To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

Marek23 - Czw 27 Paź, 2011

Skąd takie info?
Vlodarsky - Czw 27 Paź, 2011

bo to u martina załatwiali te pozwolenia
GeKo - Czw 27 Paź, 2011

he he, a ja godzinę temu jeszcze słyszałem że tylko zgoda na kolce na OSach a na dojazdówkach nie, co automatycznie wyklucza :D

ALeż ten świat pędzi :D

martin.h - Czw 27 Paź, 2011

Marek23 napisał/a:
Skąd takie info?

Tajny wywiad :D

qbus - Czw 27 Paź, 2011

GeKo napisał/a:
he he, a ja godzinę temu jeszcze słyszałem że tylko zgoda na kolce na OSach a na dojazdówkach nie, co automatycznie wyklucza :D

ALeż ten świat pędzi :D

2 do bagażnika i wydłużone dojazdówki :)

Ja jestem na NIE, po prostu nie mamy kasy :)

Marek23 - Pią 28 Paź, 2011

Cytat:

Tak wlasnie jest,wiec kolcow nie bedzie. I dobrze, nie mam kasy na 3 rozne komplety kol...

Bad-i - Pią 28 Paź, 2011

Marek23 napisał/a:
Cytat:

Tak wlasnie jest,wiec kolcow nie bedzie. I dobrze, nie mam kasy na 3 rozne komplety kol...

jak bedzie gruby snieg to sie bedzie oplacalo do bagarka 4 zapasy wrzucic :]

Mick - Pią 28 Paź, 2011

Badi mam info z pierwszej ręki: będziesz miał konkurenta w takim samym saxo jak Twoje w przyszłym roku w rpp :)
Bad-i - Pią 28 Paź, 2011

Mick napisał/a:
Badi mam info z pierwszej ręki: będziesz miał konkurenta w takim samym saxo jak Twoje w przyszłym roku w rpp :)

takiego jak moje to drugiego nie ma i nie bedzie ;)

a tak na powaznie to domyslam sie ze Zlotnicki sprzedal swojego?

Mick - Sob 29 Paź, 2011

Bad-i napisał/a:

takiego jak moje to drugiego nie ma i nie bedzie ;)

a tak na powaznie to domyslam sie ze Zlotnicki sprzedal swojego?

no niech będzie - podobny do Twojego :)

Tak samochód po Rechniu znów wraca na trasy rajdów :)
Prawdopodobnie pełny cykl wiec będziesz miał się z kim mierzyć :)

Bad-i - Sob 29 Paź, 2011

Mick napisał/a:

no niech będzie - podobny do Twojego :)

Tak samochód po Rechniu znów wraca na trasy rajdów :)
Prawdopodobnie pełny cykl wiec będziesz miał się z kim mierzyć :)

No i super, a czy jest tajemnicą kto w niego wsiądzie??

Tak tez informacyjnie, Kasperczyk tez sprzedaje swojego C2 http://www.rajdy.hoga.pl/...sprzedam+samochód+(sportowy)

Niezla moc jak na NIE MAXA

p.s. jak dobrze wyjdzie to beda 3 takie saxo :]

qbus - Sob 29 Paź, 2011

Tomek jedzie do Prokopa na testy Fabii R2. Jeszcze nie zdecydowali czym bedzie jezdzil w przyszlym roku.
Marek23 - Sob 29 Paź, 2011

Bad-i napisał/a:

Tak tez informacyjnie, Kasperczyk tez sprzedaje swojego C2 http://www.rajdy.hoga.pl/...chód+(sportowy)

dobry jest mail: prezes@kasperczyk.pl :]
197 koni xD i przy tym sprzęcie robił takie czasy jak ja moim clio :rotfl: Naturalny talent to z niego nie jest.

korek171 - Sob 29 Paź, 2011

Marek23 napisał/a:

197 koni xD i przy tym sprzęcie robił takie czasy jak ja moim clio :rotfl: Naturalny talent to z niego nie jest.

Za to widzę marku że ty z dnia na dzień jesteś coraz bardziej skromny.... :rotfl:

Ile jest osób startujących, ewentualnie lokalne gwiazdy danego rajdu, które są kompletnymi beztalenciami, a mają w hu.j hajsu i ich to yebie... - 50% 60% 70% stawki??

Bad-i - Sob 29 Paź, 2011

qbus napisał/a:
Tomek jedzie do Prokopa na testy Fabii R2. Jeszcze nie zdecydowali czym bedzie jezdzil w przyszlym roku.

Czy ten jego C2 to rzeczywiscie nie jest MAX? Bylem przekonany ze on jezdzil MAXem - chyba ze ma dwa