Mrozu - Śro 11 Sty, 2012 O mój znajomy evo się załapał.Anonymous - Śro 11 Sty, 2012 Z okazji okrągłej 21 miesięcznicy, pod pałacem prezydenckim spotkało się dwóch weteranów kampanii wyborczych PiS. Jeden pyta drugiego:
- Czy pamiętasz jeszcze Leszka?
- Jak przez mgłę.
Śmieszne aleksie tak jak ubłocony trup z poobrywanymi kończynami
nie, śmieszniejsze nieco.M - Śro 11 Sty, 2012
mi napisał/a:
M napisał/a:
Śmieszne aleksie tak jak ubłocony trup z poobrywanymi kończynami
nie, śmieszniejsze nieco.
Proponuje opowiedzieć ten dowcip komuś z rodziny ofiar i zobaczyć jak pęka ze śmiechu.Jacek - Śro 11 Sty, 2012 i zaprosić kogoś z komisji śledczej żeby przysłuchiwał się wszystkiemuRyba - Śro 11 Sty, 2012 - śmieszne
- nie śmieszne
- śmieszne
- nie śmieszne
- śmieszne
- nie śmieszne
- śmieszne
- nie śmieszne
M - Śro 11 Sty, 2012 Nie wiem jaki to ma związek, po prostu takie żarty sa smutne.
Wielu ludzi zginęło w katastrowie, pourywało im kończyny, powyrywało trzewia, głowy w makabryczny sposób. Na bazie tego śmiać się z tego jest po prostu okropne, nie na miejscu.mi - Śro 11 Sty, 2012
M napisał/a:
Proponuje opowiedzieć ten dowcip komuś z rodziny ofiar i zobaczyć jak pęka ze śmiechu.
Odpisać? A, nie, to bez sensu.
was79 - Śro 11 Sty, 2012 Ryba, doyeb czymś smiesznym!Marek23 - Śro 11 Sty, 2012 Według etyki wykładanej na forum, od tragedii musi upłynąć określony czas,żeby mozna było sie z tego smiac.M - Śro 11 Sty, 2012 Ja nie wiem, to chyba etyka potworawas79 - Śro 11 Sty, 2012 Ryba, doyeb czymś smiesznym!M - Śro 11 Sty, 2012
mi napisał/a:
M napisał/a:
Proponuje opowiedzieć ten dowcip komuś z rodziny ofiar i zobaczyć jak pęka ze śmiechu.
Odpisać? A, nie, to bez sensu.
Masz kogoś tragiczne i nagle zmarłego? Moglibyśmy się z tego tutaj pośmiać?
MI, chodzi o podstwową przyzwoitość.