lenny - Pon 16 Paź, 2006 nasz Morgan [Freeman - przyp. red.] klubowy ma na swoim aparacie, którego zresztą wogole nie qmal!!, fotki grupowe... takze jego trzeba cisnąć!!
szacunek Morgan! hehehe:]FreeMan - Pon 16 Paź, 2006 ej no mi wystarczy ze aparat robi zdjecia....
Zdjecia beda, ale temat ogarne po pracy
Cenzura bedzie..... tablic oczywiscie.saxorulez - Pon 16 Paź, 2006 a ja chciałem podzękować wszystkim za przybycie - troche czuję się winny że nie ogarnąłem tego tak jak powinno być więc sorki
Następnym razem - czyli asap spotkamy się na parkingu jakimś oświetlonym.. ponoć ARKADIA się sprawdza...KonradMK - Pon 16 Paź, 2006 Arkadia jest cholernie ciasna jak na małą niewyrobioną dziwkę przystało Nikt nie zaproponował Krakowskiego Przedmieścia tzn parkingu pod kolumną Zygmusia - w nocy tam nikogo prawie nie ma a foty jak marzeniecarlose - Pon 16 Paź, 2006 cieawe czy moja hanka załapała się na zdjęcie ? tak się poustawiali że dla mnie już miejsce nie był, tylko zmarzłem i tyle następnym spot tylko w zamkniętym otoczeniu, bo zimno się troche robi Michał - Pon 16 Paź, 2006 za to lubie ten klub, ze mimo ze cale założenie legło w gruzach to i tak było zajebiscie. Mogłem sobie pogadać ze znajomkami, posmiać sie itd.
Bardzo fajnie ze byliscie.
Panowie, mam taki plan.
Jak już jesteśmy najarani na foty, to moze jeszcze w tym tygodniu spotkamy sie o 20 w arkadi , np: w środe !!
bo jak będziemy to odkladać to dupa blada.Anonymous - Pon 16 Paź, 2006 ...i Panie
a bedą ciepłe napoje i ciastka?
fajnie było, śmieszni jesteście carlose - Pon 16 Paź, 2006 w środe na piętrze -2 spoty ma civic klub Michał - Pon 16 Paź, 2006 świetnie, civic klub mnie nie interesuje.
to co , panowie
probojemy ... ??Dariano - Pon 16 Paź, 2006 mi sroda pasi tak czy siak bede w wawielenny - Pon 16 Paź, 2006 środa godzina 20 to pewnie koło 1,5 mln samochodów będzie na parkingu Arkadii... nie wiem czy jest sens jakiś!!Anonymous - Pon 16 Paź, 2006 żółty parking jest zawsze pusty...przynajmniej w 80%
daleko od wejścia
z tego co pamietamJakarti - Pon 16 Paź, 2006 na mnie mozecie liczyc zawsze
jestem ZA!saxorulez - Pon 16 Paź, 2006 ja też jestem za.. ale kurde ni eta środa...
moze next week ??Vlodarsky - Pon 16 Paź, 2006 jestem za następną...