siema - Czw 23 Sty, 2014 Ale podobno już tak się dzieje, że robią (nie pamiętam który producent) np. jeden model foteli tylko w niektórych nie wypuszczają kabli od podgrzewania. Teraz po prostu jakiś niemiecki księgowy wpadł na pomysł jak na tym zarobić Niemy - Czw 23 Sty, 2014 Tak jak piszesz to już jest stosowane od dawna, wiele funkcji jest po prostu nie uaktywnionych, bo klient nie zapłaciłKamill - Czw 23 Sty, 2014 Volvo tak robi z silnikami, roznią sie tylko sterownikiem, nie opylało im sie zmieniac wtrysków i turbin jak robi to vw czy bmw. Tak że każdy jeździ najmocniejsza wersją.
W przypadku tej wolnossącej benzyny 2.4i też tak robią, mozna miec jakoś od 120 do 170KM a hardware ten sam.arssss - Czw 23 Sty, 2014 na złomniku nawet o tym coś było Janusz - Czw 23 Sty, 2014
Cytat:
Volvo tak robi z silnikami, roznią sie tylko sterownikiem, nie opylało im sie zmieniac wtrysków i turbin jak robi to vw czy bmw. Tak że każdy jeździ najmocniejsza wersją.
W przypadku tej wolnossącej benzyny 2.4i też tak robią, mozna miec jakoś od 120 do 170KM a hardware ten sam
insignia 20cdti, ma te same bebechy w 110 i 150 efekt taki, ze szbkim programem robisz ze 110, 175 kuca GeKo - Czw 23 Sty, 2014 A ktoś coś wie o Volvo V50 2.0 D, to chyba to samo co 2.0 HDI i 2.0 TDCi z forda.Święty - Wto 28 Sty, 2014 ja mam v40 2.0 16v i to chyba jest to samo co w peugeocie kamil - Wto 28 Sty, 2014 i to samo co w Fordzie Święty - Wto 28 Sty, 2014 karoluPL - Czw 06 Lut, 2014
na 20-lecie serii RS wydano wersję RS4 podobną do legendarnego, pierwszego RS2, fajne Kamill - Czw 06 Lut, 2014 Niesamowita limitowana edycja, tak ją upodobnili do RS2 że sam nie wiem która to która.CHRZANEK - Czw 06 Lut, 2014 Hamulec ręczny na guzik w samochodzie aspirującym do sportowego...
FUUUUUUUUUUUU !!!PiTT - Czw 06 Lut, 2014 cena wyjsciowa rs4 = 372 000 pln
nie wiem czy ten reczny to az tak wazny element w tym aucie
do rwania rekawem sa inne nieco tansze opcje na rynku roj - Czw 06 Lut, 2014
Kamill napisał/a:
Niesamowita limitowana edycja, tak ją upodobnili do RS2 że sam nie wiem która to która.
cięty dowcip medalisty z jaszczębia
ale pomimo tego, że śmieszne, to też prawda taka, że jak ją mieli upodobnić? zrobić budę dla wersji limitowanej wyglądającą jak ta z przed 20 lat? oponami? silnikiem? pakietem wyposażenia?
PiTT napisał/a:
do rwania rekawem sa inne nieco tansze opcje na rynku
Pani puści ręęęęęęczny!!Sibu - Czw 06 Lut, 2014
roj napisał/a:
jak ją mieli upodobnić?
a ło choćby tak:
Wiem że garbus od 60 lat tak samo wygląda i nie wiele do roboty tutaj mieli, ale wszystkie cechy charakterystyczne z RSa zostały zachowane.