Niestety bez anjas
Myślałem, że to weekend. W czwartek mnie nie ma Anonymous - Sob 24 Sty, 2009 PePe to przygotuj się na wyjadowe eliminacje .... bo poza WAW jest zdecydowanie lepiej czy w KRK czy BYD martin.h - Sob 24 Sty, 2009 Ja jeździłem na Imoli w zeszłym roku (mieliśmy impreze integracyjną) i mogę powiedzieć, że przygotowanie kartów nie było najlepsze.. Niektóre były zdecydowanie szybsze, ale i tak zabawa jest najważniejsza.Vlodarsky - Sob 24 Sty, 2009 byłem z pP wczoraj - nie wiem co ludzie widzą w Imoli... karty dno, nawierzchnia dno, ceny wysokie tylko obsługa ogarnięta. Wolę Bemowo i ten tor w Bydzi...kubas - Sob 24 Sty, 2009 wpadajcie kiedy chcecie ziomki ostatnio bylo grubooooooooo pol godziny 40 zł wyszlo nas ostatnio Anonymous - Sob 24 Sty, 2009
Vlodarsky napisał/a:
byłem z pP wczoraj - nie wiem co ludzie widzą w Imoli... karty dno, nawierzchnia dno, ceny wysokie tylko obsługa ogarnięta. Wolę Bemowo i ten tor w Bydzi...
a nie mozesz z nami w czw tez pojezdzic?pP - Sob 24 Sty, 2009 z tego co mówił to będzie Vlodarsky - Nie 25 Sty, 2009 mogęrasta - Nie 25 Sty, 2009 Też wpadnępP - Nie 25 Sty, 2009 lekki upadte listy: