HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
kp - Nie 29 Kwi, 2012 Wiem. Taki mialem zamiar. Można dostać na allegro juz od 15zł
ale nie zdazy mi przyjść. i tu jest problem dość spory, a w Łodzi nic nie znalazłem.no name - Nie 29 Kwi, 2012 Nie wierzę że w sklepie normalnym nie znajdziesz na mieściekp - Nie 29 Kwi, 2012 Nie moge właśnie znaleźć normalnego wszedzie gdzie do tej pory dzwonilem najtanszy 100zł. Mi chodzi o taki najzwyklejszy. Bede szukał, spokojnie panie no name
Natomiast jakby ktos miał i chciał pozyczyc to byłbym wdzieczny za info. Nie wiadomo jeszcze czy bedzie potrzebny no name - Nie 29 Kwi, 2012
kp napisał/a:
wszedzie gdzie do tej pory dzwonilem najtanszy 100zł
No to wawa tańsza bo gdzieś ostatnio za 60 i to całkiem przyzwoity widziałemkp - Nie 29 Kwi, 2012
no name napisał/a:
kp napisał/a:
wszedzie gdzie do tej pory dzwonilem najtanszy 100zł
No to wawa tańsza bo gdzieś ostatnio za 60 i to całkiem przyzwoity widziałem
Jutro bede szukal od rana. Zdam relacje ;]wiktoch - Nie 29 Kwi, 2012
Marcel napisał/a:
kamil napisał/a:
wyjazd w piątek jakoś w południe. Z Woli startujemy od Wiktocha. Mogę zgarnąć Ciebie gdzieś po drodze ok 9-10 rano;)
tempo spokojnie czy zamierzacie gnać?
z moją ilością punktów jadę wyłącznie przepisowo kamil - Nie 29 Kwi, 2012 jedziemy przepisowo , plan nie przekraczać setki. jedziemy przez Konin. Trochę za dużo wydatków ostatnio i omijamy autostradę zapraszamy do konwoju Bonczek - Nie 29 Kwi, 2012 Z moją ilością punktów jadę na prawym zyzy - Nie 29 Kwi, 2012 kto jedzie w sobotę rano?Gaydek - Nie 29 Kwi, 2012 kubas!kubas - Nie 29 Kwi, 2012 Kubas ma tylko 140km więc sobie pyknie szybko Trojan mam brać slicki na tor w razie czego ? 50/50 z miejscówkę ? Kenet - Nie 29 Kwi, 2012 Silencer z kuchennych druciaków przejdzie na badaniu głośności?kubas - Nie 29 Kwi, 2012
Kenet napisał/a:
Silencer z kuchennych druciaków przejdzie na badaniu głośności?
Dziś GTR wyleciał + w lotusie trzeba było zmienić wydech....roj - Nie 29 Kwi, 2012
kamil napisał/a:
jedziemy przepisowo , plan nie przekraczać setki. jedziemy przez Konin. Trochę za dużo wydatków ostatnio i omijamy autostradę zapraszamy do konwoju
Ja albo pojadę z Wami albo Was dogonię jakoś. Wyślij mi nr do siebie.Anonymous - Nie 29 Kwi, 2012
Kenet napisał/a:
Silencer z kuchennych druciaków przejdzie na badaniu głośności?