Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Barejka - Śro 03 Kwi, 2013 Uwaga ludziska z nastawieniem na warszawe bo nie daleko, kolega szuka auta ale musi byc pewne, starczy juz przegladania allegro itp
cena do 10tys
rok od 2000 i mlodszy
fajnie jakby mial klime, oczywiscie nic nie stuka i nie puka
nie ma okreslenia jaka marka i model, cos nie duzego typu focus/astraAnonymous - Śro 03 Kwi, 2013
Rasputin napisał/a:
Ziom, chcesz kupić obrzydliwego trupa i szukasz aprobaty ? Ja bym za żadne skarby nie chciał takiego Polo. Jest brzydkie na zewnątrz i jeszcze brzydsze w środku. Ale to tylko moja opinia
Ktoś tu się w Czesia II chce zabawić Bart - Śro 03 Kwi, 2013 Mick - Śro 03 Kwi, 2013 Dziękuję Raspu za opinię dobrze, że Ty nie masz starych trupów
Nie wiem czemu, ale tak jakoś z Chrzanem gadaliśmy odnośnie fury dla mnie i zeszło na temat tego Polo, bo w sumie to taki niedoceniony samochód.
Nie są za drogie, jeździ bardzo przyjemnie, zrywne jest, a na glebie i tej feldze na prawdę dobrze wygląda - przynajmniej tak mi się wydaje...
bo szczerze mówiąc ciekawszej alternatywy do 6 k nie widzę... żadnych 106 rallye / s16 / gti nie ma Anonymous - Śro 03 Kwi, 2013 CC/SC sporting ??Mick - Śro 03 Kwi, 2013
rabarbar napisał/a:
CC/SC sporting ??
jakiś czas temu sprzedałem i nie wracam póki coAnonymous - Śro 03 Kwi, 2013 Szkoda bo to fajny fur,gdyby była jakas fajna,pewna sztuka w dobrej cenie to sam bym sie skusił
Moze jakas honda była na allegro fajna ed7 do sprzedaniaRasputin - Śro 03 Kwi, 2013
Mick napisał/a:
dobrze, że Ty nie masz starych trupów
Zastanawiałem się czy mi to wypomnisz Kamill - Śro 03 Kwi, 2013
Mick napisał/a:
a mi nikt nie pomoże? sami znawcy bmw E46 sie trafili... hot hacze cholerne...
Weź te ciemne okulary w nocy ściągnij
Napisałem Ci kilka postów wyżejkoma600 - Śro 03 Kwi, 2013 Mick, http://otomoto.pl/volkswa...-C28457808.htmlMick - Czw 04 Kwi, 2013 Kamil twoje czytałem
Dzięki Koma, podobają mi się te stare gti, ale boje się jak by się sprawdzał w codziennym użytkowaniuGeKo - Czw 04 Kwi, 2013
Rasputin napisał/a:
Mick napisał/a:
dobrze, że Ty nie masz starych trupów
Zastanawiałem się czy mi to wypomnisz
Raspu ma same klasyki, a każdy pełnoletni Niemy - Sob 06 Kwi, 2013 mistrz dupowóz
http://home.mobile.de/JTIAUTOBEDRIJF#des_176728681Bart - Sob 06 Kwi, 2013 już wkrótce w polaczkowie z przebiegiem 139 tysięcy kamil - Nie 07 Kwi, 2013 przesadziłeś, już nikt nie łapie się u nas na takie przebiegi będzie 169 tysięcy