Marek23 - Czw 27 Paź, 2011 Skąd takie info?Vlodarsky - Czw 27 Paź, 2011 bo to u martina załatwiali te pozwoleniaGeKo - Czw 27 Paź, 2011 he he, a ja godzinę temu jeszcze słyszałem że tylko zgoda na kolce na OSach a na dojazdówkach nie, co automatycznie wyklucza
ALeż ten świat pędzi martin.h - Czw 27 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
Skąd takie info?
Tajny wywiad qbus - Czw 27 Paź, 2011
GeKo napisał/a:
he he, a ja godzinę temu jeszcze słyszałem że tylko zgoda na kolce na OSach a na dojazdówkach nie, co automatycznie wyklucza
ALeż ten świat pędzi
2 do bagażnika i wydłużone dojazdówki
Ja jestem na NIE, po prostu nie mamy kasy Marek23 - Pią 28 Paź, 2011
Cytat:
he he, a ja godzinę temu jeszcze słyszałem że tylko zgoda na kolce na OSach a na dojazdówkach nie, co automatycznie wyklucza
Tak wlasnie jest,wiec kolcow nie bedzie. I dobrze, nie mam kasy na 3 rozne komplety kol...Bad-i - Pią 28 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
Cytat:
Tak wlasnie jest,wiec kolcow nie bedzie. I dobrze, nie mam kasy na 3 rozne komplety kol...
jak bedzie gruby snieg to sie bedzie oplacalo do bagarka 4 zapasy wrzucic Mick - Pią 28 Paź, 2011 Badi mam info z pierwszej ręki: będziesz miał konkurenta w takim samym saxo jak Twoje w przyszłym roku w rpp Bad-i - Pią 28 Paź, 2011
Mick napisał/a:
Badi mam info z pierwszej ręki: będziesz miał konkurenta w takim samym saxo jak Twoje w przyszłym roku w rpp
takiego jak moje to drugiego nie ma i nie bedzie
a tak na powaznie to domyslam sie ze Zlotnicki sprzedal swojego?Mick - Sob 29 Paź, 2011
Bad-i napisał/a:
takiego jak moje to drugiego nie ma i nie bedzie
a tak na powaznie to domyslam sie ze Zlotnicki sprzedal swojego?
no niech będzie - podobny do Twojego
Tak samochód po Rechniu znów wraca na trasy rajdów
Prawdopodobnie pełny cykl wiec będziesz miał się z kim mierzyć Bad-i - Sob 29 Paź, 2011
Mick napisał/a:
no niech będzie - podobny do Twojego
Tak samochód po Rechniu znów wraca na trasy rajdów
Prawdopodobnie pełny cykl wiec będziesz miał się z kim mierzyć
No i super, a czy jest tajemnicą kto w niego wsiądzie??
p.s. jak dobrze wyjdzie to beda 3 takie saxo qbus - Sob 29 Paź, 2011 Tomek jedzie do Prokopa na testy Fabii R2. Jeszcze nie zdecydowali czym bedzie jezdzil w przyszlym roku.Marek23 - Sob 29 Paź, 2011
dobry jest mail: prezes@kasperczyk.pl
197 koni i przy tym sprzęcie robił takie czasy jak ja moim clio Naturalny talent to z niego nie jest.korek171 - Sob 29 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
197 koni i przy tym sprzęcie robił takie czasy jak ja moim clio Naturalny talent to z niego nie jest.
Za to widzę marku że ty z dnia na dzień jesteś coraz bardziej skromny....
Ile jest osób startujących, ewentualnie lokalne gwiazdy danego rajdu, które są kompletnymi beztalenciami, a mają w hu.j hajsu i ich to yebie... - 50% 60% 70% stawki??Bad-i - Sob 29 Paź, 2011
qbus napisał/a:
Tomek jedzie do Prokopa na testy Fabii R2. Jeszcze nie zdecydowali czym bedzie jezdzil w przyszlym roku.
Czy ten jego C2 to rzeczywiscie nie jest MAX? Bylem przekonany ze on jezdzil MAXem - chyba ze ma dwa