dla mnie wszystkie smartfony sa spoko dopoki nie trzeba mega dlugiego mejla odczytac z rysunkami czy pdf, albo dokladnie obadac kalendarz czy www
i taki note to idealny środek miedzy tabletem a smarkfonem bizon - Pią 31 Sie, 2012
zefir napisał/a:
:rotfl:
dla mnie wszystkie smartfony sa spoko dopoki nie trzeba mega dlugiego mejla odczytac z rysunkami czy pdf, albo dokladnie obadac kalendarz czy www
i taki note to idealny środek miedzy tabletem a smarkfonem
to prawda, dla mnie s2 nierzadko za male jest, choc jeszcze niedawno nie wyobrazalem sobie jak mozna uzywac czegos tak duzego.
przydalby sie smartfon ze skladanym wyswietlaczem 10" Cartoon - Pią 31 Sie, 2012 Do Note mogliby torbę na laptopa dorzucać w zestawie- sorry, ale dla mnie to nie jest telefon.
Jak widzę w pracy osoby z czymś takim przy uchu, to od razu śmiać mi się chce...
Wolę mieć dwa urządzenia - telefon i komputer niż szpanować z jednym totalnie niepraktycznym.bizon - Pią 31 Sie, 2012
Cartoon napisał/a:
Do Note mogliby torbę na laptopa dorzucać w zestawie- sorry, ale dla mnie to nie jest telefon.
Jak widzę w pracy osoby z czymś takim przy uchu, to od razu śmiać mi się chce...
Obrazek
Wolę mieć dwa urządzenia - telefon i komputer niż szpanować z jednym totalnie niepraktycznym.
i ten komputer bedziesz wszedzie ze soba nosil?
(zaznaczam, ze sie tylko przekomarzam )M - Pią 31 Sie, 2012 laptopy mi się już kojarzą z erą płyty cd..Cartoon - Pią 31 Sie, 2012 Na szybko można sprawdzić coś w 3 razy mniejszym smartfonie.
A jak mam coś więcej do zrobienia, to siadam do netbooka/laptopa/stacjonarnego...
ps. jedyną osobą, którą znam i nie wygląda śmiesznie z notem jest mój były szef - ponad 2m wzrostu i ze 120kg wagi - u niego ten telefon "ginie" w dłoni mi - Pią 31 Sie, 2012
bizon napisał/a:
przydalby sie smartfon ze skladanym wyswietlaczem 10"
serio - to najlepsza droga jest! Tylko najpierw apple musi to opracować, żeby Samsung miał z czego zżynać...
M napisał/a:
laptopy mi się już kojarzą z erą płyty cd..
inna liga - pierwsze płyty CD już trafiają do Bytomia, ostatnio kumpel z placu przywiózł To the extreme (Vanilla Ice oczywiście) i kurde - robi to wrażenie, praktycznie w ogóle szumów nie ma!zefir - Pią 31 Sie, 2012 zależy kto jaką ma prace, powiem tak:)
mnie nieraz dopada poyebanie długi mejl lub albo zalaczniki w PDF która musze na szybko przejżeć a mam laptopa 30km od siebie
dla mnie Note jest naprawde spokobizon - Pią 31 Sie, 2012
zefir napisał/a:
zależy kto jaką ma prace, powiem tak:)
mnie nieraz dopada poyebanie długi mejl lub albo zalaczniki w PDF która musze na szybko przejżeć a mam laptopa 30km od siebie
dla mnie Note jest naprawde spoko
otoz toJanusz - Pią 31 Sie, 2012
Cartoon napisał/a:
ps. jedyną osobą, którą znam i nie wygląda śmiesznie z notem jest mój były szef - ponad 2m wzrostu i ze 120kg wagi - u niego ten telefon "ginie" w dłoni
pracowałeś z Bad-im ?? Michał - Czw 06 Wrz, 2012 nie dałem rady z iphonem. Wytrzymałem 2 miesiące jakoś.
wlazłem na allegro i kupiłem htc na andku.michool_vt - Czw 06 Wrz, 2012 karwa, to jakie teraz sie bierze fony?zefir - Czw 06 Wrz, 2012 dla mnie tylko HTC
chociaz Samsung Note nęci siema - Czw 06 Wrz, 2012 Tylko iPhone 5- 4GS jest dla biedaków
Zależy w jakim obozie jesteś: iOS (iPhone) czy Android (HTC/Samsung) Cartoon - Czw 06 Wrz, 2012 W HTC (desire HD) wkurzało mnie odbieranie telefonu przy wyciąganiu go z kieszeni
Suwak miałem wzdłuż ekrany i wyciągając zawsze odbierałem, albo zrzucałem rozmowę...
Dziś po raz kolejny odebrałem e6 z naprawy tym razem ma gniazdo ładowarki...