Mick - Pią 27 Lip, 2012 Pany, jakbym miał backup na komputerze to by nie był gadki zmieniałem komp i instalowałem na nowym iTunes, ale podłączając iPhone, chciał mi usuwać wszystko z biblioteki bo była ona backupowana na innej stacji etc. dlatego nie miałem backup-u...
mniejsza z tym... lepiej doradzić proszę który tel wybrać Mucha - Pią 27 Lip, 2012 Masz wybór:
1. Iphone 4S
2. HTC OneX
3. Sony E Arc S
4. Sony E Neo VMick - Sob 28 Lip, 2012
Mucha napisał/a:
Masz wybór:
1. Iphone 4S
2. HTC OneX
3. Sony E Arc S
4. Sony E Neo V
Dzięki Mucha, oglądałem wszystkie z nich na mgsm.pl i czytałem opisy z komentarzami.
Chyba najbardziej zastanawiam się nad tymi dwoma:
1. Motorola RAZR
2. Samsung Galaxy S II
nie wiem czy iPhone 4 w ogóle będę brał pod uwagę... na razie mam do niego wstręt M - Sob 28 Lip, 2012 S2 bardzo porzadny sprzet za mala kaske.
Nie ma co sie zastanawiac i wybrzydzac Bart - Nie 29 Lip, 2012 kto wybrzydza ten nie dzwoni!M - Nie 29 Lip, 2012 Kto wybrzydza ten nie grucha!itr 911 - Nie 29 Lip, 2012
Mick napisał/a:
1. Motorola RAZR
2. Samsung Galaxy S II
Sam się nad takim wyborem zastanawiałem jeszcze dwa miechy temu:)
No i kupiłem...sony xperia S a dostałem służbowego samsunga galaxy s II.
Użytkując na co dzień te dwa modele zdecydowanie wolę sony choć szajsung też bardzo fajny sprzęt Mick - Nie 29 Lip, 2012
itr 911 napisał/a:
Mick napisał/a:
1. Motorola RAZR
2. Samsung Galaxy S II
Sam się nad takim wyborem zastanawiałem jeszcze dwa miechy temu:)
No i kupiłem...sony xperia S a dostałem służbowego samsunga galaxy s II.
Użytkując na co dzień te dwa modele zdecydowanie wolę sony choć szajsung też bardzo fajny sprzęt
Oglądałem sobie właśnie tą Xperię S, faktycznie fajny tel, ciut mocniejszy procek niż w SGSII i RAZR, ale generalnie podobne.
Upgrade-owałeś już Androida do 4??itr 911 - Nie 29 Lip, 2012
Mick napisał/a:
Upgrade-owałeś już Androida do 4??
Tak. Telefony śmigają podobnie jeśli chodzi o wydajność, ale jakoś sony mi lepiej leży w kwestiach użytkowych. Niby oba na Andku ale soniacz ma sporo fajnych funkcji typowych dla wczesniejszych fonów sony/ericsson.
Przedni panel sony moim zdaniem mistrz! (prostota=elegance )
Tył już troszku gorzej bo kiepski plastik.
Samsung ma chyba ciut lepsza baterię i jest trochę lżejszy.
Oba sprzęty polecam, ale wolę sony Mick - Pon 30 Lip, 2012 Podobno z Sony nie są kompatybilne inne słuchawki, niż te co w zestawie z telefonem
Orange na przedłużenie umowy daje mi RAZR za 99 PLN...
Ale za cholere nie chciałbym zostać z TĄ siecią... PLAY bije ich na łeb swoją ofertą 4.0 tylko że za RAZR chcą 659 a za SGS II 699 PLN. O Sony nie wspominam bo to wyższa półka wg nich...Yarko - Pon 30 Lip, 2012 zobaczymy co powiesz jak po wgraniu na androida bardzo fajnej aplikacji, nagle pojawi Ci się kilka reklam dziennie, u mnie własnie tak jest i jest to z lekka wku*wiające
jesli przyzwyczaiłes się do użytkowania iphona to ja bym brał 4s i nie kombinowałitr 911 - Pon 30 Lip, 2012
Yarko napisał/a:
jesli przyzwyczaiłes się do użytkowania iphona to ja bym brał 4s i nie kombinował
Tak bym zrobił!
A ja sony miałem w pomarańczy za 1,23zł 206 Gti - Pon 30 Lip, 2012 Wstrzymaj sie do okolic września będzie iphone V !
Na chwilę obecną tylko iphone 4s - nie ma o czym deliberowac!M - Pon 30 Lip, 2012
206 Gti napisał/a:
Wstrzymaj sie do okolic września będzie iphone V !
Na chwilę obecną tylko iphone 4s - nie ma o czym deliberowac!
anjas - Pon 30 Lip, 2012 moim zdaniem nie warto przepłacać za iphone 4, skoro sporo taniej można kupić sophone.
Wygląda identycznie.