rasta - Czw 30 Sie, 2012 Było od rau dać do GSM Market
PS. Samsung ogarnią w max tydzień roboczy.PiTT - Czw 30 Sie, 2012 dawno temu jak miałem nokię to też oddałem do tego serwisu na naprawę klawiatury... oddali mi z porysowaną obudową
niestety zobaczyłem to dopiero w domu jak ściągnąłem tą ich serwisową folię
tak więc warto dokładnie opisywać telefon przed oddaniem i dokładnie sprawdzać na miejscu czy nie zrobili więcej szkody niż pożytkuKenet - Czw 30 Sie, 2012 Niestety taki urok serwisów autoryzowanych. Niestety my przez to mamy problemy, bo klient odlicza sobie 14 dni roboczych i dzwoni zawsze 13 dnia z pretensją, że jeszcze nie ma telefonu. A serwisy ma na to wy...ne i generalnie zawsze trzymają telefon najdłużej jak to możliwe, a często nie udaje im się wyrobić w terminie. A my telefony na gwarancji fabrycznej wysyłamy normalnie do serwisów producenta o ile to możliwe.
W nokiach E serii takich jak E6, generalnie problem z mikrofonem jest taki, że jest to układ 5ciu mikrofonów i taka naprawa u nas trwa do tygodnia czasu.Michał - Pią 31 Sie, 2012 M - Pią 31 Sie, 2012 W japku sami sobie ukręcili bata na dupę swoją pazernością...Cartoon - Pią 31 Sie, 2012 S3 jest zdecydowanie za duży- przynajmniej wg mnie.mi - Pią 31 Sie, 2012 +1M - Pią 31 Sie, 2012 -1PiTT - Pią 31 Sie, 2012 wielkość wielkością, ale samo "usability" ajfona bije na głowę szajsunga... przynajmniej wg mnie bo trochę tych telefonów potestowałem Michał - Pią 31 Sie, 2012 Cartoon - nie wiem czy wiesz, ale note jeszcze lepiej sie sprzedaje niż S3, dlatego nie jest tak promowany. Nie potrzebuje reklamy bo idzie jak ciepłe bułeczki.
Bawiłem sie notem przez chwile, i dla mnie jest mega. Ok, jest duzy, ale dalej się mieści do tylniej kieszeni w moich lenarach.
S3 jest zdecydowanie za duży- przynajmniej wg mnie.
-1mi - Pią 31 Sie, 2012 czy Wy telefon w plecaku nosicie?bizon - Pią 31 Sie, 2012
mi napisał/a:
czy Wy telefon w plecaku nosicie?
tylko jak jezdze na rowerze, poza tym nosze w kieszeni spodni i nie sa to lenary zefir - Pią 31 Sie, 2012 no Note mi tez podchodzi sto razy bardziej niz S3rasta - Pią 31 Sie, 2012
zefir napisał/a:
no Note mi tez podchodzi sto razy bardziej niz S3
Wiadomo, jest znacznie większy z daleka go widać więc jest lansik w Starbucks