Gotti - Pią 15 Gru, 2006 Nt. sporta pokaże fotki itp. jutro.
Evo nie wiem czy jeszcze jest. 3,5CHF, lekko walnięte w dupe.
Za mazde myślę, że 13,5E to dobra cena...Dariano - Pią 15 Gru, 2006 Ladne to clio czarne ciekawe czy mocno rozjebany byl ?Anonymous - Pią 15 Gru, 2006 A czy ktos mieszka blisko Bielska zeby podjechac i ogladnac te clio czarne?Loko - Pią 15 Gru, 2006 To sprzedaje ten sam pan co niedawno ktoś wklejał ogłoszenie Ragnotti.
[ Dodano: Pią 15 Gru, 2006 ]
A ragnotti nie najlepiej wyglądało Anonymous - Pią 15 Gru, 2006 Bo z Wrocka w dwie strony mam 500km i jechac zeby sie tylko przejechac to mija sie z celem, a Ragnotti mocno walone bylo??moze ktos wie cos o tym czarnym sporcie.Niemy - Pią 15 Gru, 2006 ja mam do bielska 80km, ale wydaje mi sie ze jest ktos z Bielskak-mart - Pią 15 Gru, 2006
saxorulez napisał/a:
powiedzcie mi jak się naprawia takie wgniecione poszycie jak w tym Clio..
w tym wypadku tak jak pisal Gotti, ale mozna od razu wstawic nowe poszycie, jak kto woli.
Przyklad fury ktora akurat naprawiamy:
Nieciekawie wyglada na tej fotce bo troche stal na dworze i oklejony byl folia/tasma. Zalamany byl az pod kierownice z lewej strony, czyli krzywy dach, slupek, podloga. Wyszedl idealnie. Wstawie fotki jak sie go posklada do kupy, nie ma sladu.
[ Dodano: Pią 15 Gru, 2006 ]
Gotti napisał/a:
vo nie wiem czy jeszcze jest. 3,5CHF, lekko walnięte w dupe.
a czy to nie jest przypadkiem ten sam co ~rok temu stal u berwerta? tez byl w dupe bitysaxorulez - Pią 15 Gru, 2006 a wy to ogarniacie w CH czy w PL?Gotti - Pią 15 Gru, 2006 k-mart nie kojarze niestety... z tego śmietniska jedyne co mi się podoba to ta buda od 405 (maxi? egal, rajdowa w każdym bądź razie) k-mart - Pią 15 Gru, 2006 co Ty, w CH tak sie znaja na blacharce i malowaniu jak ja ogrodnictwie, wiec wszystko w PL w LBN, czasem w KRK. Tylko ze sami z ojcem sobie samochody przygotowujemy do jazdy by wyjechac na kolach, jesli sa to fury ktore maja wrocic do CH.
Aha no i przewaznie sami rozkladamy i skladamy.Dariano - Pią 15 Gru, 2006
k-mart napisał/a:
Aha no i przewaznie sami rozkladamy i skladamy.
Czyli macie dziuple w CH Michal tez potrafi cos znalezc od czasu do czasu powoli zaczyna przerazac mnie nasze forum :DDDDDDk-mart - Sob 16 Gru, 2006
Gotti napisał/a:
k-mart nie kojarze niestety... z tego śmietniska jedyne co mi się podoba to ta buda od 405 (maxi? egal, rajdowa w każdym bądź razie)
buda od 405 kosior, to jakas ex-torowka. Nalezy do jego szwagra, stoi i rdzewieje bo nie chce sie jej pozbyc. Szkoda, mozna by kupic 405 T16 jako dawce serca i napedu i sie troche pobawic Loko - Nie 17 Gru, 2006 http://moto.allegro.pl/it...106_rallye.html
Pucharówki na allegro, coś czuje że będzie ostra licytacja Niemy - Nie 17 Gru, 2006 to jest rarytas na allegro, ciekawe do ile dojdaDeeS - Nie 17 Gru, 2006 a do saxo podchodza?