KonradMK - Nie 19 Mar, 2006 sorewicz, mówię tylko o furach, w tym klubie średnia wartości wozu chyba jest wyższa stąd moje zdanie ale mogę się mylić (ja ją zaniżałem )Anonymous - Nie 19 Mar, 2006 Nie wiem co masz na mysli mowiac o wartosci samochodu: osiagi czy kasa?
Jakby nie bylo moglbys sie niemilo rozczarowac.
BTW uwazam ze ta dyskusja zmierza w zlym kierunku. HH.org zyje sobie - HH.pl sobie i niech tak zostaniesaxorulez - Pon 20 Mar, 2006 racja.. żyjmy tak żeby zawsze na kazdym spotkaniu mozna było sobie w oczy spojrzec a nie chodzić i coś pod nosem gadać.
Koniec o róznicach klubowych Michał - Pon 20 Mar, 2006 panowie panowie spokojnie !!
Konrad, nie wiem dlaczego mówisz jakies dziwne rzeczy o hh.pl. Tak jak napisał sebson, chłopaki z hh.pl zyją własnym życiem i my własnym.Nie można tu nikogo obrażać.Michał - Pon 20 Mar, 2006 co do zaniżania wartosci samochodu, konrad to przeciez nie chodzi o to !! Sam dobrze wiesz ze masz kozak renuara wiec nie powinieneś takich rzeczy pisać.
peace ziom !!saxorulez - Śro 22 Mar, 2006 Temat postu: klub ekwador zamknietynie wiem czy wieceie ale w natłoku tych samochodowych postów ominęło nas bardzo ważne wydarzenie... słynny klub na polskiej scenie DANCE/HOUSE/PROGRESIVE TECHNO/NEW EDGE DISCO POLO i nie wiem co jeszcze został zamkniety.. tak klub Ekwador w Manieczkach już nie działa... ciekawe dlaczego
poniżej kilka fotek z imprez outdoorowych jak i z wspaniałych wnętrz tego klubu...
moi idole od dzisaj.. tak chce wyglądać i się bawic
ostro się kolo nagrzał.. tylko nie wiem na która meduzę
rodzinna atmosfera
jeśli on tam puszczał muzykę to nic dziwnego że to zamkneli...
już mam dosyć..
dla wytrwałych www.ekwador.com.plMichał - Śro 22 Mar, 2006 buehehehhehe
dobre dobre KonradMK - Czw 23 Mar, 2006 przenieśli do Mielna - największego dresplatzu w Polsce, jakoś mi nie żal Dariano - Czw 23 Mar, 2006
KonradMK napisał/a:
przenieśli do Mielna - największego dresplatzu w Polsce, jakoś mi nie żal
Mielno to zajebista miejscowka milo wspominam kazde wakacje tam.saxorulez - Czw 23 Mar, 2006
Dariano napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Mielno to zajebista miejscowka milo wspominam kazde wakacje tam.
bo ty dres z Garwolina jestes Dariano - Czw 23 Mar, 2006
saxorulez napisał/a:
Dariano napisał/a:
KonradMK napisał/a:
bo ty dres z Garwolina jestes
Wyjasnimy to sobie wieczorem na spocie saxorulez - Czw 23 Mar, 2006
Dariano napisał/a:
saxorulez napisał/a:
Dariano napisał/a:
KonradMK napisał/a:
bo ty dres z Garwolina jestes
Wyjasnimy to sobie wieczorem na spocie
no i się potwierdza.. wrodzona agresja...na spocie będa świadkowieDariano - Czw 23 Mar, 2006 Nic nie szkodzi zostaniesz ukarany publicznie za prowokowanie awantury Vlodarsky - Sob 01 Kwi, 2006 Chłopaki chciałem zauważyć, że na tych różnych stronach gdzie sie wrzuca fotki to one po jakimś czasie znikają... chciałbym wam powiedzieć, że jak chcecie mieć fotki na stałe gdzieś to u mnie na stronce możecie sobie pozakładać swoje albumy i tam przechowywać zdjęcia które prezentujecie np w dziale pimp i wam nie znikną - nie jest to reklama bo ja sam tak robie jest mi wygodniej i nic tam nie zginie.Jakarti - Pon 03 Kwi, 2006 jeszcze tylko 25 godzin.. i zobacze swojego furaka.. zeby sie wszystko udalo