GeKo - Wto 25 Paź, 2011 Piotrek sie juz kolcuje. Marek23 - Wto 25 Paź, 2011 Kto jest dyrektorem rajdu? Zadzwonie i sie spytam. Albo niech Jacek tymi gwozdziami rzuca zaraz po starcie, to juz bede mial nabite i polece na pelnej przyczepnosci...Koto - Wto 25 Paź, 2011 Nie wierzę, że puszczą rajd na kolcu po nówce głównej drodze.Marek23 - Wto 25 Paź, 2011 +1Jacek - Wto 25 Paź, 2011 no to kórwa mam sypać czy nie.. qbus - Wto 25 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
Kto jest dyrektorem rajdu? Zadzwonie i sie spytam. Albo niech Jacek tymi gwozdziami rzuca zaraz po starcie, to juz bede mial nabite i polece na pelnej przyczepnosci...
Andrzej SzkutaMarek23 - Wto 25 Paź, 2011 Z kolcami nic nie wiadomo na razie,czekają na decyzję Zarządcy Dróg. Szkuta powiedział mi,że trasa jest BARDZO trudna i techniczna. Podejrzewam,że jak będzie deszcz lub śnieg to w takim razie bedzie hardcore.martin.h - Wto 25 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
Podejrzewam,że jak będzie deszcz lub śnieg to w takim razie bedzie hardcore.
To chyba dobrze, co nie? Marek23 - Wto 25 Paź, 2011
martin.h napisał/a:
To chyba dobrze, co nie?
To juz sie okaze, jechalem w zyciu dwa rajdy. Na sliskim nigdy,wiec nie mam pojecia jak sobie poradze. Ale wiadomo,ze raczej nie jade zbierac doswiadczen, poznac auto,itd. Jade zeby zapierdalac.CHRZANEK - Wto 25 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
Jade zeby zapierdalac.
Szczerość - to lubie. faldzip - Wto 25 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
Ale wiadomo,ze raczej nie jade zbierac doswiadczen, poznac auto,itd. Jade zeby szybko leci.
Dobry plan, podoba mi sie Jaco - Wto 25 Paź, 2011 Mam nadzieje, że będzie biało i nie dopuszczą kolca qbus - Wto 25 Paź, 2011 Ja dziś zamówiłem skorupę na elektrownie Marek23 - Wto 25 Paź, 2011
qbus napisał/a:
Ja dziś zamówiłem skorupę na elektrownie
A czemu? Myslisz,ze bedzie potrzebna? Jaki to koszt?
Jaco napisał/a:
Mam nadzieje, że będzie biało i nie dopuszczą kolca
No, ja mam troche stracha, kurcze,wielka odpowiedzialność,żeby pojechać szybko i bezpiecznie na takim ciezkim oesie po sniegu.Bad-i - Wto 25 Paź, 2011
qbus napisał/a:
Ja dziś zamówiłem skorupę na elektrownie
do saxo? trzeba bylo brac ode mnie - pozycze za free