B-Rey - Sob 01 Mar, 2014 Free valve. Zastanawia mnie tylko dlaczego sterowanie odbywa się i hydraulicznie i pneumatycznie.
Tu reakcja tego zaworu na sygnał PWM (normalnie ma nie być sprężyny zaworowej)
M - Pon 03 Mar, 2014 PiTT dobra skoda? kamil - Pon 03 Mar, 2014 oj...nawet ja się jaram kosmita - Pon 03 Mar, 2014 Chyba ma te felgi, co je PiTT odesłał M - Pon 03 Mar, 2014 Na topgearowym twitterze jest sporo nowinek teraz - polecam sie podlaczyc.PiTT - Wto 04 Mar, 2014
kosmita napisał/a:
Chyba ma te felgi, co je PiTT odesłał
spokojnie bo odeslalem uszkodzone, ale robie kolejne podejscie ten wzor wg mnie jest najlepszy
skoda spoko, zreszta octa rs jest wg mnie jednym z ciekawszych kombi na rynku w takiej kasie oczywiscie
zgadzam sie, oby tylko wygladal jak najpodobniej w produkcji
w sumie focus rs tez byl "przelomowy" jesli chodzi o walory wizualne to czemu by mieli ograniczac sie przy hondzieBonczek - Wto 04 Mar, 2014 Mam nadzieję, że wersja produkcyjna też będzie git, bo to co pokazali teraz jest dla mnie jak honda fanboy`a zajebiste GeKo - Wto 04 Mar, 2014 Wcześniej nie miałem przekonania ale teraz się jaram
Oby wytrzymałość podzespołów była na odpowiednim poziomie.Anonymous - Wto 04 Mar, 2014 Z profilu przypomina trochę Impreze STI(lanos)Bonczek - Wto 04 Mar, 2014
GeKo napisał/a:
Oby wytrzymałość podzespołów była na odpowiednim poziomie.
Czyli oby trzymali poziom was79 - Pią 21 Mar, 2014 Limitowany clio rs:
Clio R.S. 200 EDC Monaco GP