To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012

M - Sob 28 Kwi, 2012

Kto z udających się z piątek i wracających w sobotę miałby wolne miejsce dla zbłąkanego wędrowca? ;D
kamil - Sob 28 Kwi, 2012

ja np.
M - Sob 28 Kwi, 2012

Pisze sie :)
pum - Sob 28 Kwi, 2012

naklejki!
kamil - Sob 28 Kwi, 2012

wyjazd w piątek jakoś w południe. Z Woli startujemy od Wiktocha. Mogę zgarnąć Ciebie gdzieś po drodze ok 9-10 rano;)
M - Sob 28 Kwi, 2012

Po drodze to nie masz za bardzo :) Dojade jakos - no problemu. Wiktoch mieszka tam gdzie Majk?
wiktoch - Sob 28 Kwi, 2012

M napisał/a:
Po drodze to nie masz za bardzo :) Dojade jakos - no problemu. Wiktoch mieszka tam gdzie Majk?
po sąsiedzku :) też mogę Cię M zgarnąć jakby co ale trasa waw-poz-waw w kuble ;D Majki a Ty z kim lecisz?
M - Sob 28 Kwi, 2012

Dzięki :) To już jakoś się zgadamy.
Kenet - Sob 28 Kwi, 2012

pumfkp napisał/a:
naklejki!

Jestem tu!

roj - Sob 28 Kwi, 2012

Kenet napisał/a:
pumfkp napisał/a:
naklejki!

Jestem tu!

ja chcem

trojanst - Nie 29 Kwi, 2012

Czy znajdzie się chętny na moje miejsce w Poznaniu? Pytanie pilotażowe bo będę walczył do końca by pojechać.
Stuki w zawieszeniu, które zbagatelizowałem (a które były zagadką dla wielu) okazały się mega problemem dalej nie rozwiązanym. W tej chwili auto pływa po drodze jak chce. No ale nie zaśmiecam żalami.
Na zwrot kasy raczej nie liczę więc może ktoś spontanicznie wpadnie na podmianę? Może w poniedziałek będę coś więcej wiedział.

A teraz pozwolicie, że strzelę sobie w uep :wall:

kp - Nie 29 Kwi, 2012

NAJGORZEJ. Łącze sie w bólach.
Miałem jednego chętnego, moze bedzie dalej reflektował, ale niestety nie sadze.

Anonymous - Nie 29 Kwi, 2012

trojanst napisał/a:
Czy znajdzie się chętny na moje miejsce w Poznaniu? Pytanie pilotażowe bo będę walczył do końca by pojechać.
Stuki w zawieszeniu, które zbagatelizowałem (a które były zagadką dla wielu) okazały się mega problemem dalej nie rozwiązanym. W tej chwili auto pływa po drodze jak chce. No ale nie zaśmiecam żalami.
Na zwrot kasy raczej nie liczę więc może ktoś spontanicznie wpadnie na podmianę? Może w poniedziałek będę coś więcej wiedział.

A teraz pozwolicie, że strzelę sobie w uep :wall:

Powie , krótko. Zależy to od 2 czynników czy kupie dziś jakieś auto nadające się do przeturlania się po poznaniu I czy sobotę będę miał wolną. Jeżeli Ci to pasuje w za 24h dam Ci ostateczną odpowiedź

Anonymous - Nie 29 Kwi, 2012

kamil napisał/a:
wyjazd w piątek jakoś w południe. Z Woli startujemy od Wiktocha. Mogę zgarnąć Ciebie gdzieś po drodze ok 9-10 rano;)

tempo spokojnie czy zamierzacie gnać?

my z Bonczkiem koło 12 powinniśmy startowa z lawetą ;)

Bart - Nie 29 Kwi, 2012

Czesio napisał/a:
Powie , krótko. Zależy to od 2 czynników czy kupie dziś jakieś auto nadające się do przeturlania się po poznaniu I czy sobotę będę miał wolną. Jeżeli Ci to pasuje w za 24h dam Ci ostateczną odpowiedź