HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
michool_vt - Pią 09 Sty, 2009 obczaje dzis Janusz - Pią 09 Sty, 2009 obczaj obczaj... to o której jutro ten spot Qarwa ?? ja proponuje o 14 na lotnichu;D a potem sie zobaczy co wy na to??fydi - Sob 10 Sty, 2009 Panie i Panowie. Jutro o 17 spotykamy się na gokartach (jak ktoś nie wie jak trafić to niech dzwoni do michoo_vt ). Potem udamy się na bliżej nie określony placyk w celu nauki jazdy autem po nawierzchni śnieżno-lodowej. Potem nie wiadomo co będziemy robić (pewnie naprawiać francuza jakiegoś). Kto będzie niech się wpisze. Ja wpisuje tych co mają być
1.fydi
2.michool_pijak
3.qbus expert
4.loko miszcz lfs
Pytanie co z resztą? 106? Tomcat? Kita? inni?
P.s. barta nie wpisywałem, bo on jest na wszystkich spotach. CHRZANEK - Sob 10 Sty, 2009 Ja nie przyjadę bo turbina mi nie ładuje do końca...
Sory chłopaki.michool_vt - Sob 10 Sty, 2009 ale m se i najeabl obudzielm wszsytkich
karwa wyslijcie pw do tych krakusow bo oni nie ogarnieci są lovvvvv ju michool_vt - Sob 10 Sty, 2009 ps. bart przedluza spota w warszawie
P.s. barta nie wpisywałem, bo on jest na wszystkich spotach.
tempy choooj... a mnie to gdzie wpisałeś hmmm?? i dlaczego kuuuzwa o 17....?? wtedy na tym placyku będzie ciemno jak fiks.... ale dobra ...;p
1.fydi
2.michool_pijak
3.qbus expert
4.loko miszcz lfs
5. Janusz106 - Sob 10 Sty, 2009 mnie mialo nie byc ale lucja chora... to jestem w krakowie... moze na chwile wpadne...Janusz - Sob 10 Sty, 2009 ale michool przeciez większość krakusów jest juz zielona, wiec widza ten temat...:)michool_vt - Sob 10 Sty, 2009 kufa nie wiem czy powinienem wsiadać w auto, kreci mi się w głowie jeszcze Bart - Sob 10 Sty, 2009 ziom, jak wczoraj dobrze pochlałeś (po smsach wnioskując na pewno ) to lepiej jeszcze nie próbuj jeździć...
sprawdź czy alkomat nie stwierdzi, że za kółkiem będziesz mógł usiąść dopiero we wtorek Janusz - Sob 10 Sty, 2009 ten tempy chooj.. dzwonił do mnie o 12 i starał sie mi wmówić ze jestem na.jebany (podobno bo ja tego nie pamiętam )michool_vt - Sob 10 Sty, 2009 bart, podstawowym problemem jest to ze trzeba podac ile sie wypiło w tym 'alkomacie'... ze tak powiem.. tego akurat nie pamietam Niemy - Sob 10 Sty, 2009 i to jest wlasnie ten problem z tym alkomatem strick - Sob 10 Sty, 2009 Jak dmuchniecie monitor, to alkomat wam powie