HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
rasta - Śro 25 Kwi, 2012 Można głosować na siebie, he? Anonymous - Śro 25 Kwi, 2012
rasta napisał/a:
Można głosować na siebie, he?
pewnie, wygrasz swoją dychę i będziesz zadowolony roj - Śro 25 Kwi, 2012
Stf napisał/a:
honda dochodzi Cię w zakrętach chłopaku !!
nawet i wyprzedza w zakrętach (.. jak się wpierd...asz z przyczajki ze środkowego na prawy do skrętu w niepodległości)
ja tak robię tylko ze środkowego na lewy w spacerową PieQt - Śro 25 Kwi, 2012 To juz mega skompilowane, ale chcialbym obstawic miejsce w klasie - moje znaczy sie - nie koniecznie na kase, ale do.ra zabawa by byla po wynikach
I nakby inni tez obstawili to mato sens
Pisze o tym, bo nie mam szans na pudlo i bliskie sasiedztwo M - Śro 25 Kwi, 2012 Uważam że startujący nie powinni obstawiać ponieważ mają wpływ na wynik - tak dla zasady Stf - Śro 25 Kwi, 2012
roj napisał/a:
tf napisał/a:
honda dochodzi Cię w zakrętach chłopaku !!
nawet i wyprzedza w zakrętach (.. jak się wpierd...asz z przyczajki ze środkowego na prawy do skrętu w niepodległości)
ja tak robię tylko ze środkowego na lewy w spacerową
honda myśli za mnie. ja tylko tam tylko się jej słucham tylko Stf - Śro 25 Kwi, 2012 na Piotrka kładę stówkę że zrobi 1:47-1:49*
*(opinia eksperta wszechczasów który zrobił milion okrążeń w Poznaniu hyhyhyhyhy)rasta - Śro 25 Kwi, 2012 Spor ryzykujesz, no ale co tam, postaram się nie zawieść Rasputin - Śro 25 Kwi, 2012
Cytat:
pali 12-13
Ty chyba cały czas na odcince jeździsz
Mi przy upalaniu w Radomiu spalił 12l i to był rekord roj - Śro 25 Kwi, 2012
Rasputin napisał/a:
Cytat:
pali 12-13
Ty chyba cały czas na odcince jeździsz
Mi przy upalaniu w Radomiu spalił 12l i to był rekord
może mam silnik zajechany i dlatego. nie jeżdżę na odcince tylko w korkach. w tych samych warunkach pug 205 z silnikiem 1.1 palił ponad 10 litrów, subaru justy ponad 11, colt chyba 1.1 albo 1.2? 3 cylindry (półroczny) ponad 9, rover 200 ponad 11 więc po prostu dobre korasy robią swoje.siema - Śro 25 Kwi, 2012 Moje Clio też pali 12-13l. Kiedyś już nawet miałem średnią 11.5l, ale pojechałem na WST i znów mam pod 13.roj - Śro 25 Kwi, 2012 ale ja mówię o średniej z samej jazdy po mieście np. pon-piątek.
jak w zeszłym roku w maju był ułęż to z trasy wwa-ułęż (ok. 55 min. średnia z całej trasy 126) po ułężu ok. 100 km i powrót już dość spokojnie miałem około 10 litrów spalanie.
..w sumie to chyba nie o tym temat Rasputin - Czw 26 Kwi, 2012
roj napisał/a:
..w sumie to chyba nie o tym temat
W dwóch ostatnich wpisach padają słowa-klucze: "WST" oraz "Ułęż" więc uważam,że jest to w temacie Anonymous - Czw 26 Kwi, 2012 M, zgodnie z Twoją teorią (trzy dni w przód i w tył od daty "0") być może będziemy mieli ładną pogodę na "Poznań"
http://www.twojapogoda.pl...poznan/16dniowaM - Czw 26 Kwi, 2012 Chodzi o to Alexis, że okno prognozy długoterminowej jest mocno ruchome, w związku z tym dobrze jak jest szerokie i słoneczne