rasta - Wto 26 Cze, 2012 Ogromny POMUK dla Kenta za ekspresowe i ultra promocyjne ogarnięcie awarii w Noki, której nie chial ogarnąć serwis pomimo, że jest jeszcze gwarancji - POLECAM Kenet - Śro 27 Cze, 2012 Nie taki ekspres, ale polecam się na przyszłość i mam nadzieję, że szybko się nie zyebye Anonymous - Sob 07 Lip, 2012 no dobra ,postanowiłem sie ucywilizowac i zakupic jakis telefon bez klawiatury!!!
mam do wyboru od cholery tego i nie wiem jak to ugryzc,a przez setki postów nie chce mi sie przekopywac.Co warto kupic??szajsung(od cholery tych roznych galaxy jest)?ajfon 3g??nokia??bizon - Sob 07 Lip, 2012 galaxy s2
dobry stosunek mocy do cenyAnonymous - Sob 07 Lip, 2012 w moim abonamencie 500zł,chyba bede musiał z nimi ponegocjowacBonczek - Nie 08 Lip, 2012 Jak chcesz mieć telefon bezobsługowy i intuicyjny to wez sobie Ajfona Michał - Nie 08 Lip, 2012 Rabi , ja sprzedaje ajfona 3g.Anonymous - Nie 08 Lip, 2012 Michał,ja mam wymiane tel w ramach abonamentu,z doswiadczenia wiem ze jak sie ich przycisnie to są w stanie sporo zejsc z ceny.
a tak z ciekawości ile za tego ajfona??rasta - Pon 23 Lip, 2012 Znowu muszę polecić Keneta i GSM Market
Pacjent: Nokia 6700
Przyczyna: Mama posuła matrycę
Diagnoza: trza ją wymienić
Jak: GSM Market
Kto: Kenet
Gdzie: Galmok
Czas realziacji: 30 min.
Koszt: w hooj tanio
Mama: w niebo wzięta PiTT - Pon 23 Lip, 2012 Mick - Pią 27 Lip, 2012 Z racji tego, że mój wspaniały iPhone 3 w dniu wczorajszym postanowił zrobić mi psikusa i wykasował wszystkie kontakty i mimo grożenia mu nad wanną pełną wody utopieniem nie ustąpił i nie oddał kontaktów - wspólnie postanowiliśmy się rozstać.
Dzięki Kenetowi mam okazje "macać" wiele różnych telefonów np SGS III lub jego Motorola RAZR, ale sam nie wiem, czy po użytkowaniu iPhone przez ok 2 lata dam radę korzystać z czegoś innego...
Mam akurat koniec umowy abonamentowej w Oryndżu i planuję też zmianę sieci na play dlatego mogę od razu zdecydować się na abonament z telefonem..
Co byście mi doradzili? Który telefon wybrać?anjas - Pią 27 Lip, 2012 niedawno dostałem SE Xperia ARC S, jestem zadowolony - ale ja w sumie dużo do szczęścia nie potrzebuję. Jak dla mnie super telefon i śmiało mogę polecić.Mucha - Pią 27 Lip, 2012 tez nad tym telefonem mysle.. lub tanszym SE Neo V. ale jeszcze sie zobaczy...Bonczek - Pią 27 Lip, 2012 Mick na oryginalinym sofcie czy po jailbreak`u? Nie masz backupa? karoluPL - Pią 27 Lip, 2012 tak czy inaczej w itunes kontakty powinny się zapisać, więc po odtworzeniu iphona i pierwszej synchronizacji powinny wrócić