To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sciganie trochę inaczej :-)

Jakarti - Nie 24 Maj, 2015

to jest wszystko wina tego, ze go wtedy zostawiliscie na pastwę Łodzi i policji! :D
bizon - Nie 24 Maj, 2015

:rotfl: :rotfl:
bizon - Nie 24 Maj, 2015

Byłem dziś jako widz i support szwagierki na Garmin Iron Triathlon w Piasecznie. Pierwszy raz byłem na tego typu zawodach i muszę przyznać, że klimat jest świetny. W zasadzie przypomina to rodzinny piknik, przy czym część imprezuje i kibicuje a część się męczy ;) .
Z wrażeń na minus to przestrzeganie regulaminu było raczej słabe, niewiele osób się przejmowało formułą non drafiting, a start pływania niektórzy przesunęli sobie o kilkadziesiąt metrów do przodu (poniżej poglądowe foty, to moment startu, zaznaczę że wszyscy powinni być po lewej stronie od umownej linii wyznaczanej przez boje ;) )
Z wrażeń na plus to tempo czołówki, ja pierdolę, jak ci ludzie zapierdalają o_O
Ogólnie bardzo przyjemnie, naprawdę polecam :)

I dziękuję, rabarbar za dobre słowo :)

zefir - Nie 24 Maj, 2015

Bizu ,

Grunt to chcieć cos robic ze swoim życiem.

Ja przeleciałem rossman run (bieg piotrkowska) w tempie 10km - 50:59, super relaks, tempo żadne ale jeden zajebisty news nogi działaja i kręca jak trzeba. A pare lat temu jak dobrze pamietasz, po kontuzji kolana powinienem wg lekarze zaszyć się w domu i chuchać na wszystko.

Trzeba trenować z głową, dbać o siebie i robić co się lubi.

siema - Śro 03 Cze, 2015

Ktoś z Was używa sportowych, dousznych słuchawek z bluetooth? Jakieś rekomendacje?
zefir - Śro 03 Cze, 2015

Polecam słuchawki bezprzewodowe Jabry. Ale słuchawki Sony z mp3 douszne, jak nie bedzie Ci przeszkadzac pałąk, dodatkowo są wodoszczelne.
siema - Śro 03 Cze, 2015

Wolę douszne. A coś w tym stylu ktoś używał?

https://www.plantronics.com/us/product/backbeat-go

zefir - Śro 03 Cze, 2015

Mi takie wypadaja niestety podczas treningow
bizon - Nie 07 Cze, 2015

Pierwszy oficjalny start w 1/4 Ironmana zaliczony :) Dystans to 950 m pływanie, 45 km rower, 10,55 km bieg.
Czas jak na mój debiut uważam, że bardzo satysfakcjonujący: 2h:49m:35s
Największym zaskoczeniem dnia była pogoda. Mimo prognoz, które jeszcze przedwczoraj zapowiadały 31 stopni, a wczoraj wieczorem 25, dziś kilkanaście minut po starcie rozpętało się (lodowe) piekło. Nagłe załamanie, 13 stopni, lejący deszcz i grad. Najlepszym obrazem tego ci się działo niech będzie to, że po wjeździe na T2 (zmiana z roweru na bieg) nie byłem w stanie odpiąć sobie kasku, na siłę ściągałem go z głowy, a w wiązaniu butów biegowych pokonałby mnie każdy 4-latek. Ale to nie tylko ja, wszyscy dookoła się tak zmagali. Z trasy rowerowej pokonanych zeszło kilkadziesiąt osób. Łapali seryjnie gumy i nie byli w stanie zmienić dętek. Ja miałem sine i kompletnie sztywne dłonie a jak zsiadłem z roweru to nawet nie byłem w stanie iść w jednym kierunku, dosłownie się trząsłem z zimna.
Pomijam wcześniejsze atrakcje w postaci dziesiątek kopniaków w wodzie, 2 razy mi strącili okulary, które raz musiałem wyławiać.
Ogólnie mam coraz większy respekt przed tym sportem, ale dzięki temu ukończenie też smakuje lepiej.
Teraz czas lizać rany, bo prawe kolano z każdą godziną coraz gorzej i już ledwo chodzę.
Ale jeszcze tam kurwa wrócę :faja:

Anonymous - Pon 08 Cze, 2015

:jupi:
GRATULACJE !!!

zefir - Pon 08 Cze, 2015

Zajebiście Bizu!!

Gratulacje!

Chcesz, mogę Ci troche solanki na regeneracje dać?

bizon - Pon 08 Cze, 2015

Dzięki zefciu, ale jestem zaopatrzony, dziś pewnie się pomoczę. Wczoraj wciągnąłem pół pizzy, 2 browary i obudziłem się dziś rano ;D
Janusz - Pon 08 Cze, 2015

Widziałem na FB, szacun za coś takiego... bo miałbym problem z każdą konkurencją z osobna, mimo ze w miarę "ruchliwy" jestem ;D
Anonymous - Pon 08 Cze, 2015

Nie jesteś ;D
roj - Pon 08 Cze, 2015

bizon napisał/a:
Wczoraj wciągnąłem pół pizzy, 2 browary i obudziłem się dziś rano ;D

klasycznie.. pewnie turasy dosypały Ci czegoś do pizzy jak tej parze :D

gratulacje wyniku Bizu, choć przede wszystkim startu i ukończenia!
jesteś bohaterem! :)