To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

KonradMK - Pią 03 Gru, 2010

M napisał/a:
wikileaks.org - zostało zdjęte z DNS, fajnie działa globalna cenzura internetu z USA
strona jest dostępna pod adresem
http://46.59.1.2/

dobre to jest. robią z kolesia pedofila, gwałciciela, szukają go pod byle pretekstem. niech żyje wolność :D

M - Pią 03 Gru, 2010

Gdyby to było radzieckie wikileaks to gość już dawno jadłby polon jak Litwinienko lub został zastrzelony na urodziny Putina jak Anna Politkowska która informowała o tym że zamachy w RU były zrobione przez FSB.

myślę że i tak go dorwą prędzej czy później tyle że stanie przed sądem, gdzie postawią mu idiotyczne zarzuty.
pcs - Pią 03 Gru, 2010

M napisał/a:
Gdyby to było radzieckie wikileaks to gość już dawno jadłby polon jak Litwinienko lub został zastrzelony na urodziny Putina jak Anna Politkowska która informowała o tym że zamachy w RU były zrobione przez FSB.

gdyby to bylo USA z normalnym rzadem, a nie ta czarna niemota gosc by juz dawno zniknal bez sladu i wcale bym sie nie dziwil, a nie mu jakies szemrane sprawy o gwalt wytaczaja i sla listy goncze. Dla mnie akurat ta dzialalnosc nie ma nic wspolnego z wolnoscia mediow, gosc ukradl cudza korespondencje i ja opublikowal.

M napisał/a:
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,8758761,Odznaczenia_dla_architektow_umowy_z_Gazpromem.html

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Szok

cytat:
"- Wywiązywali się dobrze ze swoich obowiązków - tłumaczył nam prof. Rychlicki. "

no to faktycznie powinni im jeszcze dać po pudełku Medal of Honor na PS3. Medal za "dobrze". Ciekawe co dają za "bardzo dobrze"?

pcs napisał/a:
M napisał/a:

gdyby to bylo USA z normalnym rzadem, a nie ta czarna niemota gosc by juz dawno zniknal bez sladu i wcale bym sie nie dziwil, a nie mu jakies szemrane sprawy o gwalt wytaczaja i sla listy goncze. Dla mnie akurat ta dzialalnosc nie ma nic wspolnego z wolnoscia mediow, gosc ukradl cudza korespondencje i ja opublikowal.

tyle że to nie była korespondencja ciotki z Ohio która pisała o swoich zalotach do wujka z Kentucky. poza tym on nic nie ukradł. opublikowano na jego portalu pewne dokumenty. jak lista Wildsteina.

anjas - Pią 03 Gru, 2010

gdyby nie moje postanowienie, że nie będę się wypowiadał w tym temacie to bym się wypowiedział! :D

hahaha, a do tych co krytykują wikileaks - czytaliście już te materiały? mega są. np to:
http://213.251.145.96/cab...6PARIS7755.html
normalnie jak z filmu. kulisy życia wywiadu :)

Cytat:

Litvinenko Case
---------------

¶6. (S) Fried commented that the short-term trend inside Russia was negative, noting increasing indications that the UK investigation into the murder of Litvinenko could well point to some sort of Russian involvement. MGM called attention to Chirac’s statement encouraging the Russians to cooperate in the investigation. He wondered aloud who might have given the order, but speculated the murder probably involved a settling of accounts between services rather than occurring under direct order from the Kremlin. Fried, noting Putin’s attention to detail, questioned whether rogue security elements could operate, in the UK no less, without Putin’s knowledge. Describing the current atmosphere as strange, he described the Russians as increasingly self-confident, to the point of arrogance.

a tu akcent polski:

http://213.251.145.96/cab...MOSCOW2747.html

"Further, the Polish MFA has
established a Bureau of European Security, which Polish
diplomats jokingly refer to as the "Office of Threats from
the East." "

Stf - Pią 03 Gru, 2010

można prosić o kilka słów komentarza osób najbardziej udzielających się w temcie n/t pomysłu zawieszenia finansowania parti, o którym to temacie (że dużo dużo) było tutaj głośniej przy okazji podliczeń z pół roku temu a która to koncepcja dzisiaj ograniczenia finansowania nie za bardzo spodobała się prezesowi jarkowi ? ciekawi mnie tym razem jakie to wytłumaczenie jego dydrymałów wymyślicie...
M - Pią 03 Gru, 2010

Ja jestem za niefinansowaniem partii, to dobry pomysł
was79 - Pią 03 Gru, 2010

a nie sądzisz, że to będzie prowadziło do większego zaangażowania w "projekty zamawiane"?
M - Pią 03 Gru, 2010

was79 napisał/a:
a nie sądzisz, że to będzie prowadziło do większego zaangażowania w "projekty zamawiane"?

ja jestem zdania że jak ktoś ma poparcie w elektoracie to niech mu się ludzie zrzucają na jego program.. tak uważam
Zakaz brania kasy od firm, tylko od osób fizycznych, pesel i dziękuję.
I tak biorą od nas kasę tylko przymusem.

was79 - Pią 03 Gru, 2010

tez fakt, wtedy się okaże, kto ile ma poparcia i członków (jak będa musieli bulić składki na np auto prezesa) ;D
M - Pią 03 Gru, 2010

was79 napisał/a:
tez fakt, wtedy się okaże, kto ile ma poparcia i członków (jak będa musieli bulić składki na np auto prezesa) ;D

zgadza się

Zgadza się, egzakli.