na zdjeciach 206 GTI bylo duzo pan bo musial 'troszke' poprawic atrakcyjnosc auta.. u mnie na zdjeciach dla odmiany jest stara szopa bo wszystkie dziewczyny zabral Marek23 i Bad-i.
powiedz lepiej czy uzywasz auta tylko do jazdy czy raczej do relaksu. czy wiesz o nich tyle co towarzyszka doli i niedoli Dzika? czyli sporo..
i powiedz nam co ten kolega 206GTI o nas opowiada i dlaczego nas odwiedzilas? Anonymous - Wto 27 Lut, 2007 więc pokolei..... ja to ta pani w środku
dla mnie jazda to już relaks wiec i do jednego i do drugie się "przyznaje" ..a najwiecej satystafkcji mam gdy płeć przeciwna zostanie objechana i zastanawia sie WTF !!!?? he he to uwielbiam choć mistrzynia kierownicy to ja nie jestem! i mam tego świadomość
nie znam kolezanki "Dzika" więc nie mam pojecia o jej wiedzy na temat aut...moja wiedza jest raczej podstawowa,tzn taka by w miare swobodnie moc rozmawiac na te tematy, choc na temat 206 napewno moge sporo powiedziec i wiele rzeczy sama potrafie zrobic.....co i tak podobno jest zaskakujace jak na kobiete....
Kolega 206GTi mowil w samych superlatywach o Was i tak jakos postanowilam się przyłaczyć
Oprócz kolegi 206GTi to jest jeszcze jeden którego znam również z 206club.net ale nie wiedziałam że tu jest saxorulez - Wto 27 Lut, 2007 witamy panią
przynajmniej narazie.CHRZANEK - Wto 27 Lut, 2007 Raczej na pewno nie V8 Anonymous - Wto 27 Lut, 2007
saxorulez napisał/a:
206 1.6 8v tak?
si choć chialabym miec V8
nibawem jakies zdjątka lwiątka wrzuce CHRZANEK - Wto 27 Lut, 2007 Nie tylko lwiątka - prosimy michool_vt - Wto 27 Lut, 2007 to i ja witam Lwica, strick - Wto 27 Lut, 2007 Witaj Lwico
Szkoda ze nie posiadam 206-tki, bo miałbym pretekst aby Cie spotkać
[ Dodano: Wto 27 Lut, 2007 ]
A ja w pewnym sesie też jestem lew, ale zodiakalny KonradMK - Wto 27 Lut, 2007 wow czytając te powitanka mam wrażenie że zaraz się zacznie konkurs na żigolaka HH.ORG
ja się przywitam normalnie: dzień dobry strick - Wto 27 Lut, 2007 Dziwisz sie? Przyszła do nas takia piękna niewiasta to trzeba ładnie powitać Niemy - Wto 27 Lut, 2007 widze ze wielkie poruszenie, bo nowa kobieta na forum
witam, witamKonradMK - Wto 27 Lut, 2007
strick napisał/a:
Dziwisz sie? Przyszła do nas takia piękna niewiasta to trzeba ładnie powitać
liczysz na coś? strick - Wto 27 Lut, 2007
KonradMK napisał/a:
liczysz na coś?
A co chcesz sie zemna spotkać? KonradMK - Wto 27 Lut, 2007 szybko się uczysz