Kenet - Pią 14 Lut, 2014 Hola hola, do multipli to jeszcze brakuje, można jeździć B-Rey - Pią 14 Lut, 2014 Noo chyba że tak miras - Pią 14 Lut, 2014 Przecież to BMW wygląda jak Fiat Croma.Cartoon - Sob 15 Lut, 2014 coś mi przypomina to BMW
kosmita - Sob 15 Lut, 2014 Chyba raczej
swoją drogą dobry wpis jest na złomniku a propos tego bmwkaroluPL - Pon 17 Lut, 2014 Nie jestem aż tak ultra na bieżąco jeżeli chodzi o wszystkie przepisy, słyszałem o planach zmiany tego jak odbywają się aktualne przeglądy rejestracyjne, ale myslałem, ze nic się nie zmieniło..
a w sobotę bardzo się zdziwiłem, jak diagnosta powiedział, ze muszę podpisać papierek po przeglądzie, w którym jest dodatkowa informacja na temat aktualnego przebiegu i stanu ogólnego auta.
nieźle, no jasne, ze i tak mirki handlarze będą kręcili liczniki, ale już później ciężej będzie coś poszponcic arssss - Pon 17 Lut, 2014 karoluPL, ja mam problem,bo w moim wole roboczym licznik kilometrow nie dziala kosmita - Pon 17 Lut, 2014 Wydaje mi się, że dopóki można przywieźć samochód i skręcić licznik przed zarejestrowaniem samochodu w kraju, to niewiele zmieni to spisywanie stanu licznika, bo jednak większość wałków z przebiegiem robi się przy ściąganych samochodach.Jakarti - Wto 18 Lut, 2014 piszo ze bedzie nowe twingo rs z napedem na tyl
niech ktos wrzuci fote bo z mobila piszemsiema - Wto 18 Lut, 2014
was79 - Wto 18 Lut, 2014 ciekawe, mega ciekawe, taki mały rozstaw osi i napęd tyłCHRZANEK - Wto 18 Lut, 2014 Jak to na tył ???
Nie jestem na czasie ...Anonymous - Wto 18 Lut, 2014 no kopiują rozwiązania od genialnego fiata 126p , mały silnik z tyłu napęd na tył , pewnie jeszcze zrobią wersje elektrycznąB-Rey - Wto 18 Lut, 2014 Nowe Twingo będzie miało napęd na tył i silnik z tyłu. Będzie bazować na smarcie. Mam nadzieję że nie wpadną na pomysł zastosowania skrzyni zautomatyzowanej. Co do RS'a to piszą ze będzie to 0.9 TCe 160KM . Bardziej uwierzyłbym w 1.2 TCe 160. Ta wizualizacja co wrzucił Jakarti raczej nie jest oficjalna bo wątpię żeby Renault tłukło tylko Twingo RS jako 3d ale kto wie. Z tego co wiem Twingo III ma być tylko 5d tak jak Clio IV.