Święty - Czw 06 Lut, 2014 brakuje tu napisu z felgami w kolorze, a to chyba trudne nie jestKamill - Czw 06 Lut, 2014
roj napisał/a:
Kamill napisał/a:
Niesamowita limitowana edycja, tak ją upodobnili do RS2 że sam nie wiem która to która.
cięty dowcip medalisty z jaszczębia
ale pomimo tego, że śmieszne, to też prawda taka, że jak ją mieli upodobnić? zrobić budę dla wersji limitowanej wyglądającą jak ta z przed 20 lat? oponami? silnikiem? pakietem wyposażenia?
PiTT napisał/a:
do rwania rekawem sa inne nieco tansze opcje na rynku
Pani puści ręęęęęęczny!!
Z okazji 10lecia otwarcia biedronki w Rykach postanowiłem wypuścić limitowaną wersje seicento nawiązującą do legendarnego egzemplarza cupe bmw. Proszę zwrócić uwagę na płonące pokrowce których nie będziecie mieli bo jest to wersja bardzo limitowana.
PiTT - Czw 06 Lut, 2014 macie zamiar kupic ze tak wybrzydzacie? roj - Czw 06 Lut, 2014
Kamill napisał/a:
Z okazji 10lecia otwarcia biedronki w Rykach postanowiłem wypuścić limitowaną wersje seicento
Bartli - Czw 06 Lut, 2014 Sibu, specjalnie dla Ciebie
kosmita - Czw 06 Lut, 2014 Od razu lepiej Kamill - Czw 06 Lut, 2014 Audi nie dało rady a hh.org dał Święty - Czw 06 Lut, 2014 i co nie ładniejsze...Sibu - Czw 06 Lut, 2014
http://autokult.pl/1173,oto-nowe-renault-twingoŚwięty - Czw 13 Lut, 2014 stylistycznie to 1 hooj, czy to fiat, renault...B-Rey - Czw 13 Lut, 2014 Co zrobisz... powoli wszystko zaraz będzie stylistycznie jeden chuj Święty - Czw 13 Lut, 2014
B-Rey napisał/a:
Co zrobisz... powoli wszystko zaraz będzie stylistycznie jeden chuj