Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
pcs - Wto 07 Maj, 2013 kup niezardzewiale legacy 2.2, wydupcz z tego co sie da, srodek, klime etc. , auto bedzie wazyc ok 1100kg i przy 130-135 koniach bedzie calkiem zwawe i bezawaryjnemi - Wto 07 Maj, 2013 ...a jeśli się sypnie - naprawa będzie jedynie 18-krotnie droższa niż a4...Anonymous - Wto 07 Maj, 2013 w sumie niegłupi pomysł ale tak sobie pomyslałem ze fajnie by było zeby to auto było na tyle uzyteczne/komfortowe zeby robic nim jakies traski bo wtedy mógłbym nim pojechac na narty w i połączyc dwie przyjemnosci
jakie tam jeszcze silniki montowali w tych starych legacy?/Anonymous - Wto 07 Maj, 2013
mi napisał/a:
...a jeśli się sypnie - naprawa będzie jedynie 18-krotnie droższa niż a4...
no tak,audi chyba zabija wszystko kosztami napraw i częściM - Wto 07 Maj, 2013 Rabar, cztery łapy to jest mus?Anonymous - Wto 07 Maj, 2013 TakKenet - Wto 07 Maj, 2013 Pardon, wywnioskowałem, że to do upalania.Bart - Wto 07 Maj, 2013 spoko, za 8k szybki, bezawaryjny czterołap do upalania, tani w naprawach i nadający się w rodzinne trasy...
pytanie dodatkowe - płacisz w złotówkach czy euro? Anonymous - Wto 07 Maj, 2013
Bart napisał/a:
spoko, za 8k szybki, bezawaryjny czterołap do upalania, tani w naprawach i nadający się w rodzinne trasy...
pytanie dodatkowe - płacisz w złotówkach czy euro?
Przypierdalasz sie tak dla sportu czy na powaznie??
Nie licze na rakiete,nie licze na to ze w aucie nie trzeba bedzie nic robic na starcie i ze trakcie nic sie nie bedzie psuło,po cichu licze na to ze bedzie tanio w naprawach (stare audi sie pewnie naprawia za miliony),w góry mam 80-100 km więc to nie wyjazd w alpy
Uwazasz ze to niewykonalne ??
Pytanie dodatkowe czy a4 2,8 nadaje sie do czegoś??Bart - Wto 07 Maj, 2013 przepraszam, nie znam sięAnonymous - Wto 07 Maj, 2013 a huja,nie wymigasz sie,własnie ze sie znasz wiec odpowiadaj na pytanie-czy uwazasz ze to niewykonalne??
Tak sobie przypomniałem ze jeszcze jest cos takiego jak audi 100/a6ale to chyba za duza krowaAnonymous - Wto 07 Maj, 2013 Kenet, No tak do upalania/zabawy ale nie musi to byc jakies mega szybkie wazne zeby duzo frajdy byłoAnonymous - Wto 07 Maj, 2013 moje 2 typy
sedan