mówi się "o tak o" wiem bo k-mart mnie nauczył hehe
hehehe do podstawowki w PL chodzilem moze 2,5 lat, wiec wybaczcie byki Loko - Czw 29 Lis, 2007 Tak Lubelskie "o tak o" jest genialne, plus do tego to charakterystyczne zaciaganie, mam rodzine w tamtych okolicach Stacho - Czw 29 Lis, 2007 Jakie zaciąganie Loko ?mi - Czw 29 Lis, 2007
k-mart napisał/a:
KonradMK napisał/a:
mówi się "o tak o" wiem bo k-mart mnie nauczył hehe
hehehe do podstawowki w PL chodzilem moze 2,5 lat, wiec wybaczcie byki
...i zamknąłem w tym czasie pierwszą klasę M - Czw 29 Lis, 2007 Taaaa lubelskie klimaty , tak o i inne motywy
Tez mam tam rodzine CHRZANEK - Czw 29 Lis, 2007 W Toruniu to ludzie mówią "JO"
Też tak moge zaraz móiwć jo mi - Czw 29 Lis, 2007 dziś będę to się przekonam kubas - Czw 29 Lis, 2007 OOOoo mi dzis w toruniu ?:) cos jakis spot czy raczej nie masz zbyt czasu ?
No mowia jo jo jo wszedzie jo jak jedziesz autobusem to odrazu widac kto z torunia a kto nie. Jo mi - Czw 29 Lis, 2007 dziś będę raczej pędził, może w niedzielę (jak będę wracał) coś się uda, ewentualnie kiedyś pomiędzyKonradMK - Czw 29 Lis, 2007 a w poznaniu "tey". swojskie klimaty są najlepsze CHRZANEK - Czw 29 Lis, 2007 Jo.
Mi to daj znać jak bedziesz w Toronto to zrobimy mini spota jo?kubas - Czw 29 Lis, 2007 Niestety mi nie da rady w piatek a w niedziele moze dac rade ale ja kolo 20 dopiero w toronto takze lipka tez chociaz moge przyjechac wzcesniej i zrobimy spota w dwa lwy i jedna pande mi - Czw 29 Lis, 2007 yeah!Loko - Czw 29 Lis, 2007
Stacho_16V napisał/a:
Jakie zaciąganie Loko ?
Za ciąganie pały, chodzi mi o charakterystyczne akcentowanie.CHRZANEK - Czw 29 Lis, 2007 AAAAAARGHHHHHHHHH
JUŻ MAM DOŚC TEGO CZEKANIA NA SAMOCHÓD !
OD SIERPNIA TAK NAPRAWDE OSBIE JESZCZE NIE POJEŹDZILEM...
CALĄ KASĘ POMPUJE W 106, NA NICZYM NIE OSZCZĘDZAM, WSZYSTKO CO SIE DA ZAKLADAM NOWE.
OD KILKU MIESIECY NIE KUPIŁEM NIC SOBIE TYLKO WSZYSTKO DO SAMOCHODU.
PRZYDALO BY SIE TROCHE NOWYCH CIUCHÓW, ALE JA WOLE SPRZEGŁO.
FAJNIE BY BYŁO KUPIĆ SOBIE JAKĄŚ GRE NA KOMPA ALBO FILM NA DVD ALE JA WOLE OPONY...
KURDE CZY TO SIE JUZ NIGDY NIE SKOŃCZY ?? ?? ??
ZARAZ PRZYJDA SWIĘTA, TRZEBA BĘDZIE OBDAROWAĆ ZNAJOMYCH PREZENTAMI, A JA CO...
CHYBA DAM WSZYSTKIM KOPERTĘ Z KARTKA O TREŚCI " W TYM ROKU MIKOŁAJ KUPIŁ CZĘŚCI DO PEUGEOTA".