To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

Jaco - Nie 30 Paź, 2011

Zapowiada się mega ciekawie, ja jednak odpadam z pilotowania :/ wypadł mi wyjazd z pracy :> :D
qbica - Nie 30 Paź, 2011

Marek23, w sprawie kolcowania skontaktuj się tez z Wisełką, ma sprzęt a drogo też chyba nie chciał jak się w zeszłym roku z Jacem orientowaliśmy
martin.h - Nie 30 Paź, 2011

Myślę, że można już co nieco podyskutować nt. przyszłorocznego sezonu. Z moich informacji Mularczyk wsiada do C2 R2 ;D
GeKo - Nie 30 Paź, 2011

obiło się o uszy :D , jeśli będzie czysto to będzie grubo.
Mick - Nie 30 Paź, 2011

martin.h napisał/a:
Myślę, że można już co nieco podyskutować nt. przyszłorocznego sezonu. Z moich informacji Mularczyk wsiada do C2 R2 ;D

wiem, że jedna osoba ze znanych mi przenosi się w przszłym sezonie do RSMP i to wsiada w 4-ro łapa, więc coś tam się będzie działo :)

michool_vt - Nie 30 Paź, 2011

Marek23 napisał/a:
mozesz mi skoczyc
wyciągnij głowe z dupy, bo coraz wiecej gowna robisz
Bad-i - Nie 30 Paź, 2011

martin.h napisał/a:

to groooba przesiadka :)

lubie takie ploteczki :]

Bad-i - Nie 30 Paź, 2011

uwielbiam dyskusje w których na zarzuty odpowiadamy "bez komentarza"

czy moze ktos wyczyscic temat i mozemy wrocic do RPP i plotek na 2012 ?

M - Pon 31 Paź, 2011

Bad-i napisał/a:
uwielbiam dyskusje w których na zarzuty odpowiadamy "bez komentarza"

czy moze ktos wyczyscic temat i mozemy wrocic do RPP i plotek na 2012 ?

Czyszcze,
chociaż nie wiem bo ostanio mnie tu ktoś od Putinów wyzywał :lol2:

A tak poważnie - miejcie koledzy serce i nie obciążajcie swoimi sprawami innych kolegów na forum - dziękuję.

qbus - Pon 31 Paź, 2011

A ja czekam na sfinalizowanie zakupu Type R przez jednego z najszybszych stoszóstkowiczów w ostatnich latach w RPP, jak się uda będzie grubo ;)
GeKo - Pon 31 Paź, 2011

Knopt
Szebla
?

qbus - Pon 31 Paź, 2011

50/50 :)

Nie no spoko, plotki ploteczki, jak nie bedzie budzetu nie bedzie Type R i jezdzenia, bede pisal tylko sprawdzone infosy bo pamietam liste C2 z tamtego roku ktora sie nawet w 50% nie sprawdzila :)

Bad-i - Pon 31 Paź, 2011

w tym roku to szkoda mi tylko Kwaśnika, gość pojechał 3 rajdy i skonczył sie budzet :(

Oczywiscie wiem ze bylo sporo osob ktore mialy podobnie, ale chyba Kwasnik chcial walczyc o tytul (przynajmniej w A6)

GeKo - Wto 01 Lis, 2011

Z Wisły OS1 ogólnie dzieje się :D

pum - Wto 01 Lis, 2011

ja się nie znam ale chłopaki dobrze idą :] .