sorki Gekson, ale mam dziś zjebanany nastrój Jacek - Wto 25 Paź, 2011 chyba się kulnę z gwoździami na OS dla jednego szczekającego pajacaBart - Wto 25 Paź, 2011
Jacek napisał/a:
chyba się kulnę z gwoździami na OS dla jednego szczekającego pajaca
o tego chodzi?
http://pics.livejournal.com/ecctv/pic/00bcxyqyJacek - Wto 25 Paź, 2011 coś w ten deseńMarek23 - Wto 25 Paź, 2011 Kubalonka to jak z Wisły sie jedzie na Istebną? Taka szeroka droga pod gore? Zameczek bedzie w dół???
A te dwa inne oesy to wyryp czy równo?Koto - Wto 25 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
Kubalonka to jak z Wisły sie jedzie na Istebną? Taka szeroka droga pod gore? Zameczek bedzie w dół???
Dokładnie tak.Marek23 - Wto 25 Paź, 2011 Kubalonką się nie jaram, mega szeroko, tyle pamiętam. Ale Zameczek w dół jak będzie ślisko Masakra, zapisuje sie Janusz - Wto 25 Paź, 2011 zameczek mega mistrz, choć wydaje mi się ze lepiej jest pod górę natomiast nie ma tam chyba żadnego fajnego miejsca na ogladare.Marek23 - Wto 25 Paź, 2011 A Komorowskiemu obok dzialki tez przejezdzamy?Koto - Wto 25 Paź, 2011
Cytat:
zameczek mega mistrz, choć wydaje mi się ze lepiej jest pod górę natomiast nie ma tam chyba żadnego fajnego miejsca na ogladare.
Jadąc z dołu to trochę za bramą,t lewy zakręt który można wypuścic bo jest zatoczka do mijania zrobiona. Z góry powinien byc spoko.
Marek23 napisał/a:
A Komorowskiemu obok dzialki tez przejezdzamy?
Jak nie wyrobisz i walniesz w chate, to Cię BOR zawinie Janusz - Wto 25 Paź, 2011
Koto napisał/a:
Jadąc z dołu to trochę za bramą,t lewy zakręt który można wypuścic bo jest zatoczka do mijania zrobiona. Z góry powinien byc spoko.
chodzi Ci o to miejsce gdzie jak jedziesz z góry to wpadasz w pierwsza bramę ?? czy o zakręt wcześniej ?? generalnie jak się jedzie z góry to żeby wpaść bomba w tą pierwszą bramę tez trza mieć jajca tyle ze na zameczek i tak nie ma jak dojechać, tylko od startu albo mety Koto - Wto 25 Paź, 2011 Zakręt wcześniej, ale wjazd w bramę też dobry
Zabawnie może byc na ostatnim nawrocie na dole, tam zawsze z góry woda spływa i zamarza na drodze, a ten odcinek jedzie jako pierwszy rano.martin.h - Wto 25 Paź, 2011 Podobno mają dopuścić kolce Marek23 - Wto 25 Paź, 2011 Mam nadzieje,ze nie, bo to znowu extra pieniadz...qbus - Wto 25 Paź, 2011
Cytat:
6. OPONY
6.1 Wszystkie opony używane przez załogi w trakcie trwania Rajdu muszą być zgodne z art. 55 Regulaminów Sportowych zwanych regulaminem ogumienia.
Podczas Rajdu wszystkie używane opony będą sprawdzane i znakowane zgodnie z regulaminem ogumienia. Opony, które nie posiadają znaku homologacji E muszą być Zgodne z regulaminem ogumienia.
6.2 Opony używane podczas zapoznania z trasą muszą posiadać znak homologacji lub być zgodne z regulaminem ogumienia.
Wydaje mi się że jakby mieli dopuścic to było by to ujęte w tym regulaminie.