Qukie - Czw 06 Wrz, 2012 ja chyba wezmę Galaxy S2, ale jeszzce nie zdecydowałemCartoon - Czw 06 Wrz, 2012 S2, cholera, też jest duży
No i S3 vs srajfon....
bizon - Czw 06 Wrz, 2012
Cartoon napisał/a:
W HTC (desire HD) wkurzało mnie odbieranie telefonu przy wyciąganiu go z kieszeni
Suwak miałem wzdłuż ekrany i wyciągając zawsze odbierałem, albo zrzucałem rozmowę...
trzeba bylo sobie zmienic na inny suwak, masz ich do wyboru z 8 milionow.
Cartoon napisał/a:
S2, cholera, też jest duży
no ujdzie jakos do podstawowych zastosowan, ale ten cal wiecej by sie przydal.Mucha - Czw 06 Wrz, 2012 dla mnie spoko jest to co mam Sony Ericsson Arc S. uwazam ze 4,2 cala to optymalna wielkosc. 5 cali to juz mega kobyła a 4 cale nie robią wrazenia na gimbusach...
bizon - Czw 06 Wrz, 2012
Mucha napisał/a:
dla mnie spoko jest to co mam Sony Ericsson Arc S. uwazam ze 4,2 cala to optymalna wielkosc. 5 cali to juz mega kobyła a 4 cale nie robią wrazenia na gimbusach...
tak jak piszesz, te 5.3 by mi styklo obecnie michool_vt - Czw 06 Wrz, 2012 orientujecie sie jak jest z baterią w tych srajfonach? ktores wytrzymują 3dni, chociaż?pP - Czw 06 Wrz, 2012 jak zapomniesz z domu go na 3 dni to wytrzyma... 3 dni no name - Czw 06 Wrz, 2012
S2 jest takiej samej wielkości jak S1+ kondon.Kenet - Czw 06 Wrz, 2012 Karwa ja dziś wziołem do łapy moją starą motorolę Defy - no nie ma ch..a to był mistrz telefon na moje potrzeby, aż mi się łezka zakręciła Boje się, że za rok rozmiar note'a to będzie coś normalnegomichool_vt - Śro 12 Wrz, 2012 ma ktoś jakiegoś smarkfona do opchnięcia?
nie moge sie zdecydowac, a moze ktos cos ma i przypasuje mi leon - Śro 12 Wrz, 2012 jak sie chwile wstrzymasz (ze 2 tygodnie) to moja N8 będzie na sprzedasz michool_vt - Śro 12 Wrz, 2012 dzięki lełon, ale chyba chce cos nowego/prawie nowego i z androidem M - Śro 12 Wrz, 2012 Michul - bierz jakiegoś Samsona Galaxy S2 i będzie Pan bardzo zadowolony