To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - humor :)

Anonymous - Wto 03 Kwi, 2007

to przykladaj suchy lod :) zobaczymy jak szybko lakier odejdzie :)
moim zdaniem to jest dobre jak sie chce auto sprzedac i kogos wsadzic na mine, bo nie wierze w to ze struktora lakieru jest szczelna , przy takim zabiegu, wgniecenia i odksztalacania blachy pojawiaja sie mikropekniecia i to jest kwestia zimy moze dwoch kiedy ruda ladnie schrupie to miejsce :)

M - Wto 03 Kwi, 2007

Mikson by na to poszedl gdyby to robilo certyfikowane aso za 1500zl :)
Certyfikat na zimny lód :D

KonradMK - Wto 03 Kwi, 2007

mikson napisał/a:
to przykladaj suchy lod :) zobaczymy jak szybko lakier odejdzie :)

chyba do spuchniętej kostki. nie mam po co, mówię tylko że co byś nie zrobił z wgnieceniem to i tak lakier odejdzie więc czemu nie spróbować?

mikson napisał/a:

moim zdaniem to jest dobre jak sie chce auto sprzedac i kogos wsadzic na mine, bo nie wierze w to ze struktora lakieru jest szczelna ,

a jak deszcz pada to też woda się leje szczelinami w lakierze?

mikson napisał/a:

przy takim zabiegu, wgniecenia i odksztalacania blachy pojawiaja sie mikropekniecia i to jest kwestia zimy moze dwoch kiedy ruda ladnie schrupie to miejsce :)

uuuu stary 2 lata to kupa czasu, prędzej sól ci zeżre podwozie

Anonymous - Wto 03 Kwi, 2007

jak bys go wystawil to owszem i dal gwarancje na naprawe 5lat :)
poprostu nie wierze w takie metody i ich skutecznosc, gdyby to bylo cos warte to ludzie by tak naprawiali male wgniecenia i by sie o tym wiedzialo a tak to dla mnei jedna wielka sciema :)

kondziu
chyba nie wiesz jak sie pojawia korozja, to poszukaj sobie na necie, zaczyna sie od najmniejszych drobin pod lakierem albo mikropekniec, do ktorych dociera sol i zaczyna sie utlenianie metalu, sama woda nic powoduje, ona dostarcza sol i katalizuje proces,
podwozie jak masz nie walone to moze dlugo wytrzymac,

Jakarti - Wto 03 Kwi, 2007

specjalnie dla Was !!! zza wielkiej grzędy!!!! trzeci brat naszego przywodczego tandemu!!!

oto on !!!! misteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer KACZKA!!!

ps. taki do Gaugana podobny, nie? :D

mikson napisał/a:

kondziu
chyba nie wiesz jak sie pojawia korozja,

chyba nie widziałeś mojej fury ;)

mikson napisał/a:

to poszukaj sobie na necie, zaczyna sie od najmniejszych drobin pod lakierem albo mikropekniec, do ktorych dociera sol i zaczyna sie utlenianie metalu, sama woda nic powoduje, ona dostarcza sol i katalizuje proces,

jest elektrolitem, o korozji elektrochemicznej uczyłem się na studiach, man

[ Dodano: Wto 03 Kwi, 2007 ]
Jakarti napisał/a:
specjalnie dla Was !!! zza wielkiej grzędy!!!! trzeci brat naszego przywodczego tandemu!!!

oto on !!!! misteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer KACZKA!!!

[url=http://img463.images...fk0.jpg]Obrazek[/URL]

ps. taki do Gaugana podobny, nie? :D

zdaje się mówić "swędzą mnie suty, aaaaaj"

Niemy - Wto 03 Kwi, 2007

mikson napisał/a:
poprostu nie wierze w takie metody i ich skutecznosc, gdyby to bylo cos warte to ludzie by tak naprawiali male wgniecenia i by sie o tym wiedzialo a tak to dla mnei jedna wielka sciema

o suchym lodzie to nie slyszalem, ale sa magicy co naprawiaja teke male wgniecenia, tylko oni robia to chyba na cieplo i wywychaja blache od spodu specjalnymi lyzkami, metoda dziala skutecznie

sam opatentowałem kiedyś metodę. walnąłem AX-em do rowu pod Grójcem i wgięły mi się całe drzwi do środka. zdjąłem boczek, założyłem rękawicę ogrodową i jebut. prawie śladu nie było poza zarysowaniami lakieru od złomu który w rowie leżał
Loko - Wto 03 Kwi, 2007

Kiedyś widziałęm też patent "na przyssawke", przykleja sie przyssawke jak do kibla :D i wyciąga wgneicenie.
BaRtO_206GT - Wto 03 Kwi, 2007

http://www.youtube.com/watch?v=BxKdsfVwvlE

o ja pierdziele :570:

FreeMan - Wto 03 Kwi, 2007

BaRtO_206GT napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=BxKdsfVwvlE

o ja pierdziele :570:

o rany.... :551:

M - Wto 03 Kwi, 2007

Bardzo podziwiam takie osoby za odwage...
FreeMan - Wto 03 Kwi, 2007

to nie jest odwaga, tylko glupota.

Nawet gluchy zauważylby ze to nie trzyma sie kupy.

Jakarti - Wto 03 Kwi, 2007

milosc jest slepa.

i mowie to bardzo powaznie.

Maciek - Śro 04 Kwi, 2007

ślepa i głucha na dodatek :)