dzięki ziom! ogarniam temat, widziałem już ich stronę ale wolałem zapytać eksperta :564:r26rulez - Wto 27 Lis, 2007 oczywiscie pamietasz jak ze mna rozmawiales?? KonradMK - Wto 27 Lis, 2007 serio...? bo nie pamiętamr26rulez - Wto 27 Lis, 2007
KonradMK napisał/a:
serio...? bo nie pamiętam
buhaha .. nie piernicz ze nie pamietasz ?? bylo ok 24 !! szybki zawodnik jestesKonradMK - Wto 27 Lis, 2007 nie szybki tylko skuteczny coś tam sobie przypominam, ale nie pamiętam żebyśmy się jakoś konkretnie ustawiali. jeśli tak to przepraszam, za'ep'omniałem r26rulez - Wto 27 Lis, 2007
KonradMK napisał/a:
nie szybki tylko skuteczny coś tam sobie przypominam, ale nie pamiętam żebyśmy się jakoś konkretnie ustawiali. jeśli tak to przepraszam, za'ep'omniałem
nie ma problemu-- nawet dales do telefonu Łukasza
... najlepsze bylo to... " jak nie przyjedziesz to nigdy nie zostaniesz zielony a o niebieskim to nawet nie masz co marzyć"
ech a juz myslalem
poprostu MISTRZ :564:KonradMK - Wto 27 Lis, 2007 nie masz sie co cieszyc, koniec koncow nie przyjechales :556:r26rulez - Wto 27 Lis, 2007
KonradMK napisał/a:
nie masz sie co cieszyc, koniec koncow nie przyjechales
miales dac znac jak wyjdziecie z tej restauracji !! :569:
gamoniu ps - Wto 27 Lis, 2007 handlowanie stanowiskami... ladnie ladnie Vlodarsky - Wto 27 Lis, 2007 nawet ja słyszałem tą rozmowe !!!! Michał - Wto 27 Lis, 2007 trza było do platy wpasc KonradMK - Wto 27 Lis, 2007 no właśnie... gamoniu a co było potem to pamiętam już niezbyt wyraźnie