowany na potrzebę doładowania po 18-19 ;)

Karwa... to pozostaje nadal przy mojej nokii e6 ktora wytrzymuje ok 36, a w weekendy nawet do 48h :/

kosmita - Pon 11 Cze, 2012

Kuner, kup sobie e71 albo e51/52, to Ci będzie bateria długo trzymać
bizon - Pon 11 Cze, 2012

yhm, na seryjnej baterii sgs2 wytrzymal mi max 5 dni, na 2000 nawet nie sprawdzalem.
przy bardzo intensywnym uzytkowaniu spokojnie daje rade 2 dni. no chyba, ze sie faktycznie przez 18h klika bez przerwy to moze nie :>

Pirania - Śro 13 Cze, 2012

bizon napisał/a:
yhm, na seryjnej baterii sgs2 wytrzymal mi max 5 dni, na 2000 nawet nie sprawdzalem.
przy bardzo intensywnym uzytkowaniu spokojnie daje rade 2 dni. no chyba, ze sie faktycznie przez 18h klika bez przerwy to moze nie :>

to chyba tylko odbierasz rozmowy i to też nie za często co :-) ?

bizon - Śro 13 Cze, 2012

Pirania napisał/a:
bizon napisał/a:

to chyba tylko odbierasz rozmowy i to też nie za często co :-) ?

schemat uzytkowania przy 5 dniach - dziennie: kilka-kilkanascie minut rozmow, kilkanascie smsow, co pare godzin wlaczenie neta na 10-15 minut , sprawdzenie poczty i poklikanie.

schemat uzytkowania intensywnego - dziennie godzina rozmow, kilkanascie smsow, net w zaleznosci od potrzeb, nawigacja, sportstracker, winamp, autoguard.

Bonczek - Śro 13 Cze, 2012

To tak jak z iPhonem - jestem w stanie wykończyć baterię w 4-5h a czasami dopiero po 3 dniu go ładowałem :)
Niemy - Śro 13 Cze, 2012

czy ktoś z Was ma/miał SG Note? czy rzeczywiście jest za duży?
106 - Śro 13 Cze, 2012

jestem tuuuuuu :)

z notem jak z cycami nigdy nie za duze ;D

mam i jest ok. wyswietlacz jest mega.

M - Śro 13 Cze, 2012

note to taki tableto telefon,
samsung wstrzelil sie w super niszę - zrobili go dla jaj a sprzedali chyba ze dwa miliony sztuk

106 - Śro 13 Cze, 2012

jako telefon jest malo poreczny, ale da sie ;)
jako kieszonkowa ramka do zdjec sprawdza sie idealnie.

Niemy - Śro 13 Cze, 2012

danke, chętnie go wypróbuję :)
Pirania - Pią 15 Cze, 2012

kumpel kupił sobie "nerkę" do noszenia go bo w kieszeni mieści się jak tabliczka czekolady czyli wcale :D