uff, bo gdyby były to Czesio znów musiałby coś zciemnićAnonymous - Pią 27 Kwi, 2012 Obraziłeś się bo nie kupiłem hondy ?. wiktoch - Pią 27 Kwi, 2012 .kamil - Pią 27 Kwi, 2012 takie jebanie...prognozy dłuższe niż 3 dniowe to jak wróżenie z fusów !M - Pią 27 Kwi, 2012
kamil napisał/a:
takie pomylony...prognozy dłuższe niż 3 dniowe to jak wróżenie z fusów !
a-a, not true.anjas - Pią 27 Kwi, 2012
Czesio napisał/a:
Obraziłeś się bo nie kupiłem hondy ?.
Czesław, nie wiem czy sobie przypominasz, ale sam odradzałem Ci zakup hondy.
Średnio byłem zainteresowany oglądaniem jej w kartoflisku.
Zresztą to naprawdę nie był samochód dla Ciebie. Lans-faktor niski, za to bezawaryjność wysoka. Nie w Twoim stylu Anonymous - Pią 27 Kwi, 2012
anjas napisał/a:
Średnio byłem zainteresowany oglądaniem jej w kartoflisku.
Zresztą to naprawdę nie był samochód dla Ciebie. Lans-faktor niski, za to bezawaryjność wysoka. Nie w Twoim stylu
Bart , wyloguj się z Konta Andrzeja ! anjas - Pią 27 Kwi, 2012 dokładnie!kosmita - Pią 27 Kwi, 2012
Cytat:
kamil napisał/a:
a-a, not true.
na-ah, true
może nie wróżenie z fusów, ale rzadko kiedy długoterminowe się sprawdzająM - Pią 27 Kwi, 2012
kosmita napisał/a:
Cytat:
kamil napisał/a:
a-a, not true.
na-ah, true
może nie wróżenie z fusów, ale rzadko kiedy długoterminowe się sprawdzają
Napiszę inaczej.
Trzeba podejść do takiej prognozy inteligentnie i z rozumem.Gaydek - Pią 27 Kwi, 2012 Panowie szlachta!
Listy (uczestników, również z podziałem na grupy, gości, dodatkowych obiadów i noclegów) zostały dziś przesłane do AW. Niech ktoś teraz spróbuje coś zmienić, to znajdę i nogi z dupy powyrywam .
UWAGA !!!
Aby usprawnić początek dnia BARDZO PROSZĘ, aby wszyscy kierowcy przywieźli na tor poprawnie WYPEŁNIONE zgłoszenie, które można pobrać ze strony AW.
Ponadto... Zaraz roześlę do wszystkich kierowców regulaminy, z którymi należy się zapoznać.
Dziękuję za uwagę Anonymous - Pią 27 Kwi, 2012
Gaydek napisał/a:
Dziękuję za uwagę
Nie ma za co.Kenet - Pią 27 Kwi, 2012 Po raz kolejny wielkie dzięki za ogarnięcie tego! no name - Sob 28 Kwi, 2012 Gaydek, zapoznałem się tylko nie wiem po co