Ogólnie było zajebiście
W pływaniu sieknąłem dobry czas, poprawiłem dotychczasowy PR.
Na rowerze porażka na całej linii, dużo do poprawy, niestety wyszło to, że nie za bardzo mam czas jeździć a przejażdżki po 30 km są warte tyle samo co leżenie w łóżku.
Bieganie w sumie wg oczekiwań, czyli przeciętnie z uwagi na brak treningów z powodu kontuzji kolana
Fota z etapu kolarskiego i na początku biegania
Po bieganiu nie było już tak różowo
Jedno muszę przyznać, to jest kurde ciężki sport Do mety to już niosła mnie tylko głowa, bo reszta zmiękła kilka km wcześniej roj - Sob 02 Maj, 2015 Druga fota miszcz
Ogólnie spoko, że się tak wkręciłeś. gratulacje wielkie!Janusz - Sob 02 Maj, 2015
roj napisał/a:
Druga fota miszcz
+1
idealne do "przeróbcie moje zdjecie" bizon - Sob 02 Maj, 2015 Zaczynam się bać, że ją wstawiłem roj, dzięki Anonymous - Sob 02 Maj, 2015 Jeszcze raz pogratuluje!!Szczerze podziwiam!!Dla mnie triatlon jest ponad siły-fizyczne,psychiczne jak i finansowe.fydi - Nie 03 Maj, 2015
bizon napisał/a:
A jaki masz czas 1 km na samym basenie?Vlodarsky - Nie 03 Maj, 2015 Super zajawka gratulacjebizon - Nie 03 Maj, 2015
fydi napisał/a:
bizon napisał/a:
A jaki masz czas 1 km na samym basenie?
To było na basenie, czas wyszedł 17:36. W styczniu było 26 minut. Zaznaczam, zacząłem się uczyć pływać kraulem w grudniu 2014 r.
Vlodarsky napisał/a:
Super zajawka gratulacje
Dzięki
Dodatkową wartością są ludzie, poznałem kilkanaście pozytywnie zakręconych osób i jest naprawdę bardzo sympatycznie. Choćby wczoraj koło północy ktoś wrzucił posta na fb, czy ktoś dziś jeździ na rowerze. Zebrało się kilka ekip, my lataliśmy we 4, zrobiłem prawie 60 km i jeszcze pobiegałem w ramach zakładki, mimo że nie miałem tego nawet w planie. Przy okazji dowiedziałem się wartościowych rzeczy na temat treningu.
Ogólnie się jaram, byle tylko kontuzje dały żyć.
rabarbar napisał/a:
jak i finansowe.
To jest minus, w choooy kosztowny sport, gdybym to lepiej policzył przed rozpoczęciem, to bym w to nigdy nie wszedł zefir - Pon 04 Maj, 2015 Gratulacje Bizuu, zuch chłopak!
Dobrze że głowa pracuje do końca!
Dla mnie pływanie więcej niż 500m to jakaś masakra turbo szacun za to pływanie!