Jedyne co to rzeczywiscie moj civic (jakies 257 KM) zachowuje sie jak oska was79 - Śro 15 Gru, 2010 yeah wyłącz wspomagacze
EDIT: słaby timing mam Bad-i - Śro 15 Gru, 2010 wszystko mam wylaczone
edit:
jeszcze jedno pytanie z typu technicznych. Do tej pory caly pierwszy lewel mam same złote puchary, na drugim juz mam 3/4. Ale ostatnie okienko stwarza problemy, mam jakiegos amerykanca dlubnietego na 511 KM i nie moge wygrac
Jak wy to robiliscie? W sensie za kazdym razem kupujecie i budujecie auto odpowiednie do wyscigu czy dlubiecie cos co juz macie?was79 - Czw 16 Gru, 2010
Bad-i napisał/a:
Jak wy to robiliscie? W sensie za kazdym razem kupujecie i budujecie auto odpowiednie do wyscigu czy dlubiecie cos co juz macie?
Jak coś mam to najpierw staram się podłubać, ale często zdarza się tak że trzeba zakupić, żeby wygrać dany wyścig.
A tak wogóle to kupiłem po długim zbieraniu lambordżini na 394 tys., zdłubałem na ponad 700KM i się kurde zdziwiłem. Myślałem ze to będzie jeździć jak przyklejone,a tu doopa, nawet nie umiem stanąć na podium chyba będę musiał zainwestować 36 tysiaków w slicki, bo nie umiem go opanować na dohamowaniach Bad-i - Czw 16 Gru, 2010 he he no wlasnie o to chodzi. Ja co prawda kupilem wszystko w uzywkach, ale nie ma bata wygrac wyscigu bez mocnego dlubniecia. Jak dlubie to pierwsze ida opony i jade wyscig, jak nie wygram to dopiero robie dolot, filtr i znowu probuje. Dopiero na koniec dlubie motor i wydech
Taka moja mala strategia was79 - Czw 16 Gru, 2010 proponuje zawsze jeszcze zmienić ecu, tausend kosztuje i katalizator-coś-tam 500 stówek --> tanie mody a dają konkretne przyrosty Bad-i - Czw 16 Gru, 2010
was79 napisał/a:
proponuje zawsze jeszcze zmienić ecu, tausend kosztuje i katalizator-coś-tam 500 stówek --> tanie mody a dają konkretne przyrosty
tez juz sprawdzone
W jakiejs furze zdlubalem silnik za 20 tysi , a wrzucilem kat i ecu i mialem wiecej niz po motorze
Tak samo jak sam filtr daje wiecej niz dolot106 - Czw 16 Gru, 2010 wczoraj 600 evo VIII wyciagnalem z palcem w nosie gp japoni na 18 poziomie
kasy za to przyszlo w granicach +200000 mody w aucie sie zwrocily i jeszcze
duzo zostalo Anonymous - Czw 16 Gru, 2010 My personal best to Buick Special '62 zrobiony na 890KM... pewnie mody się nie zwrócą ale frajda wożenia się czymś takim... mistrz 106 - Czw 16 Gru, 2010 u mnie c 63 amg na 905 i chyb1 1100 kg ... leje to zonde i temu podobne torowe
wydumki xD merc za free za wygranie szkoly amgzefir - Czw 16 Gru, 2010 gral ktos w bete DC Universe Online?? dostepna jest dla userow PS+
mega mega ) tylko trzeba sciagnac 15gb zdecydowanie fajnie zapowiada sie to MMO, duzy swiat masa bohaterow i stylow walki miodziowas79 - Czw 16 Gru, 2010 niestety nie mam PS+, ale zamówiłem: Assassin's Creed Brotherhood, które polecałeś. Także plan na święta już jest: polatać trochę w GT5, skończyć mafie II i dopiero ACB zefir - Czw 16 Gru, 2010 Brotherhood, mysle ze dla mnie to jest cos kolo gry Roku!!!
nawet skonczysz ja, masz jeszcze caly obszar do zwiedzania, eksploracji i zadania jeszcze poboczne, no i zostaje tryb Multi:)) czyli polujesz na kogos i ktos poluje na Ciebie )Bad-i - Czw 16 Gru, 2010
AleX_R53 napisał/a:
My personal best to Buick Special '62 zrobiony na 890KM... pewnie mody się nie zwrócą ale frajda wożenia się czymś takim... mistrz
przeciez on nie skreca - chociaz bulgot ma zayebisty
106 napisał/a:
wczoraj 600 evo VIII wyciagnalem z palcem w nosie gp japoni na 18 poziomie
kasy za to przyszlo w granicach +200000 mody w aucie sie zwrocily i jeszcze
duzo zostalo
oo dobry pomysl na dzisiaj - a nie lepiej VIke czy VII RSa tak dlubnac?M - Czw 16 Gru, 2010 Pany z xboksami i kinectem - idzie gruba gra