PiTT - Pią 20 Paź, 2006 a próbowaliście swoich sił w drifcie?nox - Pią 20 Paź, 2006 a proboje srednio mi to wychodzi (za mało mocy jeszcze nieprobowałem odmiana turbo ) ale damy rade , kupel mi pokazywał co potrafi to mi szczena opadla latał tym bokami z taka swobodą ze heja ...M - Pią 20 Paź, 2006 Jak juz napisalem w szajsboksie bede stawiac serwerek do lfsa dedykowany tylko DLA NASZEGO KLUBU (na hasełko) 2Mbitowe łącze i full wypas.
Jako że wieczorem nie moge sie nim zajmować potrzebuję admina który będzie zarządzać tym serwerem.
POZDRO.Dariano - Pią 20 Paź, 2006 OOOOOOOOOOOO Ziom bostwo nasze D Kiedy tn serwer bedzie postawiony ?? Admin napewno sie jakis znajdzie przeciez jest paru napalencow Anjas, strick, Michal, Rudecki, loko, Ja(kolejnosc przypadkowa jak kogos ominelem to sry) przeciez mozna dac adma paru osobon ??!!M - Pią 20 Paź, 2006
Dariano napisał/a:
OOOOOOOOOOOO Ziom bostwo nasze D Kiedy tn serwer bedzie postawiony ?? Admin napewno sie jakis znajdzie przeciez jest paru napalencow Anjas, strick, Michal, Rudecki, loko, Ja(kolejnosc przypadkowa jak kogos ominelem to sry) przeciez mozna dac adma paru osobon ??!!
Dzisiaj nie zdążę ale po weekendzie juz bedzie realniej.
Bedziemy miec klubowy serwerek, taki tylko nasz.Michał - Pią 20 Paź, 2006 zkiom !! zajebiscie !!!!!!!!!!!!!!
ale stawiamy go na pełnej wersji ??M - Pią 20 Paź, 2006
Michał napisał/a:
zkiom !! zajebiscie !!!!!!!!!!!!!!
ale stawiamy go na pełnej wersji ??
Nie no na demo...Dariano - Pią 20 Paź, 2006 Extra Extra eM jak cie spotkam to juz masz buziaka :DDDD :064: :gitara: :509:M - Pią 20 Paź, 2006 Oka Panie i Panowie
Dedykowany Serwer Stoi:
P4 2.4GHz
1GB RAM
UPLOAD: 2048KiB (2Megabity)
Nazwa gry: hothatch.org
hasło na dziś: hondarulez
Acha... proszę o testy przed 16:30.
Niech ktoś mi się na chwilę podłączy żebym zobaczył ze z zewnątrz napewno jest OKstrick - Pią 20 Paź, 2006
Dariano napisał/a:
Extra Extra eM jak cie spotkam to juz masz buziaka
Dariano odemnie też mu prosze dać!
Jak mi ktoś powie co trzeba robić gdy jest sie adminem chętnie podejme sie tego zadania Rudello - Pią 20 Paź, 2006 YES YES YES! trzeba sie zmierzyc
[ Dodano: Pią 20 Paź, 2006 ]
Ja juz po 2okrazeniach jezdzi sie lepiej niz wszedzie M - Pią 20 Paź, 2006 Chłopaki testujcie testujcie
Czekam na opinie o serwerku strick - Pią 20 Paź, 2006 Serwer git! Ale tor, wydaje mi sie, że aswalt tam jakis bardziej śliski jest
A już serwer znikł!M - Pią 20 Paź, 2006
strick napisał/a:
Serwer git! Ale tor, wydaje mi sie, że aswalt tam jakis bardziej śliski jest
A już serwer znikł!
Znikł motyla noga Ale zostawil torbe lotu
Juz jest... musialem restarcik strzelic strick - Pią 20 Paź, 2006 OK, to wracam trenować Jakoś mi dziś znowu nie idzie! Kto teraz zagra?
Właśnei zagrałem sobie 2 razy z eM, fajnie było! Do puki czegoś nie zrobiłem to zderzak w zderzak! A później wykręciłem 1.36.38