HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
M - Sob 28 Kwi, 2012 Kto z udających się z piątek i wracających w sobotę miałby wolne miejsce dla zbłąkanego wędrowca? kamil - Sob 28 Kwi, 2012 ja np.M - Sob 28 Kwi, 2012 Pisze sie pum - Sob 28 Kwi, 2012 naklejki!kamil - Sob 28 Kwi, 2012 wyjazd w piątek jakoś w południe. Z Woli startujemy od Wiktocha. Mogę zgarnąć Ciebie gdzieś po drodze ok 9-10 rano;)M - Sob 28 Kwi, 2012 Po drodze to nie masz za bardzo Dojade jakos - no problemu. Wiktoch mieszka tam gdzie Majk?wiktoch - Sob 28 Kwi, 2012
M napisał/a:
Po drodze to nie masz za bardzo Dojade jakos - no problemu. Wiktoch mieszka tam gdzie Majk?
po sąsiedzku też mogę Cię M zgarnąć jakby co ale trasa waw-poz-waw w kuble Majki a Ty z kim lecisz?M - Sob 28 Kwi, 2012 Dzięki To już jakoś się zgadamy.Kenet - Sob 28 Kwi, 2012
pumfkp napisał/a:
naklejki!
Jestem tu!roj - Sob 28 Kwi, 2012
Kenet napisał/a:
pumfkp napisał/a:
naklejki!
Jestem tu!
ja chcemtrojanst - Nie 29 Kwi, 2012 Czy znajdzie się chętny na moje miejsce w Poznaniu? Pytanie pilotażowe bo będę walczył do końca by pojechać.
Stuki w zawieszeniu, które zbagatelizowałem (a które były zagadką dla wielu) okazały się mega problemem dalej nie rozwiązanym. W tej chwili auto pływa po drodze jak chce. No ale nie zaśmiecam żalami.
Na zwrot kasy raczej nie liczę więc może ktoś spontanicznie wpadnie na podmianę? Może w poniedziałek będę coś więcej wiedział.
A teraz pozwolicie, że strzelę sobie w uep kp - Nie 29 Kwi, 2012 NAJGORZEJ. Łącze sie w bólach.
Miałem jednego chętnego, moze bedzie dalej reflektował, ale niestety nie sadze.Anonymous - Nie 29 Kwi, 2012
trojanst napisał/a:
Czy znajdzie się chętny na moje miejsce w Poznaniu? Pytanie pilotażowe bo będę walczył do końca by pojechać.
Stuki w zawieszeniu, które zbagatelizowałem (a które były zagadką dla wielu) okazały się mega problemem dalej nie rozwiązanym. W tej chwili auto pływa po drodze jak chce. No ale nie zaśmiecam żalami.
Na zwrot kasy raczej nie liczę więc może ktoś spontanicznie wpadnie na podmianę? Może w poniedziałek będę coś więcej wiedział.
A teraz pozwolicie, że strzelę sobie w uep
Powie , krótko. Zależy to od 2 czynników czy kupie dziś jakieś auto nadające się do przeturlania się po poznaniu I czy sobotę będę miał wolną. Jeżeli Ci to pasuje w za 24h dam Ci ostateczną odpowiedźAnonymous - Nie 29 Kwi, 2012
kamil napisał/a:
wyjazd w piątek jakoś w południe. Z Woli startujemy od Wiktocha. Mogę zgarnąć Ciebie gdzieś po drodze ok 9-10 rano;)
tempo spokojnie czy zamierzacie gnać?
my z Bonczkiem koło 12 powinniśmy startowa z lawetą Bart - Nie 29 Kwi, 2012
Czesio napisał/a:
Powie , krótko. Zależy to od 2 czynników czy kupie dziś jakieś auto nadające się do przeturlania się po poznaniu I czy sobotę będę miał wolną. Jeżeli Ci to pasuje w za 24h dam Ci ostateczną odpowiedź