saxorulez - Pon 31 Mar, 2008 to samo potwierdza ten właściciel.. że ani to nie skręca jak kiedyś ani nie przyśpiesza.
Na szczęscie silnik ma wiecej niż poprzednik co trochę ratuje sytuację.. bo co by było przy 190KM...dzik - Pon 31 Mar, 2008 Wiec robi sie kupa, szkoda.Anonymous - Pon 31 Mar, 2008
saxorulez napisał/a:
to samo potwierdza ten właściciel.. że ani to nie skręca jak kiedyś ani nie przyśpiesza.
Na szczęscie silnik ma wiecej niż poprzednik co trochę ratuje sytuację.. bo co by było przy 190KM...
No ja jeździłem FN2 i jednak bym się nie zamienił. Mimo że mi się bardzo podoba.
Trudniej w nim zarzucić tyłem i równocześnie, a może właśnie dlatego,
jest bardziej podsterowny. W zeszłym roku było mało FN2 na torach.
Te co były objeździłem jak chciałem.
Ale może ich kierownicy nie umieli jeszcze ich ogranąć, zobaczymy w tym roku
Jeśli o wyniki z hamowni chodzi, to widziałem wykres w okolicach 200 KM.
Weźcie jednak pod uwagę że takie pomiary mają sens tylko i wyłącznie jako porównanie
przed i po zmianami, a nie jako dokładny pomiar mocy. Każda hamowania pokazuje inaczej.
Przyrost 7KM z innym catbackiem jest być może możliwy w FN2 bo oryginalny wydech jest głupawo zakręcony.
W poprzednim nie bo seryjny tłumik ma bardzo dobry przepływ i niejednokrotnie ludzie montują downpipe itp a końcówkę wydechu zostawiają oryginalną.saxorulez - Pon 31 Mar, 2008 zgadzam się.. w każdym razie tutaj jest pomiar robiony w tym samym miejscu.
W UK wszystkie FN2 miały +200KM, a wersja JDM miała 240KM zamiast 220KMAnonymous - Wto 01 Kwi, 2008
gaugan napisał/a:
dobre VTi łoi poprzedniego CTR, wiec chyba tym bardziej nowego..
Chyba po transplantacji silnika na K20 rasta - Wto 01 Kwi, 2008
mAbZ napisał/a:
Chyba po transplantacji silnika na K20
Ostatnio miałm starcie własnie z CRX VTI i dam się pociąć, że łoi CTR'a.
CTR nie jest dla mnie żadnym przeciwnikiem, a z tym CRX musiałem się napocić...Anonymous - Wto 01 Kwi, 2008 Ale zaraz, czy to był standardowy VTi? Nie wierzę.
Jasne że stare Civiki mnie objeżdżają, ale porządnie podkręcone.
A oryginalny ITR już nie.GOKART - Wto 01 Kwi, 2008
mAbZ napisał/a:
No ja jeździłem FN2 i jednak bym się nie zamienił. Mimo że mi się bardzo podoba.
Trudniej w nim zarzucić tyłem i równocześnie, a może właśnie dlatego,
jest bardziej podsterowny. W zeszłym roku było mało FN2 na torach.
Te co były objeździłem jak chciałem.
Ale może ich kierownicy nie umieli jeszcze ich ogranąć, zobaczymy w tym roku
Wracajac jeszcze do niedawnej pojeżdzawki to kierownik tej hondy już na okrążeniu zjazdowym chciał coś przyfisiować i na ostrym (180 st.) zakręcie zarzucić tyłem... wyszło to tak niezdarnie że aż żal było patrzeć... understeer, understter, understeer...
W środku fajnie , kierownica bardzo ładna za to jakaś dziwnie wyprofilowana i cienka. Kiepsko leży w dłoni.k-mart - Wto 01 Kwi, 2008 Dodam ze widzialem ostatnio nisko obsadzonego crx'a eg4, skladal sie do zakretu a pozniej palnik i dluga prosta pod gore. Widac ze samochod jest szybki i skreca.Bad-i - Wto 01 Kwi, 2008
k-mart napisał/a:
Dodam ze widzialem ostatnio nisko obsadzonego crx'a eg4, skladal sie do zakretu a pozniej palnik i dluga prosta pod gore. Widac ze samochod jest szybki i skreca.
a ja dodam ze w tym samym czasie Pudzian zniszczył go po zewnętrznej jadąc Saxo VTS k-mart - Wto 01 Kwi, 2008 hehehehe dzik - Wto 01 Kwi, 2008
mAbZ napisał/a:
gaugan napisał/a:
dobre VTi łoi poprzedniego CTR, wiec chyba tym bardziej nowego..
Chyba po transplantacji silnika na K20
Seryjne Clio leje seryjnego CTR'a
I nie jest to zart.
Ja swoim po wydechu lalem jakiegos 210 konnego na 1/4
Wiec dobre VTi tez da rade.Anonymous - Wto 01 Kwi, 2008 Kto to mówił, Goebbels? Że kłamstwo powtarzane odpowiednią ilość razy staje się prawdą
W takim "objeżdżaniu" zbyt dużo zależy od kierowcy, żeby na tej podstawie tak generalizować.dzik - Wto 01 Kwi, 2008 Bralem sie z CTR'ami wiele razy, widac w tych seryjnych same ci*py jezdzily.
Jak scigalem sie z jakas N-ka na 1/4 to wlasciciel pewnie tez nie ogarnial.
Masz racje, CTR objezdza wszystko!!!
Szczesliwy?Anonymous - Wto 01 Kwi, 2008 Nie, bo JDM to dresiarstwo, Hondy nie jeżdżą a dzik ma zawsze rację
Ja o laniu, ty o sraniu.
Żeby udowodnić że nie mam racji o VTi wyjeżdżasz z historyjkami kogo nie objechałeś renówką, pliiiizzz.