CHRZANEK - Śro 28 Lis, 2007 Koledzy...
Mam nadzieje że to nie jest obraźliwe
Jeżeli nie jesteśmy w stanie zapanowac nad pewnymi "animozjami" miedzy niektórymi czlonkami forum, to chociaz proszę : nie wchodźmy sobie w droge.
Ludzi takich jak ja to np męczy. Walka na rzeczowe argumenty (np eM vs Dzik) jest ciekawa i z korzyścią dla wszystkich.
Natomiast "bicie piany o jajco" chyba nie do końca mi i wielu innym odpowiada.
Sharx - ty juz wiesz, bo zrozumialeś że obowiazuje tu dośc specyficzne poczucie humoru.
Stachu - ty też wydajesz sie spoko ziomem i mi nie przeszkadzasz.
Jedyne co mi sie naprawde nie podobalo to uwagi w stosunku do K-marta.
Tym bardziej ze jakby nie patrzeć jest to wasz ziom z Looblyna
Mam nadzieje że nie obrazisz sie na mnie o to że powiedzialem wprost i nie na ucho co mialem do Ciebie.
Juz nie mam i mam nadzieje że bedzie OK.
Jeżeli ktos z Was ma coś do mnie to też moze mi to powiedzieć w tym temacie i na pewno sobie to wezme do serca.
PEACEMisiek_lbn - Śro 28 Lis, 2007 CHRZANEK, masz rację, z Marcelem nie wdaje się w gadkę od bardzo długiego czasu, bo pokazał że nie jest nastawiony pozytywnie w strone mojej osoby, więc odpuściłem
ale kurde, niech trochę zejdzie na ziemię...
"to pierwsze ostrzeżenie od forum"
"w tym temacie szaraki nie powinny zabierać głosu"
"wez juz sie lepiej nic nie pisz dobra, bo rece opadaja"
widzisz to coś innego oprócz docinek i antysympatii
skoro ja nie kieruje żadnych słów w jego kierunku, to i prosił bym o to samo
fajnie, zakolegował się ze wszystkimi, mieszka w wawie, pomaga jak może
ale niech nie obrasta w piórka i nie uważa się za lepszego od innych
sami mówicie że tu nie ma podziału lepsi-gorsi
a ja w takich sytuacjach go dostrzegam :\
tyle ode mnie, napisałem co myślę, jest mi lżej na sercu Stacho - Śro 28 Lis, 2007 Peace And Love
Kolego CHRZANEK
) ) ) )
co do sytuacji z K-Martem głupio wyszło...
było mineło...
KonradMK - Śro 28 Lis, 2007 a wracając do dyskusji... nie ma emotka typu "ruchanie" w mikołajowej czapie? Stacho - Śro 28 Lis, 2007 "ruchanie" a po co Ci taki emot ?KonradMK - Śro 28 Lis, 2007 do wyrażania głębokich emocji podczas niektórych przemyślań CHRZANEK - Śro 28 Lis, 2007 STACHO: No to gitara
REKIN: nie ma podzialu na lepszych i gorszych, Sa po prostu osoby mniej i bardziej kontrowersyjne. Ty owszem byles kontrowersyjny ale (mozesz wierzyć lub nie) ja staram sie oceniać to co jest teraz a nie to co bylo. EOT.
Marcel jak sam wspomnialeś:
sharxhunter napisał/a:
zakolegował się ze wszystkimi, mieszka w wawie, pomaga jak może
Ze mną też sie zakolegowal mimo ze nie mieszkam w Wawie.
Powiem więcej zakolegowalem sie z wszystkimi i nie ma dla mnie znaczenia skąd kto jest. I dla innych tez to nie jest wyznacznik.
Rozumiemy sie kapralu sharxhunter M - Śro 28 Lis, 2007 I dodam jeszcze ze Chrzanek sie z nami zakolegował mimo ze mieszkamy w wawie i chodzimy w krawatach Misiek_lbn - Śro 28 Lis, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Rozumiemy sie kapralu sharxhunter
ofkoz poruczniku Stacho - Śro 28 Lis, 2007
sharxhunter napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Rozumiemy sie kapralu sharxhunter
ofkoz poruczniku
udzielają Ci się lekcje języka angielskiego na studiach )CHRZANEK - Śro 28 Lis, 2007 A tak juz dla zaspokojenia mojej ciekawosci.
Skad się znaja Sharx i Stachu ???
Szkola ??
Irlandia ??
Podwórko (modne slowo ostatnio) ??
Z wojska ??
Forum SR ??
Rodzina ??
Bo nie da sie ukryć ze sie znacie Misiek_lbn - Śro 28 Lis, 2007 mój best frend jeździ na rowerze i stacho jeździ na rowerze, i jakoś tak o go poznałem
później okazało się że idziemy na jedną uczelnie
i jesteśmy na tym samym kierunku i w tej samej grupie
obaj byliśmy w IE, ale w różnych miejscach i się nie znaliśmy wtedy FreeMan - Śro 28 Lis, 2007 jaki romantyczny wątek..... czyli połaczyly Was pedały....
... od rowerow.Stacho - Śro 28 Lis, 2007 Hehe mamy romanzzzzzz
Mamy wspólnego kolege Grzesia który jeździ na rowerze wyczonowo tak jak ja;) (na obecną chwile rower sprzedany bym mógł wyremontować swoje Clio )
No i któregoś razu Grzesiu jak u niego byłem zapoznał mnie z Sharkiem i się wtedy z tym pajacem poznałem wakajech pracowałem żeby kupić samochód wtedy też skontaktowałem się z Sharkiem czy nic nie słyszał czy by ktoś nie chciał sprzedać samochodu jakiegoś małego szybkiego wtedy też rozpoczeły się poszukiwania dla mnie auta i pewnej soboty po melanżu wstałem rano wlazłem na allegro i znalazłem na allegro VW Jette 1.8 GT 139 konną w warszawie szybka akcja szharx mi pozyczył pare złotych na 4 dni którą mu oddalem i wielkie dzięki za to dla niego
Wtedy też dowiedzieliśmy sie że będziemy razem studiować
No i razem studiujemy itp jednym słowem moge powiedzieć że pajac Sharx to dobry mój przyjaciel na którym moge polegać !
tutaj 2 fotki mojego poprzedniego furacza strick - Śro 28 Lis, 2007 Czemu sprzedałes jette?
jak jezdziła?