Tyle że taniej i lepiej wyszłoby kupic takie seryjne megi rs i po prostu wypierdolić wszystko,wrzucic ohlinsa czy inne ast,dłubnąc silnik itd
Ale wtedy nie możesz powiedzieć kumplom od squasha że twoja jedna z 200szt clio kosztowała 45k euro.Anonymous - Pią 21 Lut, 2014 +1
chyba megane a nie clioGaydek - Pią 21 Lut, 2014 No to od golfa a nie squasha B-Rey - Pią 21 Lut, 2014 Co zrobić. Jest taka jedna wersja 911 która jest lżejsza od zwykłej i kosztuję więcej bo wyjebali tam siedzenia z tyłu kosmita - Pią 21 Lut, 2014 No nie do końca, silnik w 911 GT3 sporo się różni od zwykłej Carrery.
Chyba jedynym samochodem, gdzie płaci się mniej za lżejszą wersję jest Elise Club Racer.B-Rey - Pią 21 Lut, 2014 Bardziej mi chodziło o GT3 i GT3 RS ale najlepszy przykład to 918 z pakietem weissach.Passenger - Pią 21 Lut, 2014 http://www.topgear.com.pl...at,zdjecia,3267
Nowy Leon Cupra... Dwie opcie nadwozia 3d i 5d, dwie opcje mocy 265 i 280 KM, mechaniczna szpera w standardzie... Szybszy, mocniejszy i tańszy od Golfa GTI, IMO również ładniejszy... PiTT - Pią 21 Lut, 2014 leon st takze wydaje sie byc ciekawa alternatywa dla octy rsGaydek - Pią 21 Lut, 2014 Spoko auto Jakarti - Sob 22 Lut, 2014 wczoraj jechalem superbem - taxa. ilez tam jest miejsca !! usiadlem za kierowca i czulem sie jakbym siedzial na kanapie. przed kolanami bylo jeszcze z 10 cm a nie siedzialem wcale gleboko
czy np taki passek , bmw 5 ( bo z 7 to chyba nie mozna porownac) tez ma tyle miejsca? Nie..anjas - Sob 22 Lut, 2014 Ze znanych mi samochodów wiecej niż w superbie miejsca na nogi było tylko w żuku na pace.Passenger - Sob 22 Lut, 2014 Kiedyś czytałem porównanie Superba z Bentleyem Flying Spur... W kategorii przestronność wnętrza SuperB wygrał... antoś - Sob 22 Lut, 2014 A w kombi do bagażnika można wstawić wannę. Jeździłem takim 3,6 i 20 tdi i oba były rewelacyjne.Kamill - Sob 22 Lut, 2014 W superbie srodek oparcia przedniego pasazera mozna bylo wypchnąć do przodu i z tylnej kanapy wyciągnąć sobie nogi tak jak na podnóżku czy pufie.
Dodatkowo na tylnej kanapie były przyciski do przesuwania przednich foteli .
Kolega ma 2m i taka sobie kupił, mieści sie bez kłopotu M - Sob 01 Mar, 2014 http://jalopnik.com/what-...gine-1529865968
Tym razem sterowanie pneumatyczne.
Moze dzialac jako dwu/czterosuw na benzyne/diesla/lpg
Spalanie 50 mniejsze moc o 30 wieksza niz w klasycznym silniku.