To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

k-mart - Śro 26 Paź, 2011

I tu wlasnie Solowow pozamiata.
Bonczek - Śro 26 Paź, 2011

Z tego co widzę problemy mogą się zacząć już przed startem :>
Vlodarsky - Śro 26 Paź, 2011

Bonczek napisał/a:
Z tego co widzę problemy mogą się zacząć już przed startem :>

k-mart napisał/a:
I tu wlasnie Solowow pozamiata.

Jacek i Marek ochłońcie chopy !!

Marek23 - Śro 26 Paź, 2011

Jacek napisał/a:
elo dzieciak :lol2: baw się baw, do zobaczenia w prawdziwym życiu :lol2:

Ochłoń stary. To jest temat o RPP, masz jakiś problem do mnie to PW. Jak Ci żal,że nie jedziesz to nie wylewaj tu goryczy, bo to smutne. Z Toba do zobaczenia na pewno nie,więc sobie zyj po swojemu i wmawiaj,że jest fajnie. A od mojego żywota sie odwal, jakieby by nie było, nie jest Twoje. Mam nadzieję,że sie zrozumieliśmy. Nie pisz jak dzieciak o złamanych szczękach, bo ziomuś później Ci serio bedzie głupio jak sie spotkamy. Podsumowująć ochłoń i nie odnawiaj konflitku jaki między nami zaisntniał.

Ja się na dniach zapisuję. Co do konkurencji,będzie grubo. Tomala jedzie Fiestą R2, być może jeszcze lokalne C2 R2 będzie jechało. Już miałem propozycje nielegali,hehe,ale wychodzę z założenia,że jade na opis i tyle.

Szeja bedzie jechal?
Bo jesli, to widze go w top7.

Hehe,chyba top3.
Jacek - Śro 26 Paź, 2011

Marek23 napisał/a:
Jacek napisał/a:
elo dzieciak :lol2: baw się baw, do zobaczenia w prawdziwym życiu :lol2:

Ochłoń stary. To jest temat o RPP, masz jakiś problem do mnie to PW. Jak Ci żal,że nie jedziesz to nie wylewaj tu goryczy, bo to smutne. Z Toba do zobaczenia na pewno nie,więc sobie zyj po swojemu i wmawiaj,że jest fajnie. A od mojego żywota sie odwal, jakieby by nie było, nie jest Twoje. Mam nadzieję,że sie zrozumieliśmy. Nie pisz jak dzieciak o złamanych szczękach, bo ziomuś później Ci serio bedzie głupio jak sie spotkamy. Podsumowująć ochłoń i nie odnawiaj konflitku jaki między nami zaisntniał.

Ja się na dniach zapisuję. Co do konkurencji,będzie grubo. Tomala jedzie Fiestą R2, być może jeszcze lokalne C2 R2 będzie jechało. Już miałem propozycje nielegali,hehe,ale wychodzę z założenia,że jade na opis i tyle.

smutny to ty jesteś gamoniu.
stosuj się lepiej sam do tego co napisałeś a będzie tu milej.

Gamonia przypomnę, świat jest mały,będę konsekwentny. Bez odbioru.

Przypomne moze Szeje, nie wiedziec czemu nikt tu o nim nie mowi:

http://www.youtube.com/watch?v=K1ZoYA_dS5Q

Prosze zwrocic uwage na hamowanie przy 0;29.
Jest bardzo szybko.
Bardzo.

Kej, myslalem,że mi kibicujesz :rotfl: Moze wolniejszy od Szeji jestem,ale za to na snowboardzie lepiej jezdze. Jak bedzie snieg to moze mi to pomoze... :rotfl:

:D
Szeja zrobil wszystko co mogl w swoim czasie dla oski w rajdach fwd w PL.
Ale tak patrzac na te testy, to nie wiem czy ja nie byl bym szybszy...

Patrzylem jak jechał na Wisle, szybko,bez ryzyka. Wglebiajac sie w to srodowisko,widac,ze wiele osob wali nielegale. Imponuje mi Chuchala, ktory wygral RPP bez upalania odcinkow przed rajdem...

A nawiazujac do temau....

:]
martin.h - Czw 27 Paź, 2011

Marek szukaj kolców bo wszystkie zezwolenia już załatwione :)