To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

Bad-i - Śro 01 Gru, 2010

M napisał/a:
Badi chyba coś CI się pomieszało

tak tak, szukam "winnych gdzie indziej"

sorry wiem ze nie powinienem tego pisac ale to bedzie moja ostatnia wypowiedz w tym temacie tak samo jak to mialo miejsce w "katastrofie"

Nie mam zielonego pojecia jak mozna w ogole w jakimkolwiek stopniu bronic PISu - jest to dla mnie taka banda ograniczonych ludzi ze az zal na to patrzec. Dodam ze jedyna gorsza jaka do tej pory chyba mogla z PIS konkurowac to Lepper i jego banda.

Pozdrawiam :)

M - Śro 01 Gru, 2010

Radzę odpocząć
Stf - Śro 01 Gru, 2010

PiTT napisał/a:
przecież jak pada śnieg to nie mogą jeździć i sypać...
taki jest przepis że dopiero chyba 4 godz. po opadach

edit: zacząłem szukać czy faktycznie są takie przepisy czy "widzimisie" zarządzających... nie znalazłem odp.
ale tak na zdrowy rozsądek, były tak ostre opady że momentalnie wszystko nawiewało na dopiero co odśnieżone ulice, a do tego ulice tak zawalone samochodami że tam gdzie wszystko już stało, odśnieżarka by i tak nie wjechała

otóż to.

Maćku weź pod uwagę jeszcze jeden kejs. Skoncentrujmy sie na centrum Wawy. Czy uważasz, że gdyby ulice były super odśnieżone to takie opady śniegu jakie miały miejsce nie spowodują paraliżu? że jeśli z 20-30% osób jest na letnich oponach to odśnieżane ulice raz na 30min nie będą zakorkowane? bo ja np. nie widzę mega istotnej różnicy w poruszaniu się wolnym tempem po Wawie czy to po suchym czy po śniegu mając dobre zimówki. zarówno golfem, cariną czy mercedesem. różnica pojawia się gdy przestajesz mieć możliwość poruszania się jakiegokolwiek - startując na światłach np. a to dzieje się głównie wtedy gdy jesteś na letnich i masz nawet niewielką ilość śniegu pod sobą nawet taką, którą zostawia pług.

szymlorek - Śro 01 Gru, 2010

PO i PiS i cała reszta - jeden szajs

Różne ugrupowania programy, szkoda tylko że ludzie wszystcy powiązani ze sobą.

Najpierw szybkie wyjaśnienie do tego co poniżej:
"Szczegóły koalicji PO i SLD, wulgaryzmy pod adresem prezydenta Wałbrzycha Piotra Kruczkowskiego i jego żony, wyśmiewanie marszałka Grzegorza Schetyny czy grożenie Markowi Dyduchowi przyper... w ryj. To tylko niektóre fragmenty z rozmowy senatora RP, Romana Ludwiczuka z wałbrzyskim radnym Longinem Rosiakiem.

Rozmowę nagrał pełnomocnik wyborczy Wałbrzyskiej Wspólnoty Samorządowej, Longin Rosiak w biurze parlamentarnym PO przy ul. Słowackiego wczoraj rano. Kilkadziesiąt minut później w tym samym miejscu prezydenta Piotra Kruczkowskiego wspierał marszałek semu, Grzegorz Schetyna.

Rosiak przybył do biura PO na zaproszenie Ludwiczuka, który ubolewał nad tym, ze WWS-owi i PO nie udało się dogadać, a dzień wcześniej zawarto zdaniem Ludwiczuka „gównianą” koalicję z SLD. Z rozmowy wynika, że Ludwiczuk już w sobotę miał namawiać Rosiaka do wyjazdu na wakacje do Egiptu i tym samym zaprzestanie prowadzenia kampanii na rzecz kandydata WWS, Mirosława Lubińskiego. W zamian za to, za kilka miesięcy Rosiak miałby zostać wicestarostą, a jego żona Alicja „kierowniczką w ADM”. Lubiński i Rosiak potraktowali całą sprawę jako korupcję polityczną i tuż przed południem złożyli doniesienie do wałbrzyskiej prokuratury rejonowej.

W nagranej z ukrycia rozmowie, senator Ludwiczuk jest bardzo wulgarny. Rynsztokowym językiem stwierdza, że ubiegający się o reelekcję jego partyjny kolega to ch...., jego żona Violetta się prostytuuje, a koalicjantów z SLD, należy „wydymać”. Ostre słowa padają także pod adresem radnego sejmiku (SLD), Marka Dyducha, któremu grozi „dostaniem w ryj” w razie „fikania”. Ludwiczuk nie oszczędza samego marszałka Sejmu, Grzegorza Schetyny. Wyśmiewa dziennikarzy, którzy wierzą, że jest on druga osobą w partii."

Tak wygląda polityka w wydaniu małomiasteczkowym :

http://www.nww24.pl/index...alnoci&Itemid=2

I właśnie dlatego całkowicie nie obchodzi mnie polityka w jakimkolwiek wydaniu, na każdym kroku można zauważyć ze każdy z nich jest taki sam i chodzi tylko i wyłącznie o kasę..

Vlodarsky - Śro 01 Gru, 2010

Mój klient ze Szwajcarii któregoś dnia powiedział, że był korek na rondzie. Okazało się, że jakaś ciężarówka zgubiła worek ze śmieciami i wszyscy po malutku go omijali... Ten mój klient się zatrzymał i przeniósł ten worek i postawił obok śmietnika.

On się pyta na co te kilkadziesiąt przejeżdżających osób czekało ?

Jak komuś coś nie pasuje to się powinien wziąć za robotę. Ja solarek widziałem kilka na drodze do domu. Nie każe nikomu za nic przepraszać.

A pisanie, że to nie wina tych na letnich kapciach to bzdura - jak ktoś jest półmózgiem i nie wie, że w zimę się jeździ na zimówkach a w lato na letnich to lepiej w naszym kraju nie będzie... To tak jak z gościem co się zesra w majtki - nie było takiego prawa, że najpierw trzeba zdjąć spodnie.

Sam też jeździłem nie raz w zimę na letnich ale nikomu nie przeszkadzałem. Nie usprawiedliwia mnie to ale się przyznaje. Byłem głupi.

Miasto robi co może i się do tego przygotowuje.

Maciek może chcesz, żeby Warszawa się wystrzelała z kasy jak Kraków w zeszłym roku ? Jest jeszcze planowanie. Kasę trzeba tak rozłożyć, żeby było względnie OK, a nie teraz będą jeździć co pół godziny, żeby nie trzeba było przepraszać PISu a pod koniec zimy będą siedzieć w bazach bez paliwa i soli drogowej.

PiTT - Śro 01 Gru, 2010

http://wiadomosci.onet.pl...,wiadomosc.html

za rządów PISu zima nigdy nie zaskakiwała drogowców

sorry, ale nie mogę zrozumieć jak można popierać te bzdury które wypływają z Pisu
i od razu napiszę, nie obchodzi mnie to że to "PiS", jakby PO takie głupoty wygadywała to tak samo bym się łapał za głowę
chyba niektórym na serio się w głowach poprzestawiało xD

powiedzcie mi że to nie jest prawda

"PiS chce komisji ws. ataku zimy"

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Loko - Śro 01 Gru, 2010

Vlodarsky napisał/a:
pod koniec zimy będą siedzieć w bazach bez paliwa i soli drogowej.

Ooo liczę na to i gorąco kibicuje aby tak sie stało :rotfl:

PiTT - Śro 01 Gru, 2010

http://polskapolityka.salon24.pl/111709,rzady-pisu
Jakarti - Śro 01 Gru, 2010

dla rownowagim drugi chyba komentarz

Skończyłem czytanie na pierwszym kłamstwie
"Nie doszło do powstania koalicji większościowej gdyż PiS oferował drugiej największej partii w sejmie Platformie Obywatelskiej nieistotne i najmniej ważne resorty."

Kłamstwo i bzdura, nie wymagająca komentarza.
Szkoda czasu na dalsze czytanie wypłaków kolejnego sfrustrowanego nieudolnością obecnych rządów swoich idoli, zwolennika PO, który żyje nienawiścią i wykreowaną we własnym mózgu przeszłością.

M - Pią 03 Gru, 2010

http://wyborcza.biz/bizne..._Gazpromem.html

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Szok

iQ - Pią 03 Gru, 2010

o_O xD
bizon - Pią 03 Gru, 2010

hit :rotfl: :rotfl:
kto wystapi o odznaczenie dla mnie? wykopalem 2 miejsca parkingowe pod blokiem :rotfl: :rotfl:

M - Pią 03 Gru, 2010

wikileaks.org - zostało zdjęte z DNS, fajnie działa globalna cenzura internetu z USA
strona jest dostępna pod adresem
http://46.59.1.2/

GeKo - Pią 03 Gru, 2010

po raz 3 ustawa o niefinasowaniu partii z publicznych pieniędzy poszła do kosza.
PO i i odłam kluzik coś tam za niefinansowaniem reszta z budżetu. Tyle z radia usłyszałem.

A co do ataku zimy, fajnie to wczoraj TVN pokazał jak to za rządów PISU wygladała zima. Tak samo auta po rowach kierowcy w korkach. Śmieszy mnie to jak ludzie narzekają ze drogi są odśnieżone jak śnieg nadupia non stop. Co innego jak opadów nie ma, śnieg leży a solarek nie widać. Tak dziś np wyglądał Będzin rano. Dąbrowa Górnicza posypana a Będzin nie.

KonradMK - Pią 03 Gru, 2010

zróbcie sobie przerwę na relaks przy muzie