k-mart - Pią 15 Gru, 2006 nie no znalezc hgt po dobrej cenie to nie problem bo to bardzo popularne samochody tutaj. 4500.- Chf to realna cena, ale z wydaje mi sie ze bywaly juz tansze ponizej 4000.- Chf. Czesci w PL i tu sa bez problemu dostepne i w miare nie drogie. Dawno temu sprzedalem dwa modele do wawy, jeden bialy, drugi srebrny abarth, oba po dachu (ale wyjechaly na kolach z CH).
Osobiście nie widziałem, tyle co z www. 00' - 4600CHF.k-mart - Pią 15 Gru, 2006 tez wlasnie tego sporta ogladalem. Moim zdaniem super, bardzo ladnie uszkodzone, cena fair, moze by jeszcze spuscilGotti - Pią 15 Gru, 2006 ale taki śmieciowaty ogólem imo? Chociaż to wrażenie tylko ze zdjęć. W next week będę w CH na dłużej to obadam organoleptycznie Niemy - Pią 15 Gru, 2006 qrde fajny ten sport! cena tez nie za wysoka
Darek nie interesuje Cie?Grzesiek VTS - Pią 15 Gru, 2006 CZesc
Znalazlem zajebisa furke w CH Moze ktos wiec czy jeszcze tam jest ???
MAZDA 3 2006r DIESEL :564:
k-mart??? albo Gotti ??
Mozecie sie dowiedziec jaki jest stan silnika ???
i jak z cena ???
Czekam na jekies wiesci Jakarti - Pią 15 Gru, 2006 Gotti - za ile bylby taki naprawiony w PL? chodzi o dineros i juz po oplatach..
fajnie by bylo jakby byl zolty.. Gotti - Pią 15 Gru, 2006 Ja pod koniec przyszłego tygodnia ewentualnie dam znać.
Osobiście mam mazde 6 kombi 2,0diesel. przetarta w korku, cena 13,500ojro. 06' full opcja.saxorulez - Pią 15 Gru, 2006
Gotti napisał/a:
Osobiście nie widziałem, tyle co z www. 00' - 4600CHF.
przepraszam Gotti, K-mart powiedzcie mi jak się naprawia takie wgniecione poszycie jak w tym Clio..
No bo rozumiem że drzwi wymieniam na nowe, prawe tylne nadkole jakoś się klepnie i szpachlą wyrówna.. ale ten fragment nad drzwiami??Grzesiek VTS - Pią 15 Gru, 2006 A fotki :) moge prosic
Gotti napisał/a:
Ja pod koniec przyszłego tygodnia ewentualnie dam znać.
Osobiście mam mazde 6 kombi 2,0diesel. przetarta w korku, cena 13,500ojro. 06' full opcja.
jak się naprawia takie wgniecione poszycie jak w tym Clio..
przyspawuje sie precik i wyciaga blache nazewnatrz, pozniej sie odcina i szlifuje
mialem fotke, znajde to wkleje
Grzesiek VTS napisał/a:
13,500 CZEGO ???
ojro, przeca jest napisane
[ Dodano: Pią 15 Gru, 2006 ] Grzesiek VTS - Pią 15 Gru, 2006 to troche tego OJRO jest anjas - Pią 15 Gru, 2006 ale furka prawie nowa, z tego co Gotti napisał. Moim zdaniem dobra cena.Jaco707 - Pią 15 Gru, 2006 Kolejny sport ph2