Vlodarsky - Wto 16 Paź, 2012 Taki żywany zacisk kosztuje gosze. Wiele modeli taki ma. Różnią się tą dzwigienką (aluminium albo jakis inny metal) u Ciebie pewnie się wewnątrz wytała albo wygięła.faldzip - Wto 16 Paź, 2012 gdzie tako regeneracje zacisków zrobic w Wawie?martin.h - Wto 16 Paź, 2012 Dzięki Panowie Mrozu - Wto 16 Paź, 2012
faldzip napisał/a:
gdzie tako regeneracje zacisków zrobic w Wawie?
Samemu rozbierasz zacisk, czyścisz, smarujesz i wymieniasz w nim tłoczek z gumkami i ewentualnie uszczelnieniami jeżeli takowe są. Jeśli potrzebne jakieś części to dam namiar do kolegi który tym handlujefaldzip - Wto 16 Paź, 2012
Mrozu napisał/a:
faldzip napisał/a:
gdzie tako regeneracje zacisków zrobic w Wawie?
Samemu rozbierasz zacisk, czyścisz, smarujesz i wymieniasz w nim tłoczek z gumkami i ewentualnie uszczelnieniami jeżeli takowe są. Jeśli potrzebne jakieś części to dam namiar do kolegi który tym handluje
problemy sa dwa - ostatnio i tak mam za malo czasu na auto i dlatego od pol roku stoi rozebrane na czesci, a dwa, ze jeszcze chcialbym do tego dodac piaskowanie i malowanie.Mrozu - Wto 16 Paź, 2012 piaskowanie z malowaniem to też nie problem, masz firmy w wawie które zrobią to za Ciebiefaldzip - Wto 16 Paź, 2012 pewnie regeneracja zacisku to tez nie problem i mam w wawie firmy co to zrobia za mnie, dzieki!Sibu - Śro 17 Paź, 2012 martin.h,
Są gotowe zestawy naprawcze, więc nie powinno być z tym większego problemu
qbica napisał/a:
Renault R5 GTE/GTT, clio 1 16v/williams
Do tego jeszcze Citreon: ZX, Saxo VTS/VTR, , Peugeot: 205, 206, 306, 309, Renault: 9, 11, 19.Kamill - Śro 17 Paź, 2012
faldzip napisał/a:
pewnie regeneracja zacisku to tez nie problem i mam w wawie firmy co to zrobia za mnie, dzieki!
Jest facet na allegro, wygrywasz aukcje, on kupuje zacisk, piaskuje, maluje proszkowo, regeneruje i ci wysyła. Mozliwe że można mu też swoje wysłać, ale możliwe że wyjdzie t podobnie finansowo. Na takiej transakcji nie stracisz czasu wogole.martin.h - Śro 17 Paź, 2012 Kamill, mógłbyś dać namiary? How many?
Sibu, dzięki Kamill - Śro 17 Paź, 2012
martin.h napisał/a:
Kamill, mógłbyś dać namiary? How many?
Sibu, dzięki
Tak patrze i ma same od bmw, ale możliwe ze regeneruje wszystkie
http://allegro.pl/show_user.php?search=Harry-H2korek171 - Śro 24 Paź, 2012 Panowie - bo nie mogę się dokopać w 100-stronach tematu - skąd zapewnienie że zaciski Lucasa są homologowane w A-grupowym Saxo - temat dość pilny, bo składam auto i chciałbym większą tarczę z przodu, a nie mogę się doszukać w homologacji zdjęcia lub czegokolwiek potwierdzającego tą tezę.....jarek-malopolska - Czw 25 Paź, 2012 p106rallye Młody Papież - Czw 25 Paź, 2012 p106rallyemi - Czw 25 Paź, 2012 p106rallye