To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

M - Pią 03 Gru, 2010

Ruchania ludzi w dupę ciąg dalszy:
http://podatki.onet.pl/se...agencyjne-detal

Jakich dyrdymałów teraz użyjecie do wytłumaczenia głupoty Donalda?

KonradMK - Pią 03 Gru, 2010

Stf napisał/a:
można prosić o kilka słów komentarza [...]

bardzo dobry pomysł

Stf - Pią 03 Gru, 2010

M napisał/a:
Ruchania ludzi w dupę ciąg dalszy:
http://podatki.onet.pl/se...agencyjne-detal

Jakich dyrdymałów teraz użyjecie do wytłumaczenia głupoty Donalda?

ja nie znam tego: "Zdaniem rządu nowelizacja jest niezbędna ze względu na konieczność wdrożenia regulacji unijnych i wykonania wyroków Trybunału Sprawiedliwości Unii Europejskiej."
jeśli poznam będę się wypowiadał. rozumiem, że Ty znasz ?

M - Pią 03 Gru, 2010

Stf napisał/a:
ja nie znam tego: "Zdaniem rządu nowelizacja jest niezbędna ze względu na konieczność wdrożenia regulacji unijnych i wykonania wyroków Trybunału Sprawiedliwości Unii Europejskiej."
jeśli poznam będę się wypowiadał. rozumiem, że Ty znasz ?

Nie no wytłumacz mi bo ja nie rozumiem już tych liberałów, przepraszam socjalistów.
Dla mnie takie tłumaczenie można by zastapić "BLA BLA BLA" - standardowo jak zwykle info dla ludu.

Stf - Pią 03 Gru, 2010

no tak. no bo po hoooy jest prawo i wyroki do którego należy się dostosować. o tym też dzisiaj jaruś wspominał odnosząc się do swojego przegranego procesu z TVN...
M - Pią 03 Gru, 2010

Kochasz tego Jarka? Ciągle o nim wspominasz przy każdej okazji.
Poprzednią wersję posta też czytałem.

Stf - Pią 03 Gru, 2010

ale stwierdziłem że nic nie wnosi więc skróciłem. ja za nim nie przepadam, jeśli jeszcze nie zdążyłeś się zorientować.
Marek23 - Pią 03 Gru, 2010

M napisał/a:
Poprzednią wersję posta też czytałem.
:rotfl: To chyba napady padaczki przy klawiaturze :lol2:
M - Pią 03 Gru, 2010

O kur*wa ile pisowców wśród przedsiębiorców!
http://www.money.pl/protest-vat/

M napisał/a:
O kur*wa ile pisowców wśród przedsiębiorców!
http://www.money.pl/protest-vat/

Napiszę jak pewien osioł:

no tak.pewno jarek zagrzal ich do walki. matoły skończone. sam nie mam stycznosci z vatem ale spotykam w pracy ludzi ktorzy maja i troche sie nasluchalem jak naprawde jest. ci przedsiebiorcy hoooya wiedza.

Stf - Pią 03 Gru, 2010

Marek wszystkim wszystko inteligentnie wytłumaczył. W nagrode otrzymuje nominację do telekamery 2011 i możliwość obsadzenia jednej z głównych ról w rodzinie Mostowiaków.
Jakarti - Pią 03 Gru, 2010

GeKo napisał/a:
Tak samo auta po rowach kierowcy w korkach. Śmieszy mnie to jak ludzie narzekają ze drogi są odśnieżone jak śnieg nadupia non stop. Co innego jak opadów nie ma, śnieg leży a solarek nie widać. Tak dziś np wyglądał Będzin rano. Dąbrowa Górnicza posypana a Będzin nie

tez mi nie pasowało jak drogi byly nieodsniezone.. ale ogladajac mecz Lecha nabralem pelnego szacunu do drogowcow za to, ze pare godzin po tej sniezycy wiekszosc drog byla ogarnieta..

Lech zaczynał mecz na zielonym, PODGRZEWANYM boisku. konczyl po 105 minutach z warstwa sniegu ok 5 cm .. a stadion jest otoczony wielkimi trybunami gdzie sniegu nie nawiewało.. wiec jak kurfa takie odsniezarki, solarki i czesie z szuflami mieliby odgarnac NIEPODGRZEWANE drogi jesli snieg pada caly dzien, a polowe dnia ulice sa po chuku fest zakorkowane? nie ma bata..

nabrałem troche dystansu do tego i jak nawali sniegu to po prostu sobie siedze w domu albo w pracy albo gdzies gdzie mi na łeb nie pada... widocznie tak musi byc.. :)

Stf napisał/a:
Marek wszystkim wszystko inteligentnie wytłumaczył. W nagrode otrzymuje nominację do telekamery 2011 i możliwość obsadzenia jednej z głównych ról w rodzinie Mostowiaków.

Na razie nie odnoszę sie do tej wypowiedzi. Czekam na końcową wersję po edicie,jak juz emocje i piana w pysku opadnie.

Stf - Pią 03 Gru, 2010

buahahahahhaa, szukasz sensacji znowu wiedzę, swoim ograniczonym tworzeniem mitów w główce. eh, no cóż, w tym Ci nie pomogę. hehehhe "piana w pysku" - hahahaha - dobre zapamiętam :)
Maciusiowy - Pią 03 Gru, 2010

PIS (peace) Panowie ;)