HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
Anonymous - Czw 15 Sty, 2009 Panowie ja odstepuję od organizacji tych zgromadzeń .... sorry troszkę mi się odechciało a poza tym mam za dużo na głowie i BARDZO chętnie przyjdę na gotowe ....
pzdrJakarti - Czw 15 Sty, 2009 Bardzo prosze:
zapisy trwaja do 20 stycznia - do tego czasu chce znac listę osob.
1) Jakarti - nie wiem czy bede jezdzil moze sie wczesniej połamie ale zorganizowac moge.
2)pP - Czw 15 Sty, 2009 1) Jakarti - nie wiem czy bede jezdzil moze sie wczesniej połamie ale zorganizowac moge.
2) ppAnonymous - Czw 15 Sty, 2009 ale zapisy na co ziom i jaki termin?Jakarti - Czw 15 Sty, 2009 chce wiedziec ile osob ew. ma ochote w ogole sie pojawic - raczej o 21 nikt nie pracuje. nie bede robil rezerwacji na 20 osob po to zeby przyszlo 5
chyba, ze to zalatwisz tak jak zawsze i po krzykuJakarti - Czw 15 Sty, 2009 a termin z załozenia taki jak w temacie - 29. 01.anjas - Czw 15 Sty, 2009 1) Jakarti - nie wiem czy bede jezdzil moze sie wczesniej połamie ale zorganizowac moge.
2) pp
3) anjasMichał - Czw 15 Sty, 2009
Marcel 08 napisał/a:
Panowie ja odstepuję od organizacji tych zgromadzeń .... sorry troszkę mi się odechciało a poza tym mam za dużo na głowie i BARDZO chętnie przyjdę na gotowe ....
pzdr
no i git !!
zajmij się swoimi sprawami najpierw kochanyAnonymous - Czw 15 Sty, 2009 1) Jakarti - nie wiem czy bede jezdzil moze sie wczesniej połamie ale zorganizowac moge.
2) pp
3) anjas
4) Marcel - na 70%Rudello - Czw 15 Sty, 2009 1) Jakarti - nie wiem czy bede jezdzil moze sie wczesniej połamie ale zorganizowac moge.
2) pp
3) anjas
4) Marcel - na 70%
5) RudelloPieQt - Czw 15 Sty, 2009 1) Jakarti - nie wiem czy bede jezdzil moze sie wczesniej połamie ale zorganizowac moge.
2) pp
3) anjas
4) Marcel - na 70%
5) Rudello
6) PieQtBad-i - Pią 16 Sty, 2009
Michał napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
Panowie ja odstepuję od organizacji tych zgromadzeń .... sorry troszkę mi się odechciało a poza tym mam za dużo na głowie i BARDZO chętnie przyjdę na gotowe ....
pzdr
no i git !!
zajmij się swoimi sprawami najpierw kochany
miłość nie wybiera CHRZANEK - Pią 16 Sty, 2009
Bad-i napisał/a:
miłość nie wybiera
Taasaxorulez - Pią 16 Sty, 2009 czułe to było Panowie.. nie wiem dlaczego ironizujecieBad-i - Sob 17 Sty, 2009
saxorulez napisał/a:
czułe to było Panowie.. nie wiem dlaczego ironizujecie