martin.h - Sob 29 Paź, 2011 Bad-i, to pewnie Max albo nie ma tyle mocy ile podają
Marek23, może i robił czasy podobne do Ciebie, tylko że on jeździ kilka lat (?), a Ty kilkanaście. Chłopak uczy się rajdowego rzemiosła, poczekajmy z ocenami do przyszłego sezonu qbus - Sob 29 Paź, 2011 To nie byl max, auto po Jarku Kochmanie przygotowane wg spec A6 a nie gr. R. Abstrahujac od wszystkiego moze taki talent jak np. Kubat to to nie jest ale ma zajebiste warunki do rozwoju i budzet ktory pewnie jak mu sie nie znudzi to predko sie nie skonczy. On ma prawko od roku, w porownaniu z tym jak jezdzil na poczatku sezonu to zrobil mega postepy.Bad-i - Sob 29 Paź, 2011 to w takim razie nie do konca byl to taki V07..... 197 KM to malo ktory MAX maqbus - Sob 29 Paź, 2011 Bebenka auto mialo 220 KM Marek23 - Sob 29 Paź, 2011
korek171 napisał/a:
Marek23 napisał/a:
197 koni i przy tym sprzęcie robił takie czasy jak ja moim clio Naturalny talent to z niego nie jest.
Za to widzę marku że ty z dnia na dzień jesteś coraz bardziej skromny....
Ale ja uwazam,że nie jechałem dobrze,więc dlatego się dziwię. Jakby ktoś nawet moje clio wykorzystał w 100% to byłby w stanie przyjechać w top3. Mi to nie wyjdzie, bo boje sie o auto i nie te skilsy. A takie C2 R2 o tej mocy to sprzęt lepszy niż te wszystkie hondy,itd. W takim razie nie wiem co by taki Nowocień zrobił tym C2 R2, chyba lałby drugiemu po minucie na odcinku.
Martin H, ja w życiu jechałem 2 rajdy RPP i raczej turbo talentem nie jestem, bo inaczej na takiej Wiśle byłbym dużo wyzej. To samo z cieszynką, prawda taka,że jakiś młody Loeb to by taki rajd na śliskim wygral. A ja to raczej mam opór stresa przed tymi odcinikami,chce jechac szybko,ale to moze wystarczy na te top 10. A moze znowu clio sie zjebie , bo jak an razie statystyki za tym przemawiają. Więc luzik korek ,wiem gdzie moje miejsce.
//edit:ciachJanusz - Nie 30 Paź, 2011
qbus napisał/a:
taki talent jak np. Kubat to to nie jest
hmm... ja Kubata nie znam, ale początki tez chyba miał dość burzliwe, przynajmniej tyle pamiętam z jakichś tam filmików. (dość "smieszne" dzwony na jakichś pierwszych KJS) oczywiście to nie jest wyznacznikiem i mogło to tylko tam tak wyglądać ale myślę jednak ze jego wyniki to duza zasługa wujków, bo jednak taka "pomoc" na dzień dobry to niezła przewaga.
nie mniej jednak Myślę ze z Kasperczyka może być coś kiedyś ciekawego... osobiście i tak jestem zaskoczony jego wynikami bo myslałem ze dużo gorzej mu to pójdzie. Qubus a wiesz co chce kupić teraz?? clio r3, ds czy jakiegos WRC ?? Jacek - Nie 30 Paź, 2011 chałchałBad-i - Nie 30 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
Martin H, ja w życiu jechałem 2 rajdy RPP i raczej turbo talentem nie jestem, bo inaczej na takiej Wiśle byłbym dużo wyzej. To samo z cieszynką, prawda taka,że jakiś młody Loeb to by taki rajd na śliskim wygral.
moze sie nie znam ale Kasperczyk w swoim debiucie przyjechal w TOP 10 (chyba 8 byl). Co jak co ale jak na pierwszy rajd to chyba super wynik.k-mart - Nie 30 Paź, 2011
Bad-i napisał/a:
to w takim razie nie do konca byl to taki V07..... 197 KM to malo ktory MAX ma
Ale to juz ten z nowa atrapa?
Kurde jak juz nie ogarniam tych wszystkich modeli.michool_vt - Nie 30 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
moze znowu clio sie zjebie
i tego Ci zycze z calego sercaMarek23 - Nie 30 Paź, 2011
michool_vt napisał/a:
Marek23 napisał/a:
moze znowu clio sie zjebie
i tego Ci zycze z calego serca
mozesz mi skoczyc
Wczoraj dostalem smsa,ze juz mam szukac kolcow Qbus, wiesz cos nowego? Raz w zyciu jechalem na kolcu, nie mam hajsu na nie i ogolnie slaba akcja.GeKo - Nie 30 Paź, 2011 drogowy markgum pod kolec, i do Szwagra w Cieszynie.qbus - Nie 30 Paź, 2011 a jakis komunikat w tej sprawie? Sniegu ma nie byc Marek23 - Nie 30 Paź, 2011
Cytat:
drogowy markgum pod kolec, i do Szwagra w Cieszynie.
Ok, jaka cena i gdzie zakupie te Markgumy? Jaka cena kolcowania?
Mam Pirelii Carving,ale troche mi ich szkoda pod kolec. Wole je zostawic gdyby bylo troche sniegu, blota,itd Nie wiem czy to dobra strategia,ale chyba powinno sie miec kolce, jak i dobra zimowke.
Jeszcze mam nadzieje,ze dmuchawa na szybę w clio w razie deszczu da radę Jak zacznie parowac to moge sobie dac spokoj...Marek23 - Nie 30 Paź, 2011
qbus napisał/a:
a jakis komunikat w tej sprawie? Sniegu ma nie byc
Jutro dzwonie do Szkuty... A co mowia pierwsze progonozy? Deszcze,sucho?